o_magazatoras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ε,άμα κάθεται στη καρέκλα και φτάνουνε τα πόδια στο πάτωμα...
teo64x Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 15 και πάνω. Τα ίδια θα ισχύουν και για την κόρη σου, αυτό να θυμάσαι.
giorgos147 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά, έχει κανείς καμιά ιδέα για εδώ; Θέλω να τελειώσω απόψε το πρότυπο...
firewalker Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Τα ίδια θα ισχύουν και για την κόρη σου, αυτό να θυμάσαι. Όχι απαραίτητα. Τότε μπορεί να έχει πέσει στα 12 το όριο.
status Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 15 και πάνω. Πως φαίνεται ο ταξιδεμένος άθρωπας όμως Α; :Ρ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:43 ---------- James Earl Jones σε αυτό το επεισόδιο του House M.D γαμώ τα καστ!!!!!!
alexzzz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ερώτνησεις... έχουμε ένα (μάπα) ψηφιακό δημοσιογραφικό με το οποίο θέλουμε να γράψουμε ένα σεμινάριο 90 λεπτών. Δεν έχει να εξάγεις ότι έγραψες (εξού και το μάπα) αλλά μπορείς να το συνδέσεις σε ηχεία... Αν (λέω εγώ τώρα που είμαι εκ γεννητής Πόντιος) συνδέσω το δημοσιογραφικό με το pc και κάνω εγγραφή θα βγει καλό αποτέλεσμα ή θα το κλαίνε οι ρέγγες. Δεν είναι για μένα... εξυπηρέτηση θέλω να κάνω και μην του πω του ανθρώπου ότι γίνεται και στο τέλος είναι για τον πεογούλφ αυτό που θα ακούγεται...
firewalker Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Καλή δουλειά γίνεται. Εξαρτάτε όμως και από την ποιότητα ήχου που βγάζει το μαραφέτι. Δοκίμασε με κανα αϊποντιο να δεις αν βγαίνει καλό. Θα πρέπει να παίξεις λίγο και με την ένταση ήχου. Πολύ περίεργο πάντως να μην έχεις usb.
parsifal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Εντάξει θα είσαι, εκτός αν χρησιμοποιήσεις για την εγγραφή ελαττωματικό εξοπλισμό. Π.χ. υπάρχει πρόβλημα στο καλώδιο ή στο βύσμα εισόδου της κάρτας/onboard ήχου που θα χρησιμοποιήσεις.
alexzzz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Θενξ γκαϊζ... είναι της αδερφής μου και είναι αρκετά παλιό, για αυτό δεν έχει usb. Εγγραφή κάνει καλή... το είχα χρησιμοποιήσει εγώ παλιότερα. Sony είναι... ε του πόστη
firewalker Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Συνεντεύξεις από του προπονητές μας έπαιρνες; Μήπως έχει καμιά ψηφιακή έξοδο; Κάνει κάτι τέτοια η Sony. Ποιο μοντέλο είναι;
alexzzz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 όχι δεν έχει ψηφιακή... το θέλει ο ένας προπονητής μας. θα μιλήσει σε ένα σεμινάριο και θέλει να το ηχογραφήσει κιόλας... για αυτό, είπα να το εξυπηρετήσω.
washcloud Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Να ρωτήξω... Οι πόντοι από τις παρατηρήσεις που αθροίζονται; ...Δεν. ~ ~ ~ ...Απολαυστικότατος Λαζόπουλος απόψε...
andreapaog328 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 ξέρει κανείς να μου εξηγήσει γιατί ένα φλασακι έχει μεγαλύτερη ταχύτητα ανάγνωσης απ'ότι έγγραφής?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.