Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Υπάρχει. για λίγο καιρό τουλάχιστον... Ας είμαστε αισιόδοξοι λοιπόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 οταν βρω τη τελεια γυναικα... Όπως καταλαβαίνεις η γυναίκα δεν μπορεί να είναι τέλεια. αν δεν υπάρχει πάει να πει οτι δεν υπαρχει ουτε αγιος βασιλης Λυπάμαι Freakster,o γέρος με τα γένια και την κόκκινη στολή ήταν ο πατέρας σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Και γενικά όποιος ξέρει, υπάρχει περίπτωση (παρακάμπτωντας το ρητό "ότι πληρώνεις, παίρνεις") να βρω αξιοπρεπή ενισχυτή μέχρι 200 ευρώ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Οχι. Απο 300 αρχιζουν οι καλοι στα 50 (πραγματικα ομως) Watt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Υπάρχει. για λίγο καιρό τουλάχιστον... αχχ, ακριβώς. Και γενικά όποιος ξέρει, υπάρχει περίπτωση (παρακάμπτωντας το ρητό "ότι πληρώνεις, παίρνεις") να βρω αξιοπρεπή ενισχυτή μέχρι 200 ευρώ ? έχω εδώ και 3 χρόνια έναν Τechnicks, 60(πραγματικά W, καθώς μου έκαψε μία φορά 2 ''μη πραγματικά'' 60άρια ηχεία), τον είχα πάρει 300ευρώ από τα stock του Γκοτσώβολου... μια χαρά με έχει βγάλει, αν σκεφείς τον καιρό που έχει περάσει, ίσως βρεις κάτι ανάλογο στα ~200 ευρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Ok αρα ανεβαζω το budget :S Κοιτάω για ποια μαρκα; Sony? Technicks? Thx for the tips. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Ok αρα ανεβαζω το budget :S Κοιτάω για ποια μαρκα; Sony? Technicks? Thx for the tips. Οχι Sony. Yamaha, βαλε και τους Marantz μεσα, καθως και τους Denon. Ψαξε σε κανονικα καταστηματα ηχου, οχι στο internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Απο μένα +1 για Yamaha ενισχυτές. Απλά, έχω μια εντύπωση ότι ο Νάκας (επίσημος αντιπρόσωπος) βαράει λίγο στις τιμές. Οπότε, μπορείς να πας να τον ακούσεις, κάνεις και μια έρευνα αγοράς (including internet shops) και αποφασίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Είμαι ευτυχής κάτοχος ενισχυτή Yamaha εδώ και μερικά χρόνια και δεν με απογοήτευσε ποτέ. Άξιζε και αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Αν ξανα-έπαιρνα σήμερα ενισχυτή, Yamaha θα έπαιρνα. Δεν τον πήρα από Νάκα αλλά από ένα κατάστημα στη στοά Φέξη (στην Αιόλου, απέναντι από το παλιό Μινιόν). Περίπου τα 2/3 της τιμής (από επίσημη τιμή καταλόγου 1200 ευρώ, τον είχα αγοράσει 800 ευρώ). Με εγγύηση κανονική του Νάκα (επίσημη αντιπροσωπεία). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 φερον φερον εισαι εδω να σε ρωτησω κατι για firewall για να μην ανοιγω θεμα αλλου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! 1980 ρίξε ρε συ την απορία, τόσοι άνθρωποι είμαστε εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! 1980 ρίξε ρε συ την απορία, τόσοι άνθρωποι είμαστε εδώ ωραια. το nod δεν το κλεινω ποτε ετσι. απλα εκανα την μαλακια να κλεισω για ενα λεπτο το firewall ενω ημουνα online και επειδη στο παρελθον εχω καει ασχημα απο ιους και ιστοριες ειχα κολησει εναν που μου κατεστρεψε το bios μητρικης 250 ευρω , αμα καεις απο τον χυλο φυσας και το γιαουρτι που λενε, υπαρχει περιπτωση να περασε κατι? ετρεξα deep analysis ιστοριες spybot κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagos_46 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 ωραια. το nod δεν το κλεινω ποτε ετσι. απλα εκανα την μαλακια να κλεισω για ενα λεπτο το firewall ενω ημουνα online και επειδη στο παρελθον εχω καει ασχημα απο ιους και ιστοριες ειχα κολησει εναν που μου κατεστρεψε το bios μητρικης 250 ευρω , αμα καεις απο τον χυλο φυσας και το γιαουρτι που λενε, υπαρχει περιπτωση να περασε κατι? ετρεξα deep analysis ιστοριες spybot κτλ. Όταν έχω ανοιχτό το μtorrent (αρκετές έως πολλές ώρες), έχω κλειστό το firewall. Ταυτόχρονα σερφάρω σε κάθε λογής site, χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο υπολογιστής είναι καθαρός (το επιβεβαιώνουν avast και spyware doctor) εδώ και πολύ καιρό. Antivirus, antispyware κ.λ.π, είναι πάντα κλειστά. Κάνε και ένα scan με το spyware doctor... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Και εγώ δε πιστεύω να τρέχει κάτι, τι έκανες αφού έκλεισες το firewall? Σερφαρισμα σε καμια περιεργη σελιδα; Σε αλλη περιπτωση δε νομιζω να κινδυνεψες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Και εγώ δε πιστεύω να τρέχει κάτι, τι έκανες αφού έκλεισες το firewall? Σερφαρισμα σε καμια περιεργη σελιδα; Σε αλλη περιπτωση δε νομιζω να κινδυνεψες. οχι ενταξει απο την στιγμη που ειχα το nod ανοιχτο και να περασε κατι θα το πιανε , spybot ετρεξα για worm h trojan δεν βρηκε κατι. ναι περιεργη ηταν κατεβαζα ενα κρακ. δεν βλεπω κατι μεμπτο παντως την γλυτωσα ετρεξα kai deep scan analysis τιποτα. Την αλλη φορα νομιζω δεν ειχα ενημερωσει το antivirus τους ιους φοβαμαι τα αλλα δεν σου κανουν και τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.