status Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 not impossible βάση προγράμματος ... αλλά δεν μπορεί... όλο και κάπου θα τα κάνουμε θάλασσα, στο κάτω κάτω Έλληνες είμαστε. Κ έρχομαι κ συμπληρώνω,
Members gsarig Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Όχι εντάξει, δεν είμαι και firewalker που παρακολουθεί κάθε αγωνιστική, αλλά ξέρω την κατάσταση της ομάδας (έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά πάντως με το σάιτ )
washcloud Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 έχω ρόπαλο... όρεξη να το σηκώσω δεν έχω Kαι 'γω έχω ζαχαροπλαστείο στη γειτονιά μου, αλλά δεν ξέρω πως είναι από μέσα. Άλλη φάση όμως όταν μου στέλνει κάποιος γλυκά. soturin, έπρεπε να ξεκαθαρίσεις από την αρχή κάποια πράγματα : ότι δεν ήταν χαβαλέ για πχ άβαταρ, ότι ήθελες να μοιάζει πολύ με αυτό στο βίντεο, κι όχι απλά "μια Αμερική πάνω από το globe-like logo" - παρεμπιπτόντως, του βίντεου δεν έχει μόνο 4 διχοτόμους, όπως το ορίτζιναλ του ΟΗΕ Κατά τ' άλλα μια χαρά η ιδέα σου, και για μπλουζάκι ακόμα περισσότερο, αλλά αφ' ενός νομίζω ότι και καλύτερο απ' του βίντεου μπορεί να γίνει : αφοσίωση στον αριθμό των διχοτόμων του ορίτζιναλ, καλύτερη προοπτική των ηπείρων, και συγκεκριμένα, παρ' όλο που το δικό σου πόνημα (όμπβιους αρχιτέκτων ις όμπβιους) είναι σαφώς το καλύτερο από mein και klain, και γενικά στέκει σούπερ από μόνο του (εγώ δεν θα είχα κανένα ζόρι να μοιάζει με του βίντεου), αν είναι να το "σοβαρέψουμε" ακόμα περισσότερο όμως, "διαφωνώ" ως προς το κόνσεπτ με το να φαίνονται όλη η Ν. Αμερική, κομμάτι της Ευρώπης, κομματάρα της Αφρικής. Η "σπόντα" μπορεί να είναι α) Βλέπουν οι γιου-εσ-άδες πρώτα/πάνω απ' όλα την Αμερική - και μιας και για τους Αμερικάνους "υπάρχουν" "Αμερική και Νότια Αμερική" (το βόρεια είναι κάπως redundant, και το θυμούνται μόνο όταν θυμούνται τη Νότια), άρα η Νότια ας μη φαίνεται ολόκληρη (αλλά σα να κρύβεται στο κάτω στο βάθος σαν τη μικρή άσχημη αδερφή) β)...βλέπουν ΜΟΝΟ την "Αμερική" (δλδ τη Βόρεια που λέγαμε, σύμφωνα με το προηγούμενο σκεπτικό) και τίποτε άλλο (όλοι οι άλλοι βρίσκονται "στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού") (και αυτό μπορεί να λειτουργήσει έτσι και ως σπόντα σε δεύτερο επίπεδο, μιας και το "united nations", μερικοί τους -και καλά- το καταλαβαίνουν ως συνώνυμο του "united states", ή έστω ως "united North American Nations"). Γενικά btw, προτιμάω προσωπικά ΑΥΤΗΝ την εκδοχή του υποννοούμενου. γ) "Στο πνεύμα του logo του βίντεο", βλέπουν την Βόρεια Αμερική σε πρώτο πλάνο, και "κομμάτι" από τον υπόλοιπο κόσμο. Τη θεωρώ την πιο "αδύναμη" από τις σπόντες -αν και διακριτική, οπότε την έχει τη χάρη της- αν όμως συμφωνείς με αυτήν, τότε το image που έφτιαξες "αποκλίνει πολύ" ("ιδεολογικά"), με την παρουσία ολόκληρης της Ν.Αμερικής ...υπάρχει βέβαια και η άποψη να μπουν ΜΟΝΟ οι USA (Kαναδάδες και Μεξικά και λοιποί guest-stars όξω) - αλλά είναι a bit too far-fetched σαν κόνσεπτ, νομίζω (χάνεται η "διακριτικότητα" που λέγαμε, η σπόντα δεν είναι σπόντα που λειτουργεί "πλαγίως", είναι μάλλον σαν κουβάς με νερό που ανοίγοντας την πόρτα σκάει στο κεφάλι, και γενικά αυτή η οπτική, παρ' ό,τι σαρκαστική, μάλλον από...Αμερικάνο θα είχε περισσότερες πιθανότητες να είχε εμπνευστεί. Άλλωστε "δεν είναι ΤΟΣΟ ζώα" - έναν Καναδά, ένα Μεξικό "τα ξέρουν", και η εικόνα ολόκληρης της Β. Αμερικής, δεν τους είναι άγνωστη...)
