status Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δε νομίζω να πάρεις απάντηση από τη μονή πάντως, διότι είναι πολύ σφιχτά εκεί τα πράγματα Υπονοείς ότι είναι η μόνη μονή που είναι εσφιγμένη οικονομικά; :Ρ Χλωμό δίπλα στο Βατοπέδι είναι :Ρ
washcloud Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Υπονοείς ότι είναι η μόνη μονή που είναι εσφιγμένη οικονομικά; :Ρ μιλάς με αντιφάσεις γέροντα...
status Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 μιλάς με αντιφάσεις γέροντα... Το ξέρω, μονή καλλιγραφία τα έκανα :Ρ
washcloud Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Σάββατο Οκτώβριος 3 2009 θάψιμο στις γκόμεναι <-τσεκ θάψιμο στο παπαδαριό <-τσεκ ....άλλο;
status Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Σάββατο Οκτώβριος 3 2009 θάψιμο στις γκόμεναι <-τσεκ θάψιμο στο παπαδαριό <-τσεκ ....άλλο; Αυτοκίνητα, ποδόσφαιρο κ αύριο εκλογές. :Ρ
washcloud Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 (καλά την Πάνια το STAR και την τιβή δεν τα μετράω, ίσα που τα χαϊδέψαμε) ποδόσφαιρο δεν είμαι φαν (τ' αυτοκίνητα γιατί ρε; ) οι υποψήφιοι θάβονται και μόνοι τους
status Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Πρέπει να μαζέψουμε υπογραφές μπας κ φύγει η σκαρταδούρα από την τηλεόραση τελικά..
firewalker Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ραδιόφωνο έφτιαξες. Σειρά έχει ένα κανάλι.
alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ηρακλής Μυρτοφύτου- ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα 1-3 ΝΙΚΗ ΣΕ ΜΑΤΣ... ΝΙΚΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ.... ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ Γ!$!$ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΡΤΟΦΥΤΟΥ.... ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!
firewalker Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Έτσι!!! Σας το είπα ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες!
alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Έχει κλείσει η φωνή μου και είμαι μούσκεμα στον ιδρώτα... ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟΟΟΟΟΟ !!!!!
status Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ηρακλής Μυρτοφύτου- ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα 1-3 ΝΙΚΗ ΣΕ ΜΑΤΣ... ΝΙΚΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ.... ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ Γ!$!$ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΡΤΟΦΥΤΟΥ.... ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!! Τώρα θα έρθει το πασοκ στα πράγματα κ ξέχνα τα αυτά:Ρ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:02 ---------- χαχααχχα :Ρ
alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Έκανα και το ντουζάκι μου και τώρα θα λιώσω... τώρα θα απολαύσω το ΣουΚου μου... δε πα να χάσει και ο γαύρος τώρα... ΝΙΚΗΣΕ Ο ΑΜΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!! (Στο τελευταίο γκολ ξεπέρασα στο τρέξιμο όλους του παίκτες... δίπλα από την εστία -> στον παίκτη που έβαλε το γκολ σε 3"... 0-100)
slipknot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ηρακλής Μυρτοφύτου- ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα 1-3 ΝΙΚΗ ΣΕ ΜΑΤΣ... ΝΙΚΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ.... ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ Γ!$!$ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΡΤΟΦΥΤΟΥ.... ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!! Μπράβο ρε, συγχαρητήρια. Το Σάββατο 10/10/09 στις 04:00μμ παίζει και η Ελπίς εκτός έδρας με το Άγκιστρο. Άντε να νικήσει κι αυτή. Punk, βία, ναρκωτικό ζήτω ο Άγιος Ανδρέας και το Χορτερό
washcloud Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Τοπικά αθλητικά :...Ακυρώθηκε η σημερινή νίκη κόντρα στον Ηρακλή Μυρτοφύτου, του ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα με 1-3, λόγω ελλειπούς προσκόμισης δελτίων παιχτών. Περισσότερα στο ρεπορτάζ που ακολουθεί και επιμελήθηκε ο συντάκτης μας [...] πηγή ......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.