Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...με το στόρι που παρέθεσε ο Γιώργος, έδωσε κι έναυσμα για να συνεχίσουμε το meme της περασμένης εβδομάδας (και που είχε ξεκινήσει ο klain) :

Έχει η Χαλκίδα Αλβανούς;

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...με το στόρι που παρέθεσε ο Γιώργος, έδωσε κι έναυσμα για να συνεχίσουμε το meme της περασμένης εβδομάδας (και που είχε ξεκινήσει ο klain) :

Έχει η Χαλκίδα Αλβανούς;

Έχει η Ξάνθη washclouds?:P

Δημοσ.

Έχει η Χαλκίδα Αλβανούς;

Ελα ντε... Και όμως, εγώ είμαι τώρα με ένα καρούμπαλο στο κεφάλι, και ενα πιασιμο στο λαιμό, που προβλέπω να καταλήξει σε νευρόπιασμα αύριο.

Δημοσ.
Ελα ντε... Και όμως, εγώ είμαι τώρα με ένα καρούμπαλο στο κεφάλι, και ενα πιασιμο στο λαιμό, που προβλέπω να καταλήξει σε νευρόπιασμα αύριο.

Τουλάχιστον τώρα απέκτησες κάτι στο κεφάλι σου, γιατί πριν ήταν άδειο :Ρ

Δημοσ.
Τουλάχιστον τώρα απέκτησες κάτι στο κεφάλι σου, γιατί πριν ήταν άδειο :Ρ

Όταν στήριζα την ιστοσελίδα σου, ήταν γεμάτο; :P

Δημοσ.
Όταν στήριζα την ιστοσελίδα σου, ήταν γεμάτο; :P

Είπε κανείς κάτι τέτοιο; όχι πες μου είπε κανείς κάτι τέτοιο; ;ρ

Δημοσ.
Είπε κανείς κάτι τέτοιο; όχι πες μου είπε κανείς κάτι τέτοιο; ;ρ

Αν και τη δευτέρα, μιας που δεν έχω σχολείο, θα προσπαθήσω να κάνω ένα πρωινό να θυμηθουμε τα παλιά:-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:19 ----------

Άντε πάω. Με πηδάνε οι κούνουπες:P

Δημοσ.
την άλλη εβδομάδα είναι θεωρητικά εύκολο το ματς... άντε να δούμε αν ήταν πυροτέχνημα το σημερινό ή όχι...

Ο καινούργιος manager έχει έρθει; Γιατί αν ναι, έτσι ίσως εξηγείται η νίκη.

Σκατά βραδιά... Μας την έπεσε συμμορία Αλβανών.

Τελειώνει η ταινία που λέτε, και βγαίνουμε με τις κοπέλες να πάμε για κανένα καφεδάκι.

Κόβουμε μια βόλτα στη παραλία της Χαλκίδας, και εκεί που φτάνουμε στο τέρμα και πάμε να γυρίσουμε πίσω ώστε να αποφασίσουμε που να κάτσουμε, την πέφτει ένας Αλβανός στον έναν φίλο μου. Του κολλάει απο πίσω, και του κάνουμε "Ρε φιλαράκι, σταμάτα". Δε σταματάει και τον σπρώχνουμε λίγο και τον παρακαλάμε να σταματήσει. Συνεχίζουμε. Άρχισε να λέει αν υπάρχει πρόβλημα, και με πολύ ευγενικό τρόπο του λέμε να σταματήσει. Για να μη τα πολυλογώ, πάει σε μια καφετέρια και φέρνει τρία άτομα. Άρχισαν να ρωτάνε αν υπάρχει πρόβλημα. Συνεχίζαμε να λέμε να σταματήσουν. Δε σταματούσαν. Μετά από λίγο, πάνε σε ένα παγκάκι και φέρνουν άλλα δύο άτομα. Άρχισαν να μας κολλάνε πιο πολύ. Έδωσαν μία μπουνιά στον φίλο μου, και μετά έγινε κάτι μεταξύ εμού και κάποιου άλλου που του ζητούσα ευγενικά να μου πει αν υπάρχει πρόβλημα και εκείνος μου έλεγε να πάμε σε ένα στενό να πλακωθούμε.

Έγιναν όσα έγιναν τέλος πάντων, και πάντα εμείς ευγενικά -και το εννοώ αυτό, δεν υπήρχε καμία πρόθεση να μαλώσουμε μιας και ήταν και οι κοπέλες μαζί μας- αποχωρούμε. Περνάνε δύο λεπτά, και χωρίς να το καταλάβω, έρχεται αστραπιαία ένας από τη συμμορία και μου κοπανάει με πάρα πολύ δύναμη μία μπουνιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού, και αμέσως μετά -αμέσως όμως- χωρίς να καταλάβω τι γίνεται μιας που είχα ζαλιστεί, ένας άλλος στον λαιμό. Αυτό που με ενόχλησε, ήταν ότι αν και οι καφετέριες ήταν γεμάτες, ΚΑΝΕΙΣ δε σηκώθηκε να πει "τι γίνεται εδώ ρε παιδιά". Μόνο ένας Αλβανός λαχειοπώλης που φώναζε σε εμάς, σα να ήταν δικό μας το φταίξιμο. Τέλος, προχωρούσαμε γιατί δεν είχαμε όρεξη να συνεχίσουμε, και είπαμε να φύγουμε, και μας πετυχαίνει στο δρόμο ένας φίλος τους και μας λέει να φύγουμε γιατί θα κάνουν μαλακία. Και τελικά φύγαμε.

Γίναμε και ρεζίλι στις κοπέλες, που κυκλοφόρησαν σε κάποια άτομα στη Χαλκίδα οτι τις φάγαμε...

Η ώρα που έγιναν όλα αυτά, ήταν 8 το απόγευμα!

Υπάρχει κάνα πρόβλημα; Υπάρχει; Ε ε ε ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...