giorgos147 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 ξέρει κανείς να μου εξηγήσει γιατί ένα φλασακι έχει μεγαλύτερη ταχύτητα ανάγνωσης απ'ότι έγγραφής? Λογικό δεν είναι να γίνεται κάτι τέτοιο; Παιδια, είναι ιδέα μου, ή είδα τον Hal στον Λαζόπουλο;
washcloud Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 δεν ξέρω να σου εξηγήσω γιατί η διαδικασία εγγραφής είναι στην πράξη πιο αργή - απλά δεν είναι το μοναδικό μέσο το φλασάκι, στο οποίο συμβαίνει αυτό Παιδια, είναι ιδέα μου, ή είδα τον Hal στον Λαζόπουλο; ...θα τσεκαριστεί αφ' ότου κατέβει το torrent που θ' ανέβει εντός λίγων ωρών...
eSATA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Τι ειχε αραγε στο μυαλο του ο Einstein οταν ειπε οτι αν πεθανουν οι μελισσες οι ανθρωποι θα πεθανουν στα 4 επομενα χρονια; Για την κλοπη κινητηρα Puma που ειπαμε προχθες.... Ενας τετοιος κινητηρας ζυγιζει 250 κιλα και φτανει το 1,5 μετρο. Η αξια του συγκεκριμενου ειναι κοντα στα 1.600.000 ευρω... Με καταλληλες μετατροπες μπορει να τοποθετηθει σε θαλαμηγο και να αναπτυξει μεγαλες ταχυτητες. Τετοιους μεθοδους συνηθίζουν να χρησιμοποιούν εμποροι ναρκωτικων για να καταφερουν να ξεφυγουν απο τυχον διωξη απο τις αρχες... Γιατι καθε Τριτη τετοιος ενθουσιασμος για αυτον τον βλακα το Λαζοπουλο....ελεος.
status Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Soon, soon it is going to be mine!!!!!! http://global.ebay.com/SINCLAIR_ZX81_16k_RAM_Pack_Fully_Boxed_NO_RESERVE/270464967554/item :devil:
eSATA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Soon, soon it is going to be mine!!!!!! http://global.ebay.com/SINCLAIR_ZX81_16k_RAM_Pack_Fully_Boxed_NO_RESERVE/270464967554/item :devil: τρομερο εργαλειο
status Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 τρομερο εργαλειο πφφφ πεζέ.. κορυφή είναι..για να μάθεις basic:Ρ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:29 ---------- Βασικά αυτό ήταν το τρομερό εργαλείο αλλά... τώρα θέλω zx81
washcloud Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Άμα ενθουσιαζόμαστε Τετάρτη δηλαδή, καλά είναι Μήτσε;
status Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 let's wash the dish...:mad: . Η καλή σύζυγος την σήμερον ημέρα είναι αυτή που βοηθάει τον άντρα της να πλύνει τα πιάτα.!
Chrisxxx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 μάστα... θενξ α λοτ παίδες... αύριο το πρωί έχει επίσκεψη στην τράπεζα λοιπόν... μη χεστούμε ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:41 ---------- δεν πρέπει να δουλεύει πάντως, έτσι; γιατί θέλει να την βάλω στο atm για να ενεργοποιηθεί από ότι γράφει... και ακυρώνει την παλιά λέει και έχει το pin της παλιάς μου κάρτας... Μπορει να ελειξε η παλια ρε.. Και μενα μου ηρθε προχθες που ελειξε παω στο atm για ενεργοποιηση και μου την κρατησε παω και γω αυριο για "φιλική" συζητηση...
insomniaK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 πφφφ πεζέ.. κορυφή είναι..για να μάθεις basic:Ρ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:29 ---------- Βασικά αυτό ήταν το τρομερό εργαλείο αλλά... τώρα θέλω zx81 οπ δεν κατάλαβα το :Ρ ... Τι πάθαμε εμείς που μάθαμε σε spectrum zx82 basic;;;; Μία χαρά αριθμούμε τις γραμμές ανά δεκάδες, αφήνουμε τα σωστά διάκενα, χρησιμοποιούμε σωστά την GOTO (χοχοχο). Θυμάμαι το βιβλίο του Vickers ( που κάπου προς το τέλος, σου έδειχνε πως φτιάχνεις σταυρόλεξο και επειδή δεν είχα μάθει πως να σώζω το πρόγραμμα, το είχα αφήσει ανοιχτό όλες τις διακοπές των Χριστουγέννων...
elven Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Τι πάθαμε εμείς που μάθαμε spectrum zx82 basic;;;; Και μια που φαίνεται να είσαι της εποχής και να τα έζησες live για πες Στις Θερμοπύλες αλήθεια χάσαμε λόγω του Εφιάλτη;
washcloud Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 let's wash the dish...:mad: . φιού, στην π΄ρωτη ματιά νόμισα έγραψε "let's dish wash"....
status Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 οπ δεν κατάλαβα το :Ρ ... Τι πάθαμε εμείς που μάθαμε spectrum zx82 basic;;;; Μία χαρά αριθμούμε τις γραμμές ανά δεκάδες, αφήνουμε τα σωστά διάκενα, χρησιμοποιούμε σωστά την GOTO (χοχοχο). Θυμάμαι το βιβλίο του Vickers ( που κάπου προς το τέλος, σου έδειχνε πως φτιάχνεις σταυρόλεξο και επειδή δεν είχα μάθει πως να σώζω το πρόγραμμα, το είχα αφήσει ανοιχτό όλες τις διακοπές των Χριστουγέννων... έπαιζαν τα διαολιά μου όταν έβλεπα 15 σελίδες πρόγραμμα στο πίξελ κ στη τελευταία σελίδα αντί για END έγραφε GOTO 200 (Παραδείγματος χάριν) κ φυσικά γραμμή 200 δεν υπήρχε...:Ρ Στον amstrad cpc464 έμαθα basic, spectrum τώρα..με έχεις πάρει πρέφα γιατί τον θέλω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:46 ---------- Και μια που φαίνεται να είσαι της εποχής και να τα έζησες live για πες Στις Θερμοπύλες αλήθεια χάσαμε λόγω του Εφιάλτη; Οχι είχαμε τον Πιστόλα για προπονητή, μετά έμαθα πήγε στον Άγιος Αντρέας F.C! pun intended
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.