Members gsarig Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 ακόμα και το τραν? holy sith! γιατί το τρας πού το πας;
minarokeftes Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 εμείς εδώ στο Αίγιο το λέμε τηράω-τηρώ...
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 τι φταιει που βαριεμαι τα παντα πολυ ευκολα; τι να σου πω εχω κι εγω το ιδιο προβλημα. δεν ειμαι ποτε σε ρουτινα και μολις ρουτινιασω λιγο και ξεκουραστω πανω στην βδομαδα βαριεμαι την ζωη μου. η ευκολη βαρεμαρα επισης ισχυει και για πολλα αλλα πραματα
eSATA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 τι να σου πω εχω κι εγω το ιδιο προβλημα. δεν ειμαι ποτε σε ρουτινα και μολις ρουτινιασω λιγο και ξεκουραστω πανω στην βδομαδα βαριεμαι την ζωη μου. η ευκολη βαρεμαρα επισης ισχυει και για πολλα αλλα πραματα λες να ειναι καταθλιψη;
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 λες να ειναι καταθλιψη; μπα.... μπορει βεβαια να σε εχει πιασει μια ελαφρια μελαγχολια αλλα μηπως εισαι υπερκινητικος σαν ανθρωπος γενικως; θες να κανεις πολλα πραματα μαζι γι αυτο βαριεσαι γρηγορα; εγω οταν δεν εχω πανεπιστημιο η κατι σαν δουλεια να κανω ολα μου φαινοντα ψιλοανοστα μετα απο καποια στιγμη γτ απλα κωλοβαραω
eSATA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 μπα.... μπορει βεβαια να σε εχει πιασει μια ελαφρια μελαγχολια αλλα μηπως εισαι υπερκινητικος σαν ανθρωπος γενικως; θες να κανεις πολλα πραματα μαζι γι αυτο βαριεσαι γρηγορα; εγω οταν δεν εχω πανεπιστημιο η κατι σαν δουλεια να κανω ολα μου φαινοντα ψιλοανοστα μετα απο καποια στιγμη γτ απλα κωλοβαραω παω 3η Λυκειου εχω πολλα πραγματα να κανω.... τα κανω αναγκαστικα γιατι βαριεμαι ελεεινά...αν ηταν στο χερι μου δε θα εδινα πανελληνιες.... σκατα..
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 παω 3η Λυκειου εχω πολλα πραγματα να κανω....τα κανω αναγκαστικα γιατι βαριεμαι ελεεινά...αν ηταν στο χερι μου δε θα εδινα πανελληνιες.... σκατα.. πολλα πραματα η πολλες δουλειες; εχει μεγαλη διαφορα.
eSATA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 πολλα πραματα η πολλες δουλειες; εχει μεγαλη διαφορα. βασικα διαβασμα..αλλα δεν ειναι μονο αυτο που βαριεμεαι ειναι οτιδήποτε ξεκιναω να κανω... πχ. οταν βγαινω μια βολτα ειμαι απο τους πρωτους που αποχωρουν γιατι βαριεμαι να κατσω κι αλλο..
little loulou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 ωρα για αλλαγη και νεες παραστασεις esata.. μαλλον ψαχνεις κατι αλλο περα του καφε.. και pappououououououou!!!!κοιτα τι σου βρηκα!!! http://www.addictinggames.com/shutupkanye.html
pappous_soulis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 και pappououououououou!!!!κοιτα τι σου βρηκα!!!http://www.addictinggames.com/shutupkanye.html
little loulou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 ααα...βρηκα το καταλληλο και για τον alexzzz!!! no when no what no worry http://www.addictinggames.com/whackyourboss.html ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:59 ---------- Απάτη είναι, δε μπορώ να τον πετύχω. you need practice:p
Lucifer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Η αριστερά. Η Reeser. My Kirov is reporting.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.