Sellers Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Πως μπορώ να φέρω στα Windows 7, το My computer και τον δεύτερο δίσκο σαν εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας αλλά να μην είναι συντόμευση???
SweeT_DreamS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Πως μπορώ να φέρω στα Windows 7, το My computer και τον δεύτερο δίσκο σαν εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας αλλά να μην είναι συντόμευση??? Δεν είμαι σίγουρη...Νομίζω πως γίνεται έτσι : Δεξί κλικ στο "Ο υπολογιστής μου" και επιλέγεις το "Εμφάνιση στην επιφάνεια εργασίας".
sugata Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 start-> computer ->right click -> show on desktop?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Κύριοι, Υπάρχει μια σαφής, γνωστή και δεδομένη απαγόρευση συζητήσεων γύρω από τα πολιτικά κόμματα της χώρας μας. Σειρά μηνυμάτων που δημοσιεύτηκαν χθες, μετά την ανακοίνωση των exit polls και καθώς προχωρούσε η ροή των επίσημων αποτελεσμάτων, παραβίασαν αυτόν τον κανόνα. Αυτό θα μπορούσε, ενδεχομένως, να θεωρηθεί αναπόφευκτο τη συγκεκριμένη ημέρα των εκλογών. Υπό την έννοια αυτή, τα μηνύματα αυτά, καθώς και όσα ευθέως τα σχολίαζαν, διαγράφηκαν. Το οξύ πρόβλημα -και κατά συνέπεια το προσωρινό κλείδωμα του ΟΟΤ- προκλήθηκε από το γεγονός ότι μετά τη διαγραφή των μηνυμάτων, και ενώ είχε προηγηθεί ολιγόλεπτο κλείδωμα του νήματος ώστε να διαγραφούν όσα μηνύματα παραβίαζαν τον κανονισμό, ορισμένα μέλη έκριναν σκόπιμο να επανέλθουν, προσπερνώντας τη διαγραφή περίπου 30 μηνυμάτων, και να συνεχίσουν τον πολιτικό σχολιασμό. Εν πάσει περιπτώσει, πλανάται πλάνην οικτρά όποιος νομίσει ότι η διαγραφή των μηνυμάτων και η επαναφορά του θέματος αποτελεί κάποιου είδους "συγχωροχάρτι" προς όσους συστηματικά παραβίασαν τον κανονισμό, και δη προς όσους επανήλθαν μετά την πρώτη διαγραφή και έγραψαν ξανά μηνύματα του αυτού περιεχομένου. Σας παρακαλώ να σεβαστείτε τους κανονισμούς που αποδεχτήκατε κατά την εγγραφή σας στο insomnia και να μην σχολιάσετε καθ' οιονδήποτε τρόπο, άμεσο ή με υπονοούμενα, με ανέκδοτα ή με οπτικό υλικό, το αποτέλεσμα των εκλογών. Για τυχόν διατύπωση αντιρρήσεων, υπάρχουν τα προσωπικά μηνύματα, όπως ορίζουν οι κανονισμοί. Ευχαριστώ.
alexzzz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Καφέ θα πιούμε στη 1 σήμερα... αν δεν γράψω μετά τις 1.30 έχω τσαλακώσει κάποιον από τα νεύρα μου και με έχουν μέσα...
andreapaog328 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 καλημέρα...είδα στον ύπνο μου ότι αγόραζα ένα παλιό ελληνικό LP, συλλογή μάλλον, με πορτοκαλλί cover, με τραγούδι απο villa 21 και σιγουρα 2 απο Μωρά στη Φωτιά. Το πλήρωσα 2.90€ σε ένα μαγαζί που είχε ένας άραβας...Παίζει να υπάρχει στ'αλήθεια?
sugata Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 μέρα μέρα καλημέρα. Γιατί καφέ τόσο αργά ρε παιδιά... Πιείτε τώρα μη σφάξετε κανένα πρωνιάτικα... Τσαγκαροδευτέρα.... μπλιαχ...
alexzzz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 δευτέρα... ζύγισμα στη 1... δεν κάνει να πιες καφέ πιο μπροστά...
sugata Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 ματσάκιον; πιο συγκεκριμένα; (πολλά ρωτάω και μου φαίνεται ότι θα σφάξεις εμένα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.