Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
15 και πάνω.

Πως φαίνεται ο ταξιδεμένος άθρωπας όμως Α; :Ρ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:43 ----------

James Earl Jones σε αυτό το επεισόδιο του House M.D γαμώ τα καστ!!!!!!

Δημοσ.

Ερώτνησεις... έχουμε ένα (μάπα) ψηφιακό δημοσιογραφικό με το οποίο θέλουμε να γράψουμε ένα σεμινάριο 90 λεπτών.

Δεν έχει να εξάγεις ότι έγραψες (εξού και το μάπα) αλλά μπορείς να το συνδέσεις σε ηχεία...

Αν (λέω εγώ τώρα που είμαι εκ γεννητής Πόντιος) συνδέσω το δημοσιογραφικό με το pc και κάνω εγγραφή θα βγει καλό αποτέλεσμα ή θα το κλαίνε οι ρέγγες. Δεν είναι για μένα... εξυπηρέτηση θέλω να κάνω και μην του πω του ανθρώπου ότι γίνεται και στο τέλος είναι για τον πεογούλφ αυτό που θα ακούγεται...

Δημοσ.

Καλή δουλειά γίνεται. Εξαρτάτε όμως και από την ποιότητα ήχου που βγάζει το μαραφέτι. Δοκίμασε με κανα αϊποντιο να δεις αν βγαίνει καλό. Θα πρέπει να παίξεις λίγο και με την ένταση ήχου. Πολύ περίεργο πάντως να μην έχεις usb.

Δημοσ.

Εντάξει θα είσαι, εκτός αν χρησιμοποιήσεις για την εγγραφή ελαττωματικό εξοπλισμό. Π.χ. υπάρχει πρόβλημα στο καλώδιο ή στο βύσμα εισόδου της κάρτας/onboard ήχου που θα χρησιμοποιήσεις.

Δημοσ.

Θενξ γκαϊζ... είναι της αδερφής μου και είναι αρκετά παλιό, για αυτό δεν έχει usb.

Εγγραφή κάνει καλή... το είχα χρησιμοποιήσει εγώ παλιότερα. Sony είναι... ε του πόστη

Δημοσ.

Συνεντεύξεις από του προπονητές μας έπαιρνες;

Μήπως έχει καμιά ψηφιακή έξοδο; Κάνει κάτι τέτοια η Sony. Ποιο μοντέλο είναι;

Δημοσ.

όχι δεν έχει ψηφιακή...

το θέλει ο ένας προπονητής μας. θα μιλήσει σε ένα σεμινάριο και θέλει να το ηχογραφήσει κιόλας... για αυτό, είπα να το εξυπηρετήσω.

Δημοσ.
Να ρωτήξω... Οι πόντοι από τις παρατηρήσεις που αθροίζονται;

...Δεν.

~ ~ ~

...Απολαυστικότατος Λαζόπουλος απόψε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...