Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε η "Alpha Bank Enter Visa"... εγώ αίτηση δεν έκανα... έναν λογαριασμό στην alpha bank έχω όλο και όλο... με μια απλή κάρτα atm...

να την στείλω αυτήν τώρα; να την καταστρέψω; έχει και κάτι χαρτιά που θέλουν υπογραφή και να τα στείλω... ξέρει κανείς τίποτα;

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τράβα στο γραφείο του δ/ντη του κατ/τος που στην έστειλε και άδειασέ του ένα κουβά με ό,τι προϊόν καταγίνεσαι.Μετά πες του να στο γυρίσει πίσω αυτός αν δεν το χρειάζεται.

Αν αποφασίσει να το κρατήσει,στο πληρώνει.

Υπάρχει σχετική ουρμπανιά.

Δημοσ.
Μόλις μου ήρθε η "Alpha Bank Enter Visa"... εγώ αίτηση δεν έκανα... έναν λογαριασμό στην alpha bank έχω όλο και όλο... με μια απλή κάρτα atm...

να την στείλω αυτήν τώρα; να την καταστρέψω; έχει και κάτι χαρτιά που θέλουν υπογραφή και να τα στείλω... ξέρει κανείς τίποτα;

Μπατάτες .

edit: Απάτη. Ο αποπάνω αντέγραψε.

Δημοσ.

μάστα... θενξ α λοτ παίδες... αύριο το πρωί έχει επίσκεψη στην τράπεζα λοιπόν... μη χεστούμε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:41 ----------

δεν πρέπει να δουλεύει πάντως, έτσι; γιατί θέλει να την βάλω στο atm για να ενεργοποιηθεί από ότι γράφει... και ακυρώνει την παλιά λέει και έχει το pin της παλιάς μου κάρτας...

Δημοσ.

εννοείς την παλιά atm; δεν νομίζω γιατί αυτή έχει και συνδρομές και μαλακίες από ότι διάβασα

Δημοσ.
μάστα... θενξ α λοτ παίδες... αύριο το πρωί έχει επίσκεψη στην τράπεζα λοιπόν... μη χεστούμε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:41 ----------

δεν πρέπει να δουλεύει πάντως, έτσι; γιατί θέλει να την βάλω στο atm για να ενεργοποιηθεί από ότι γράφει... και ακυρώνει την παλιά λέει και έχει το pin της παλιάς μου κάρτας...

αι δύο (χα) κάρτες έχουν το ίδιο νούμερο;

(αν είναι επειδή(ς) έληξε η παλιά τότε απλά την βάζεις....στο ΑΤΜ κ ενεργείται από μόνη της..χωρίς ακτινίδια:Ρ

• Members
Δημοσ.
τερώ (/τηρώ) = βλέπω

να συμπληρώσω απλά: τηρώ / τρω (σε πολλές περιοχές της Ελλάδας)

η λέξη "τραμ", μάλιστα, σε αντίθεση με ότι πιστεύει ο πολύς κόσμος, δεν είναι ξενόφερτη αλλά πρώτο πληθυντικό της συγκεκριμένης παραλλαγής του ρήματος

τρω

τρας

τρα

τραμ

τρατε

τραν

:P:p:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...