insomniaK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Οπ... Τι μας έκανε η Sun;;; Σα να βλέπω παλιοterminal...
status Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Indeed 1998-2001 είναι..το συγκεκριμένο είναι ένα Javastation που "ακούει" στο όνομα krups..μου έρχεται την τετάρτη το πολύ :)):)::)
insomniaK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Τι το θες;;; Εδώ, τα καταστρέφουν μαζικά και τα αντικαθιστούμε με πρόσφατα.
status Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Με ένα citrix server θα είναι τζιτζί... (τα συγκεκριμένα έχουν σταματήσει so έχουν συλλεκτική αξία.:Ρ) (Όσο για την καταστροφή πεπαλαιωμένο υλικού αυτό πες το στον amstrad ppc604 που έχω δίπλα μου :Ρ)
insomniaK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Ανά 1.5-2 χρόνια, βγάζει καινούρια η Sun, τα έχεις όλα; Βασικά, εμένα μου άρεσε το προηγούμενο μοντέλο που ήταν με κλίση στη βάση. Αν με μπανάρουν, να ξέρετε πως σας αγαπώ... Αλλιώς, δεν...
status Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 χαχαχαχα , όχι...αλλά προσπαθώ να τα μαζέψω, όχι απαραίτητα τα προϊόντα της sun. Η συλλογή μου μεγαλώνει κ πάει πάντως... Το παν είναι να δουλεύει..
insomniaK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Τον citrix σε τι hardware τον έχεις στήσει; Γιατί δεν παίρνεις και μία φέτα από τη Sun, να ζήσεις τη μαγεία του solaris..?
firewalker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Ο giorgos147 δεν έδωσε σημάδια ακόμη ε; Θα μας τον βίασαν οι ρουφιάνες!
status Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δεν το έχω στήσει ακόμα ρε...κάτσε να έρθει πρώτα το javastation κ μετά βλέπουμε (παίζει να του χώσεις και λινουξάκι λέει,.δεν το έχω ψάξει ακόμα καλά καλά!) Φέτα...θα πηγαίνει ακριβά ρε..το Τζάβα το πήρα σχεδόν τζάμπα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:47 ---------- Ο giorgos147 δεν έδωσε σημάδια ακόμη ε; Θα μας τον βίασαν οι ρουφιάνες! Πόσο στοίχημα ότι πηδάει αυτή τι στιγμή; ή ότι κρέμεται από κανένα μπαλκόνι προσπαθώντας να αποφύγει τον ευνουχισμό από κανένα πατέρα από της τέσσερις; :Ρ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:49 ----------
giorgos147 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Σκατά βραδιά... Μας την έπεσε συμμορία Αλβανών. Τελειώνει η ταινία που λέτε, και βγαίνουμε με τις κοπέλες να πάμε για κανένα καφεδάκι. Κόβουμε μια βόλτα στη παραλία της Χαλκίδας, και εκεί που φτάνουμε στο τέρμα και πάμε να γυρίσουμε πίσω ώστε να αποφασίσουμε που να κάτσουμε, την πέφτει ένας Αλβανός στον έναν φίλο μου. Του κολλάει απο πίσω, και του κάνουμε "Ρε φιλαράκι, σταμάτα". Δε σταματάει και τον σπρώχνουμε λίγο και τον παρακαλάμε να σταματήσει. Συνεχίζουμε. Άρχισε να λέει αν υπάρχει πρόβλημα, και με πολύ ευγενικό τρόπο του λέμε να σταματήσει. Για