Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Caprice με καραμέλα, fuck yeah
status Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ε, οι θερμοκρασίες έπεσαν...αλλά εσείς κανένα σημάδι αποθεραπείας..ίσα, ίσα που χειροτερεύετε και πάτε :Ρ
eSATA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Nutella σε θερμοκρασία δωματίου. "Πουράκια" Caprice θερμοκρασία ψυγείου. Βούτα στην Noutella και μαμ! :-D:-D jhhkjl
Lucifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Κέηκ σοκολάτας, λιώνεις σοκολάτα και το περιχύνεις από πάνω, μόλις κρυώσει το αλείφεις με νουτέλα. Fact.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 brownies ftw ρε μνια! (όπως έλεγε κάποτε το msn μου)
giorgos147 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Κέηκ σοκολάτας, λιώνεις σοκολάτα και το περιχύνεις από πάνω, μόλις κρυώσει το αλείφεις με νουτέλα. Fact. Φακ... brownies ftw ρε μνια! (όπως έλεγε κάποτε το msn μου) Και βαριόμουν να σου πω οτι μας είχες πρίξει Nutella + xxx Bοn Appétit. Σοκολατένιος πειρασμός
aghahowa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Nutella + xxx Bοn Appétit. δεν μπορουσα να φανταστω τιποτα που να μην γινοταν καλυτερο με νουτελα... κι ομως αυτη η φωτο θα ηταν πολυ καλυτερη
andreapaog328 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 πρώτη μέρα σήμερα έδειξαν ειδήσεις της προκοπής...άντε σε 4 χρόνια πάλι...
firewalker Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Με ψόφησε η υγρασία σήμερα! 80% +. Ούτε να ιδρώσω δεν μπορούσα.
slipknot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Σηκώθηκα από τις 8 για να κάνω... Αγγλικά. ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΥΤΟ;! Σηκώθηκα από τις 10 για να ξανακοιμηθώ καπάκι. ΑΥΤΟ είναι Σάββατο.
status Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Σηκώθηκα από τις 10 για να ξανακοιμηθώ καπάκι. ΑΥΤΟ είναι Σάββατο. Σηκώθηκα στης 11..ήπια μια φράπα κ ξεκίνησα να κάνω ψώνια..αυτό είναι Σάββατο όχι αηδίες !..:Ρ
giorgos147 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Σηκώθηκα στης 11..ήπια μια φράπα κ ξεκίνησα να κάνω ψώνια..αυτό είναι Σάββατο όχι αηδίες !..:Ρ Τι κάνεις αν δεν έχεις γυναίκα κοντά σου, ε; =P
washcloud Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Παντού γαμάτη είναι. Ας μη το αναλύσουμε που γαμάει πιο πολύ.-Τώρα περιμένω τον Thresh ή τον Liopyr, να μου πουν οτι έχω αγαμίες ...Γιώργη, γαμείς τίποτα - ή... ...διότι όλοι εδώ μέσα μια οικογένεια είμαστε καλά και εγώ στα λόγια μένω... η διαιτολόγος μου θα μου δαγκώσει την καρωτίδα αν κάνω καμιά κίνηση... ο βήχας τα λεφτά κι οι celebreties δεν κρύβονται Caprice με καραμέλα, fuck yeah You, sir, are sick πω δε θα κλείσω μάτι σήμερα λέμεεε Κέηκ σοκολάτας, λιώνεις σοκολάτα και το περιχύνεις από πάνω, μόλις κρυώσει το αλείφεις με νουτέλα.Fact. ^^^κοιτάτε ρε να μαθαίνετε πώς μιλάνε στις γυναίκες You, sir, i guess are loved by women. Deeply. Nutella + xxxhttp://www.shockmd.com/wp-content/istock_000005130785xsmall1.jpg[/mg] Bοn Appétit. κοίτα, και πλυμμένη τρώγεται αυτή
status Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Τι κάνεις αν δεν έχεις γυναίκα κοντά σου, ε; =P φριντομ γουίνς αλλ... Βασικά ψάχνω την γυναίκα που θα σηκωθεί μόνη της, θα ντυθεί και θα φύγει μετά το σεξ.! Αλλά μάταια..!:Ρ Μερικά e-mail που έρχονται έχουν τόσο δίκιο..! Once upon a time, a man said to a girl "Will you marry me?" The girl said, "NO!" and the man lived happily ever after and rode motorcycles and went fishing and hunting and played golf a lot and drank beer and scotch and smoked cigars and cigarettes and did drugs and went on holidays wherever he wanted and played video games all weekend and made love to as many women as he wanted and had tons of money in the bank and left the toilet seat up and never made his bed and farted whenever he wanted. The End
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.