soturin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Kαι 'γω έχω ζαχαροπλαστείο στη γειτονιά μου, αλλά δεν ξέρω πως είναι από μέσα.Άλλη φάση όμως όταν μου στέλνει κάποιος γλυκά. soturin, έπρεπε να ξεκαθαρίσεις από την αρχή κάποια πράγματα : ότι δεν ήταν χαβαλέ για πχ άβαταρ, ...[σεντόνι]... πιθανότητες να είχε εμπνευστεί. Άλλωστε "δεν είναι ΤΟΣΟ ζώα" - έναν Καναδά, ένα Μεξικό "τα ξέρουν", και η εικόνα ολόκληρης της Β. Αμερικής, δεν τους είναι άγνωστη...) Ισχύουν αυτά που λες, θα το σκεφτώ λίγο, αλλά μου βγαλε την πίστη να βρω της προκοπής εικόνα για να μου δίνει σε καλή ανάλυση αποτέλεσμα. Δε με πολύχαλάει να φαίνονται κι άλλα πράγματα, το νόημα παραμένει, και στο κάτω κάτω ψιλοϋπόγειο το θέλω το μήνυμα, να πρέπει να το προσέξει λίγο ο άλλος για να το καταλάβει. Όπως και στο βίντεο, το οποίο το πρόσεξα από comment ότι έχουν άλλο σήμα, που παρεπιπτόντως το θεωρούσα λίγο αυτονόητο ότι ήθελα να μεταφέρω την ιδέα "αμερική-παγκόσμια δύναμη" χωρίς περιορισμό σε λεπτομέρειες ότι εκεί πχ έχουν παραπάνω γραμμές. Ίσως υπάρξει αναθεωρημένο (ειδικά αν το θέλει κάποιος χωρίς τα πλαϊνά). Θα το κοιτάξω
soturin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Όπως το βλέπω με σκέτη αμερική δε μ' αρέσει και τόσο, πολύ συγκεκριμένο, και προς το παρόν έχω και τεχνικό πρόβλημα για να το βγάλω σαν εικόνα... αύριο ίσως το δω.
UpToDate_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 υπάρχει κι άλλη μια -μεταφορική- έννοια, αλλά αν δεν δείξεις πρώτα ταυτότητα, δε στη λέω Παλι 15 σελιδες γραψατε σε μια μερα;:mad:
alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 επανερχόμαστε σε νορμάλ ρυθμούς σιγά- σιγά...
status Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=s8LBVnWf5bQ[/ame] (See the comments:P) Greeks + youtube = τόταλ διζάστερ! (Τα Γαλλικά μου μέσα:Ρ)
Lucifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 0.32-0.34 και φέρτε μου ένα δεσμοφύλακα να τον καρφοκωλ**σω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.