να μη τα πολυλογώ, πάει σε μια καφετέρια και φέρνει τρία άτομα. Άρχισαν να ρωτάνε αν υπάρχει πρόβλημα. Συνεχίζαμε να λέμε να σταματήσουν. Δε σταματούσαν. Μετά από λίγο, πάνε σε ένα παγκάκι και φέρνουν άλλα δύο άτομα. Άρχισαν να μας κολλάνε πιο πολύ. Έδωσαν μία μπουνιά στον φίλο μου, και μετά έγινε κάτι μεταξύ εμού και κάποιου άλλου που του ζητούσα ευγενικά να μου πει αν υπάρχει πρόβλημα και εκείνος μου έλεγε να πάμε σε ένα στενό να πλακωθούμε. Έγιναν όσα έγιναν τέλος πάντων, και πάντα εμείς ευγενικά -και το εννοώ αυτό, δεν υπήρχε καμία πρόθεση να μαλώσουμε μιας και ήταν και οι κοπέλες μαζί μας- αποχωρούμε. Περνάνε δύο λεπτά, και χωρίς να το καταλάβω, έρχεται αστραπιαία ένας από τη συμμορία και μου κοπανάει με πάρα πολύ δύναμη μία μπουνιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού, και αμέσως μετά -αμέσως όμως- χωρίς να καταλάβω τι γίνεται μιας που είχα ζαλιστεί, ένας άλλος στον λαιμό. Αυτό που με ενόχλησε, ήταν ότι αν και οι καφετέριες ήταν γεμάτες, ΚΑΝΕΙΣ δε σηκώθηκε να πει "τι γίνεται εδώ ρε παιδιά". Μόνο ένας Αλβανός λαχειοπώλης που φώναζε σε εμάς, σα να ήταν δικό μας το φταίξιμο. Τέλος, προχωρούσαμε γιατί δεν είχαμε όρεξη να συνεχίσουμε, και είπαμε να φύγουμε, και μας πετυχαίνει στο δρόμο ένας φίλος τους και μας λέει να φύγουμε γιατί θα κάνουν μαλακία. Και τελικά φύγαμε. Γίναμε και ρεζίλι στις κοπέλες, που κυκλοφόρησαν σε κάποια άτομα στη Χαλκίδα οτι τις φάγαμε... Η ώρα που έγιναν όλα αυτά, ήταν 8 το απόγευμα!
insomniaK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Έχασε το λεωφορείο της επιστροφής... Δεν είναι και πολύ ακριβός για πειράματα, σιγά σιγά θα πάρεις και πολλούς και θα κάνεις ένα συννεφο και θα παίζεις σκάκι, εξαιρετικό σε solaris...
status Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Σκατά βραδιά... Μας την έπεσε συμμορία Αλβανών. Τελειώνει η ταινία που λέτε, και βγαίνουμε με τις κοπέλες να πάμε για κανένα καφεδάκι. Κόβουμε μια βόλτα στη παραλία της Χαλκίδας, και εκεί που φτάνουμε στο τέρμα και πάμε να γυρίσουμε πίσω ώστε να αποφασίσουμε που να κάτσουμε, την πέφτει ένας Αλβανός στον έναν φίλο μου. Του κολλάει απο πίσω, και του κάνουμε "Ρε φιλαράκι, σταμάτα". Δε σταματάει και τον σπρώχνουμε λίγο και τον παρακαλάμε να σταματήσει. Συνεχίζουμε. Άρχισε να λέει αν υπάρχει πρόβλημα, και με πολύ ευγενικό τρόπο του λέμε να σταματήσει. Για να μη τα πολυλογώ, πάει σε μια καφετέρια και φέρνει τρία άτομα. Άρχισαν να ρωτάνε αν υπάρχει πρόβλημα. Συνεχίζαμε να λέμε να σταματήσουν. Δε σταματούσαν. Μετά από λίγο, πάνε σε ένα παγκάκι και φέρνουν άλλα δύο άτομα. Άρχισαν να μας κολλάνε πιο πολύ. Έδωσαν μία μπουνιά στον φίλο μου, και μετά έγινε κάτι μεταξύ εμού και κάποιου άλλου που του ζητούσα ευγενικά να μου πει αν υπάρχει πρόβλημα και εκείνος μου έλεγε να πάμε σε ένα στενό