washcloud Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Οι Εβραίες το Σάββατο μαμιούντε η δεν κάνει; φυσικά ρε φάιαρ, άλλωστε το ξέρεις (φαντάζομαι) ότι οι γυνάικες δεν έχουν το θεό τους Φακ.Έχω να φύγω 5 και τέταρτο για να κατέβω Χαλκίδα. Αρχικά για ταινία, και μετά για καφεδάκι. Το μόνο που με χαροποιεί, είναι η μελλοντική γνωριμία μου, που θα γίνει σήμερα, με τέσσερεις κοπέλες ...είναι αυτό που λένε, τα σιγανά τα Αρτακάκια να φοβάσαι κατά τ' άλλα, αγαμίες και Νουτέλες - αλλά 4-4 οι κοπέλες ε Φακ ρε σεις Κάτι φίλοι μου, εγώ και αυτές γαμώτο. ....και το χοντραίνει κι όσο πάει! Κοίτα να δεις, ρε! Όχι και τρίο+1(δεν ήξερα πως να πω την παρτούζα γουιθ φορ γκερλς ) ...μόλις ανέβηκες λέβελ απ, γι' αυτό ε; Δεν πειράζει, θα μαθαίνεις κάθε φορά. Τράι "dream cum true" (το όνειρο της ονείρωξης) ή "ντιβάνι εξπήριενς" (devine experience) ή "The Midnight Sexpress" (Το Εξπρές Του Μεσοτοιχίου) κτλ (βασικά, έχε εσύ την πολυκοσμία σου κάθε φορά, κι ας μην ξέρεις πώς να την πεις) Φωτογραφίες; (της Εβραίας φυσικά ) ...σιγά που θ' άφηνε να υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία για τον εισαγγελέα, κοτζάμ Στάτους... ...α, να, ουρίστε, νάτους : -Μα κύριε δικαστά, κύριε εισαγγελέα, εγώ παιχνίδι έκαναν κ αυτές απλά μου έκατσαν, δε γνώριζα ότι και οι 4 κοπέλες έμειναν έγκυος από εμένα! :Ρ
giorgos147 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Χμμ. Ωραία αλλαγή. -Ώρα να ζητήσω χρήμα από τον πατέρα. Φτου... Κοιμάται.
firewalker Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 -Ώρα να ζητήσω χρήμα από τον πατέρα. Φτου... Κοιμάται. Ακόμη καλύτερα. Και δεν φορά και το παντελόνι με τα χρήματα το σενάριο είναι ιδανικό...
giorgos147 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ακόμη καλύτερα. Και δεν φορά και το παντελόνι με τα χρήματα το σενάριο είναι ιδανικό... Τελικά να σε κάτι που χρησιμεύουν οι γυναίκες. Πήρα τηλέφωνο τη μαμά, και ορίστε... Βρήκα χρήματα
slipknot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ντάνκε μέϊνε Φούρερ! :Ρ Έτσι πες τα. Deine, deine.
firewalker Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Αχ αυτές οι μανάδες αχ... Μας χαλάνε τα νέα παιδιά! Αχ.
giorgos147 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Άιντας παιδιά. Καλό απόγευμα. Τα λέμε α λα μεσάνυχτα.
status Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω ήρθε η ώρα να ξηλώσω την κεραία του σπιτιού μας.
status Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ρε το σταρ κ αυτή η Πάνια το έχουν παρατραβήξει...έλεος δηλαδή πλέον με τα σκουπίδια τους.
status Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 μια ερώτηση στην ιερά μόνη εσφιγμένου, ποιος εσφίχθει τόσο πολύ που έσκασε κ βγήκε η μονή έτσι; :Ρ
washcloud Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δε νομίζω να πάρεις απάντηση από τη μονή πάντως, διότι είναι πολύ σφιχτά εκεί τα πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.