gang Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Η καλή σύζυγος την σήμερον ημέρα είναι αυτή που βοηθάει τον άντρα της να πλύνει τα πιάτα.! πρέπει να βρώ γυναίκα άμεσα γιατί: ... λιγότερο πλύσιμο πιάτων ... μαγηρευτά φαγητά ... λιγότερα ταξίδια στην Πάτρα για πλύσιμο ρούχων και παραλαβή προμηθιών :-) δεν έχω κουράγιο και μυαλό να το τσεκάρω... ρε συς μην σπάτε το μυαλό και τα νεύρα σας... απλά το συνηθίζουν οι τράπεζες να στέλνουν στους "καλούς πελάτες" τους πιστωτικές κάρτες, προσπαθώντας να αντλήσουν άμεσα χρήματα από εσένα... αυτό το πράγμα δεν έχει καμία σχέση με την κάρτα του atm.. μην τα μπλέκεται φιού, στην π΄ρωτη ματιά νόμισα έγραψε "let's dish wash".... σε χάνω... δεν σε πιάνω
washcloud Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μπορει να ελειξε η παλια ρε.. έλειξα έλειξες έλειξε: Αόριστος γ' ενικού του ρήματος λείχω (=γλύφω) (??)
alexzzz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Οχι είχαμε τον Πιστόλα για προπονητή, μετά έμαθα πήγε στον Άγιος Αντρέας F.C! pun intended λύθηκα μαλακα...
washcloud Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 σε χάνω... δεν σε πιάνω τπτ - παλιό σύνδρομο καταδίωξης (μάλλον από τότε που δεν είχα κλείσει κάτι βιβλία στην εφορία) με κα'να-δυο ηλεκτροσόκ θα μου περάσει
insomniaK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Και μια που φαίνεται να είσαι της εποχής και να τα έζησες live για πες Στις Θερμοπύλες αλήθεια χάσαμε λόγω του Εφιάλτη; Μισό, να κοιτάξω τη χαραγμένη πέτρα...
status Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μισό, να κοιτάξω τη χαραγμένη πέτρα... Αν δε μπορείς να την διαβάσεις γραμμή-γραμμή διάβασε την σε δεκάδες.. GOTO 69 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:58 ---------- λύθηκα μαλακα... Μα για να γελάσεις στο είπα.!:Ρ
soturin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 δεν ξέρω να σου εξηγήσω γιατί η διαδικασία εγγραφής είναι στην πράξη πιο αργή - απλά δεν είναι το μοναδικό μέσο το φλασάκι, στο οποίο συμβαίνει αυτό ...θα τσεκαριστεί αφ' ότου κατέβει το torrent που θ' ανέβει εντός λίγων ωρών... must, το θέλω αν ισχύει πάντως ότι κι αν μπορεί κανείς να φορτώσει στον λαζό, ο μονόλογος του "μανώλη" τα σπασε η σωστή νοικοκυρά... σου χει μασήσει και τη τσιχλόφουσκα να μη κουράζεσαι
washcloud Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 must, το θέλω αν ισχύειθυμίσου να μου θυμίσεις αύριο πάντως ότι κι αν μπορεί κανείς να φορτώσει στον λαζό, ο μονόλογος του "μανώλη" τα σπασε για πες, έστω επιγραμματικά, σαν τί να του φορτώσει; (δεν είναι πρόκληση - μ' ενδιαφέρει η άποψή σου) ...μου 'κανε εντύπωση που επανέλαβε ΑΥΤΟΝ τον μονόλογο (από τους άπειρους που έχει γράψει) - διότι θυμάμαι την παράσταση, και μου είχε μείνει αυτό το κομμάτι από τότε... σου χει μασήσει και τη τσιχλόφουσκα να μη κουράζεσαι ...η ξενέρωτη εκδοχή. Η κουλ εκδοχή είναι "σου 'χει ξεδιπλώσει και το προφυλακτικό για να μη κουράζεσαι".
soturin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Eμένα δε με πειράζει ο Λαζόπουλος, απλά λαϊκίζει ενίοτε χωρίς να με ενοχλεί πολύ. Στην ουσία πιο πολύ το κοινό του με πειράζει παρά ο ίδιος, είναι λίγο προβατάκια... Την επισήμανση την έκανα γιατί μερικοί σιχαίνονται τα συκώτια του, για να πω πως το ρημάδι το κομμάτι με το παλτό γάμησε κι ας μην τον πας τον τύπο (που τον πάω, δεν τον έχω και θεό δα)
Lucifer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ο Λαζό μια χαρά μάγκας δημαγωγός είναι -τουλάχιστον λέει λιγότερες μαλακίες από τους λοιπούς του είδους. Οι αποκάτω, που λέει και ο αποπάνω, είναι τα ίδια σκατά με όλα τα υπόλοιπα αρνιά και ένα τι παραπάνω γιατί νομίζουν πως είναι η επαναστατική αλτερνατίβα με 2 κλικ IQ παραπάνω.
slipknot Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Εγώ προβληματίζομαι σχετικά με το τι ακριβώς κάνει ο Λαζόπουλος. Δηλαδή, αυτό υποτίθεται ότι είναι standup comedy; Ποιους λοιπούς εννοείς Lucifer; Εμένα τρεις μου έρχονται στο μυαλό. Και αν αναλογιστούμε ότι μόνο αυτοί κάνουν πολιτική σάτιρα ας πούμε, το "λέει λιγότερες μαλακίες από τους λοιπούς του είδους" δε μου κολλάει.
Lucifer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Αν εννοείς με ποιο μέσο, την αγανάκτηση του κάθε Έλληνα πολίτη, μια αγανάκτηση που δικαιούται και για τις ρίζες της οποίας ευθύνονται ΟΙ ΑΛΛΟΙ, αν εννοείς με ποιο σκοπό, τις τζίφρες με τα κανάλια. edit, τους λοιπούς δημαγωγούς εννοούσα!
eSATA Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μαγκας ενας ανθρωπος που του επετρεψε το Πασοκ να μην παει φανταρος και βγαινει και σατιριζει τις μαλακιες που κανει ο Γιωργακης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.