firewalker Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 είναι 3 σαλόνια fire... 3 δισέλιδα δηλαδή στο περιοδικό από έναν πελάτη. Σε κάθε σελίδα έχει ένα χ αριθμό φωτογραφιών που για δική του ευκολία έχει βάλει 1,2,3...1.342,1.323 κτλ... και μου κάνει την ζωή δύσκολη γιατί μεταφέρει τις φωτό δεξιά και αριστερά. Μεταφέρει οχήματα, αφήνει τα στοιχεία αλλάζει φωτό... γενικά ανεμουριο... τον τέλεψα όμως και του έστειλα email... άντε να δούμε πόσες αλλαγές θα θέλει ακόμα. Πες μου που μένει να στον φτιάξω...
o_magazatoras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 @Γουός+Πόντιο:Είναι ο λεγόμενος πληθυντικός μεγαλοπρέπειας,δαιμονικά πράματα δηλαδή. Kάποιος από πάνω μ' έφτιαξε,μονό με βλέπω...
washcloud Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Kάποιος από πάνω μ' έφτιαξε,μονό με βλέπω... γύρα δεν παίζει;
AfterForever Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Εγώ λόγω:1. έλλειψης παρέας 2. ιχμορίτιδας (ή όπως στο διάλο γράφεται) 3. βαρεμάρας 4. γυρνάω αργά σπίτι κάνω τον χειμώνα εσωτερικό ποδήλατο με ταινιούλα/ταινιούλες... Η πλάκα είναι ότι έχω διαμορφώσει χώρο στο σπίτι με διάδρομο κ μπροστά πισί για τέτοια φάση όπως λες κ εσύ. Αλλά δε μαρέσει που δε μαρέσει το τρέξιμο, αν είναι να κλείνομαι σε ένα κωλοδωμάτιο μπροστά σε ένα πισί, προτιμώ να πηγαίνω με τον κολλητό μου στο στάδιο, να αναπνέεις λίγο καθαρό αέρα, να ανοίγει το μάτι κτλ. Μάλλον τις έχω εξαντλήσει τις επιλογές μου απ' ό,τι βλέπω, πρέπει να βρω αυτό που δε μαρέσει λιγότερο άι γκες.
alexzzz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Πες μου που μένει να στον φτιάξω... truck store... 80km NEO Αθηνών- Πατρών...
eSATA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Είναι απλός λογιστικός αντιλογισμός.παράδειγμα: Όταν,π.χ.,ακούγεται ότι ο τάδε επώνυμος έκλεψε 300 εκατομύρια,πως δηλαδή;Κόλωσε γκοτζαμάνη στην αποθήκη και φόρτωνε πεντοχίλαρα;Έβαλε εκεί που χρειάζεται μια υποδιαστολή,μετέφερε από το ένα cell στο άλλο κάτι νουμεράκια και έδωσε την κατάλληλη εντολή στο σύστημα. Ας πούμε είχε στην αποθήκη καβάτζα τρεις κινητήρες και δύο σε ανταλλακτικά.Ε,εύκολο είναι τον έναν να τον σπάσει και να τον φορτώσει σε εικονικές επισκευές... ε δε το ειχα σκεφτει ετσι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:53 ---------- @fire το nick σου ειναι απο την ταινια με τον norris ή καμια σχεση;
eSATA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 mods μη το ακούσετε αν υπονοούμενο [ame= ] [/ame][ame]http://www.youtube.com/watch?v=_XygHmTwWwk[/ame] ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:55 ---------- κι αλλο διπλο
AfterForever Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 για ποιο λογο θες να χασεις 5 κιλα; Είμαι 75,5 περίπου. Για το ύψος μου και το σωματότυπό μου (1,72 αδύνατος), το φυσιολογικό σωματικό μου βάρος είναι 68-70 κιλά (από διαιτολόγο). Ασχολούμαι τελοσπάντων με το ποδόσφαιρο και από πέρσυ βλέπω τεράστια διαφορά. Έκανα κακή ζωή το καλοκαίρι και νιώθω βαρύς. Εκρηκτικότητα - ταχύτητα (όση είχα τελοσπάντων) απουσιάζουν και νιώθω ότι το σώμα μου είναι βαρύ ρε παιδί μου.
o_magazatoras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Ή αυτά τα περίεργα χοροπολεμικά Βραζιλιάνικα,πως τα λένε; Εκεί που περπατάνε στο τοίχο... Καποέϊρα ( ; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.