Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν έχω κουράγιο και μυαλό να το τσεκάρω...

Δε μας ειπες τι χρωμα ηταν :X :o

wash θα μου κανεις ιδιαιτερα στη γραμματικη;; :cry:

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στατιστικά μιλώντας, ναι, μάγκας. Στην ωραία μας ανθρώπινη κοινωνία είσαι ό,τι κρίνουν πως είσαι και δεν αρκεί ένας Λούσιφερ και ένας eSata για να καθορίσουν τις αξίες.

Ούτε εμένα μ'αρέσει, αλλά αυτό είναι μαγκιά του Λαζό.

Δημοσ.
Eμένα δε με πειράζει ο Λαζόπουλος, απλά λαϊκίζει ενίοτε χωρίς να με ενοχλεί πολύ. Στην ουσία πιο πολύ το κοινό του με πειράζει παρά ο ίδιος, είναι λίγο προβατάκια...

Την επισήμανση την έκανα γιατί μερικοί σιχαίνονται τα συκώτια του, για να πω πως το ρημάδι το κομμάτι με το παλτό γάμησε κι ας μην τον πας τον τύπο (που τον πάω, δεν τον έχω και θεό δα)

Μια απο τα ιδια.. Μαλιστα σταματησα να βλεπω φανατικα το al tsantiri οταν αρχισαν να βλεπουν ολοι...

Δημοσ.
Μαγκας ενας ανθρωπος που του επετρεψε το Πασοκ να μην παει φανταρος και βγαινει και σατιριζει τις μαλακιες που κανει ο Γιωργακης;

Surprise surprise, υπάρχει πολιτικός που δεν έχει υπηρετήσει. Δεν αναφέρω όνομα για ευνόητους λόγους.

Go to bed Greece, Turkey won't bomb you tomorrow.

Δημοσ.

Surprise surprise, υπάρχει πολιτικός που δεν έχει υπηρετήσει. Δεν αναφέρω όνομα για ευνόητους λόγους.

Go to bed Greece, Turkey won't bomb you tomorrow.

τον Ακούλη λες;:P

Δημοσ.

Δεν θελω να απογοητευσω κανεναν αλλα και το 30-40% των ελληνων και το 99% των πολιτικων που υπηρετησαν μονο στρατο δεν μπορουσες να πεις οτι ηταν...

Δημοσ.
Αν εννοείς με ποιο μέσο, την αγανάκτηση του κάθε Έλληνα πολίτη, μια αγανάκτηση που δικαιούται και για τις ρίζες της οποίας ευθύνονται ΟΙ ΑΛΛΟΙ, αν εννοείς με ποιο σκοπό, τις τζίφρες με τα κανάλια.

edit, τους λοιπούς δημαγωγούς εννοούσα!

Τον σκοπό εννοούσα, και μου φαίνεται ακραία ερμηνεία της λειτουργίας του το ρήμα (γι' αυτό και το παραποίησα) (...αν και "καταλαβαίνω"....μιας και το έχω περάσει το συγκεκριμένο στάδιο "αξιολόγησής του", στα νειάτα μου :P).

Προσωπικά δε μου χρειάζεται (όχι ότι νοιάζει και κανέναν - απλά το λέω) να κάνει redirect τα εισοδήματά του απ' τα συμβόλαιά του σε ευαγή ιδρύματα για να μη θεωρώ πως δημαγωγεί για το μαλλί και πιστεύω πως αν δεν είχε "πετύχει" ως ηθοποιός/κειμενογράφος/διασκεδαστής κτλ, δε θα άνοιγε δικηγορικό γραφείο για να δοκιμάσει να βγάλει εκεί τα πολλά φράγκα. Μια απ' τα ίδια νομίζω θα έκανε.

Τεσπά φαντάζομαι τί θα άκουγε ο Αριστοφάνης στις μέρες του.

Μαγκας ενας ανθρωπος που του επετρεψε το Πασοκ να μην παει φανταρος και βγαινει και σατιριζει τις μαλακιες που κανει ο Γιωργακης;

...άσχετα με τις μαγκιές (που έπιασες και λάθος, σε σχέση με αυτό που εννοούσε ο Lucifer), που δε με αφορούν, απλά να σου πω πως καλό είναι να ψάχνεις τα γεγονότα πριν σιγουρέψεις μια άποψη. Και αυτό έχει προεκτάσεις πολύ πέραν του Λαζόπουλου.

wash θα μου κανεις ιδιαιτερα στη γραμματικη;; :cry:

ξέροντάς σε, λέω να σου στείλω καμμιά ιδιατέρα καλύτερα

Δημοσ.

