alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 α, ας ακυρωθεί... ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΕΦΤΥΣΑΝ ΑΙΜΑ!!!!
Höfdingadrapa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ο περιπτεράς έφερε MILKA. Για να εκπολιτιζόμαστε σιγά σιγά. Τικαύλαπουείναιρεπούστη μου.
Höfdingadrapa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Όχι, αλλά είχα τη τιμή τουλάχιστον να φάω στη ζωή μου πριν φύγω απ' το μάταιο τούτο κόσμο.
soturin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 As good as it gets... Ίδιο και απαράλλαχτο με αυτό που έχει στο video.. Αν το τραβήξω να το κάνω globelike δεν φαίνεται 100% αμερική.. καλύτερα έτσι για να είναι πιο σαφές το msg. Ωραίος, το κύκλο στο κέντρο δεν καταλαβαίνω όμως... Αν έχεις την αμερική που χρησιμοποίησες σε εικόνα να δώσεις ίσως μπορώ να βγάλω πιο καθαρό σε μεγάλη ανάλυση ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:47 ---------- επίσης και πιο globe like καλύτερα είναι, το θέμα είναι με τη πρώτη ματια να μη φαίνεται για διαφορετικό
andreapaog328 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ο περιπτεράς έφερε MILKA. Για να εκπολιτιζόμαστε σιγά σιγά. Τικαύλαπουείναιρεπούστη μου. pm me που είναι...
soturin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Aυτό είχα στο μυαλό μου (το χω και σε μεγάλη ανάλυση αν θέλει κάποιος) Θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη η οπτική γωνία ίσως, αλλά αυτό το αποτέλεσμα με ικανοποιεί
washcloud Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 α, ας ακυρωθεί... ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΕΦΤΥΣΑΝ ΑΙΜΑ!!!! ...σε καλό δρόμο είσαι. Να σου στείλω κι ένα ροπαλάκι για να κανονίζεις τα συντροφικά σου, και ξανάγινες άνθρωπος.
Members gsarig Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ηρακλής Μυρτοφύτου- ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα 1-3 ΝΙΚΗ ΣΕ ΜΑΤΣ... ΝΙΚΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ.... ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ Γ!$!$ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΡΤΟΦΥΤΟΥ.... ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!! Το "Νίκη σε ματς" μου έκανε εντύπωση εμένα πάντως ως σχόλιο :lol:
alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 πως φαίνεται ότι δεν παρακολουθείς την ομάδα μας από κοντά...
status Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 πως φαίνεται ότι δεν παρακολουθείς την ομάδα μας από κοντά... Άντε και νταμπλ σας εύχομαι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:30 ---------- Ο περιπτεράς έφερε MILKA. Για να εκπολιτιζόμαστε σιγά σιγά. Τικαύλαπουείναιρεπούστη μου. Που είσαι και έφερε ο περιπτεριούχος ή περιπτεριματείας μίλκα; στην Γαύδος ή στο Καστελόριζο..; :Ρ
alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 την άλλη εβδομάδα είναι θεωρητικά εύκολο το ματς... άντε να δούμε αν ήταν πυροτέχνημα το σημερινό ή όχι... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ... ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ Μ@#%@ΣΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΥΡΤΟΦΥΤΟΥ !!!!!!
status Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 την άλλη εβδομάδα είναι θεωρητικά εύκολο το ματς... άντε να δούμε αν ήταν πυροτέχνημα το σημερινό ή όχι... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ... ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ Μ@#%@ΣΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΥΡΤΟΦΥΤΟΥ !!!!!! έτσι κ κάνετε κανένα σερί τουλάχιστον 3 αγώνες θα έρθουμε όλοι οι οοτ ινσόμνιακ εκεί να τα κάνουμε ποτάνα όλα!
alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 not impossible βάση προγράμματος ... αλλά δεν μπορεί... όλο και κάπου θα τα κάνουμε θάλασσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.