να πλακωθούμε. Έγιναν όσα έγιναν τέλος πάντων, και πάντα εμείς ευγενικά -και το εννοώ αυτό, δεν υπήρχε καμία πρόθεση να μαλώσουμε μιας και ήταν και οι κοπέλες μαζί μας- αποχωρούμε. Περνάνε δύο λεπτά, και χωρίς να το καταλάβω, έρχεται αστραπιαία ένας από τη συμμορία και μου κοπανάει με πάρα πολύ δύναμη μία μπουνιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού, και αμέσως μετά -αμέσως όμως- χωρίς να καταλάβω τι γίνεται μιας που είχα ζαλιστεί, ένας άλλος στον λαιμό. Αυτό που με ενόχλησε, ήταν ότι αν και οι καφετέριες ήταν γεμάτες, ΚΑΝΕΙΣ δε σηκώθηκε να πει "τι γίνεται εδώ ρε παιδιά". Μόνο ένας Αλβανός λαχειοπώλης που φώναζε σε εμάς, σα να ήταν δικό μας το φταίξιμο. Τέλος, προχωρούσαμε γιατί δεν είχαμε όρεξη να συνεχίσουμε, και είπαμε να φύγουμε, και μας πετυχαίνει στο δρόμο ένας φίλος τους και μας λέει να φύγουμε γιατί θα κάνουν μαλακία. Και τελικά φύγαμε. Γίναμε και ρεζίλι στις κοπέλες, που κυκλοφόρησαν σε κάποια άτομα στη Χαλκίδα οτι τις φάγαμε... Κοντά έπεσα τελικά... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:54 ---------- Έχασε το λεωφορείο της επιστροφής... Δεν είναι και πολύ ακριβός για πειράματα, σιγά σιγά θα πάρεις και πολλούς και θα κάνεις ένα συννεφο και θα παίζεις σκάκι, εξαιρετικό σε solaris... Νεξτ στοπ (αν υπάρχει τίποτα μέχρι τότε!) Shipping:$123.50USPS Priority Mail InternationalSee more services See discounts | τι έκανε λέει;;;!!
insomniaK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Τελικά, δεν έχασε το λεωφορείο... τις γκόμενες έχασε. @ στάτους, Ναι αυτό που δείχνεις εννοώ, θα στο πάρω μία φωτογραφία στο γραφείο και αν θες σου φωτογραφίζω και το τωρινό μοντέλο...
washcloud Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Παλι 15 σελιδες γραψατε σε μια μερα;:mad: κι εγώ τί φταίω ρε ; =ρ (βασικά αν ήταν για 'μενα, θα πήγαινε πιο πολύ το "Πάλι 15 μέρες έγραψες σε μια σελίδα;") http://www.youtube.com/watch?v=s8LBVnWf5bQ(See the comments:P) Greeks + youtube = τόταλ διζάστερ! (Τα Γαλλικά μου μέσα:Ρ) α τα mounia........ ( βίντεο ρησπόνζ : ) >http://www.youtube.com/watch?v=11p61dJfNO0&NR=1 (Όσο για την καταστροφή πεπαλαιωμένο υλικού αυτό πες το στον amstrad ppc604 που έχω δίπλα μου :Ρ) ...σε τέτοια προχωρημένη ηλικία και θα τον ακούσει; Χλωμό... Πόσο στοίχημα ότι πηδάει αυτή τι στιγμή; ή ότι κρέμεται από κανένα μπαλκόνι προσπαθώντας να αποφύγει τον ευνουχισμό από κανένα πατέρα από της τέσσερις; :Ρ
status Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 α τα mounia........ ( βίντεο ρησπόνζ : ) >http://www.youtube.com/watch?v=11p61dJfNO0&NR=1 ...σε τέτοια προχωρημένη ηλικία και θα τον ακούσει; Χλωμό... εεχεχεχ είσαι πολύ όταν θέλεις :Ρ Secureguard λέει χααχχαχαχαχα χαχαχαχαχα αχχαχααχαχαχ ούτε cisco να ήταν :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.