θα μπορούσαμε βέβαια αντί για δημαγωγό-πολιτικάντη της τηελόρασης κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ...

να πούμε απλά ότι ο άνθρωπος κάνει με το δικό του τρόπο τη σάτιρα του, όσον αφορά την ελληνική καθημερινότητα. Δεν κοιτάμε τι πιστεύει...

Γελάμε μ' αυτά που λέει;

Χαμογελάμε πονηρά;

Τότε έχει πετύχει το σκοπό του.

Chrisxxx... όπως τα λες... γούστο τους - καπέλο τους όμως... μακάρι να ήταν το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσαμε να προσάψουμε...

Δημοσ.
ξέροντάς σε, λέω να σου στείλω καμμιά ιδιατέρα καλύτερα

OK θα σου στειλω σε πιμι την περιγραφη της ιδανικης καθηγητριας.. Να φοραει γυαλακια οπωσδηποτε!!!

Δημοσ.

Ο λαζό να πάει να πέσει απο κάνα γκρεμό. Εμετικός. Σκριπταρισμένα αστεία που θα μπορούσε να πεί ο οποιωσδήποτε και ΠΟΛΥ καλύτερα χωρίς τα "κυρία μου", "αυτή η ελλάδα που ζούμε" και άλλα τέτοια που με αυτίζουν...

80% του γέλιου είναι απο βιντεάκια τύπου "όλα" και πάλι με σκριπταρισμένες ατάκες που τον καθιστούν απλά κακοστημένο κομπάρσο. Αυτά σε συνδυασμό με το οτι τον έχει πάρει ΠΟΛΥ ψηλά τον αμανέ και βγάζει και άπειρα πολιτικά(μπλιάχ) μηνύματα απο κάτι που θεωρεί κωμικό, με κάνουν να τον οικτίρω.

Κρίμα γιατί κάποτε τον έβλεπα ευχάριστα. Πλέον αλλάζω κανάλι και βλέπω κάνα απόσπασμα απο τα βίντεο, και μόνο, σε κάνα yt αν κάτσει.

Η προβατοποίηση κάτω από τον προστάτη του λαού και τον δημόσιο εκφραστή με κάνει να σιχαίνομαι ακόμα περισσότερο τους χαζοανθρώπους της υπέροχης κατά τα άλλα (αποσπασματικά-αισθητικά) χώρας μας.

Σοβαρή ερώτηση τώρα: Μου κόλλησε ένα ηλιθιοτράγουδο beatornbhiphopwtvr ελεεινό ελληνικό και δεν μπορώ να βρώ ποιανού άσημου είναι. "αν είναι ενα κορίτσι καλό και χορεύει όλη νύχτα στο ρυθμό, τι θα κάνει ένα κορίτσι κακό, θέλω αυτό να το δώ, θέλω αυτό να το δώ". Ναι οκ ελεεινό ξέρω αλλα άμα σκαλώσω με κάτι δύσκολα με φεύγει μέχρι να ξεσκαλώσω.. :P

Δημοσ.

"απίστευτο" βίντεο στο "ΟΛΑ" με Βλάχου-Μπάρμπα

λολ x 1364

...Klain ;

Από Έλληνες, με ποιούς ψυχαγωγείσαι;

Δημοσ.

...Klain ;

Από Έλληνες, με ποιούς ψυχαγωγείσαι;

Η ειλικρινής απάντηση είναι απο κανέναν..

Άντε απο κάνα βιντεάκι του όλα.

Αν και κάθεται απέναντι μου τώρα the whole 40" είναι κλειστή και ανοίγει σπανιότατα για ταινίες και 360. Δεν χρειάζομαι να ψυχαγωγηθώ απο κανένα βλακοέλληνα όταν έχω ότι θέλω και πολλά παραπάνω χωρίς κυράδες,ελληνική πολιτική και λαικισμούς via internet.

Δημοσ.

...πάσο λοιπόν Γιώργη [αλλά άμα σε δω καμμιά μέρα (..τι 30-τί 40-τί 50) να κατεβαίνεις for office,,,θα φας πολύ ξύλο :P ]

....for office είπα, ε - στο γραφείο εισ' ελεύθερος να πηγαίνεις κάθε μέρα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...