Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Deep Freeze, hello! :-)

Ε, αν κατάλαβες καλά αυτά τα "Αρχεία" που φεύγουν όταν σκοτώνεις εξωγήινους είναι ΔΙΚΑ σου αρχεία:Ρ

Στο 5ο επίπεδο παίζεις στο system32..για αυτό πρόσεχε!

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε, αν κατάλαβες καλά αυτά τα "Αρχεία" που φεύγουν όταν σκοτώνεις εξωγήινους είναι ΔΙΚΑ σου αρχεία:Ρ

Στο 5ο επίπεδο παίζεις στο system32..για αυτό πρόσεχε!

Eγώ καλά κατάλαβα.

Εσύ δεν ξέρεις μάλλον τις δυνατότητες του deep freeze.

;)

Δημοσ.

@Γουός:Σε περιμένει μπλουζάκι.Μόνο που θα με ειδοποιήσεις πριν να στόχω έτοιμο,μέγεθος-χρώμα-σχέδιο.Δεν στέλνω ούτε έχω e-shop,άσχετα αν έχω σελίδα...

@e-sata:Ίδιο προμηθευτή έχουμε!

Δημοσ.
Σηκώθηκα από τις 8 για να κάνω... Αγγλικά. ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΥΤΟ;! :-(

Σηκώθηκα από τις 8 για να... δω Formula 1. τς πουτ@#*ας γίνεται

Δημοσ.
@Γουός:Σε περιμένει μπλουζάκι.

Μόνο που θα με ειδοποιήσεις πριν να στόχω έτοιμο,μέγεθος-χρώμα-σχέδιο.Δεν στέλνω ούτε έχω e-shop,άσχετα αν έχω σελίδα...

wub.gif

...πάνω που είχα ζηλέψει.

Επείδή όμως και 'γω δεν κατεβαίνω ιδιαίτερα συχνά Αθήνα, παίζει να τη βρούμε αλλιώς.

Θα ενημερώσω σχετικώς σήμερα-αύριο.

...νιώθω σαν τον Τραγικομίξ στη Μεγάλη Τάφρο, που χοροπήδαγε και ούρλιαζε "ΘΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΗ ΦΡΑΜΠΑΛΑ! ΘΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΗ ΦΡΑΜΠΑΛΑ!"

...ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ, ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ!

...όποιος πει "η μόνη ομοιότητα του Τραγικομίξ και της Μεγάλης Τάφρου με την περίπτωσή σου είναι ότι είσαι τραγικά μεγάλος κάφρος", του εύχομαι να κερδίσει ταξίδι μιας βδομάδας στην Τσεχία αλλά να μην του σηκώνεται για οχτώ μέρες και να τον πιάσει αλλεργία στις μπύρες

Δημοσ.

Σάββατο πρωί... και εγώ στην δουλειά...

κάτι τέτοιες μέρες ψήνομαι να γίνω αλκοολικός... αλλά κάνω δίαιτα

Μαγαζάτορ κάνεις μπλούζες; ποιότητα καλή; αντέχει; να σε στείλω μερικές παραγγελιές γιατί δεν είμαι ευχαριστημένος από τον μεταλά/τσοπερά/θασίτη που συνεργαζόμανε μέχρι τώρα...

όχι για εμπόριο... μπισμπιζέ κατάσταση...

Δημοσ.
Σάββατο πρωί... και εγώ στην δουλειά...

κάτι τέτοιες μέρες ψήνομαι να γίνω αλκοολικός... αλλά κάνω δίαιτα

Μαγαζάτορ κάνεις μπλούζες; ποιότητα καλή; αντέχει; να σε στείλω μερικές παραγγελιές γιατί δεν είμαι ευχαριστημένος από τον μεταλά/τσοπερά/θασίτη που συνεργαζόμανε μέχρι τώρα...

όχι για εμπόριο... μπισμπιζέ κατάσταση...

Πρέπει να δεις δείγμα από κοντά,δε λέει να σου στείλω και μετά να τα λουστείς.Επειδή κατοικοεδρεύω τριτοκοσμικά (Αγ.Παντελεήμονα-Λιοσιων-Πλ Αμερικής) προσπαθώ να έχω χαμηλες τιμές όχι πάντα εις βάρος της ποιότητας.Αλλά και πάλι θα σε συνέφερνε να βρεις τη πρώτη άκρη,εγώ μεσιτεία θα κονομήσω.Αν φτιάχνω μπλουζάκια,τα φτιάχνω για πάρτη μου,για φιλαράκια και για πολύ καλούς πελάτες,μέσα με βάζει η διαδικασία αυτή...

Πιό καθαρά δεν μπορώ να στα πω.B)

@Γουός:Όποτεδήποτε.;)

Πάρσυ:Θεός,μιλάμε.Το proggy που μας σύστησες,χειροτονεί!(=κάνει παπάδες)Και είναι ακριβώς στα μέτρα μου.Ξέχασα να σου πω -αν και θα τόχεις καταλάβει πια- πως εχω χριστιανοποιηθεί τελείως.Δηλαδή κάνω κάτι και μετά ξεχνάω πως,ου γαρ έρχεται μόνον...

Δημοσ.

Ναι ραααα... και εγώ για μεταξύ μας θέλω...

Αν το θυμάμαι ακόμα μετά το τέλους του τεύχους θα σε ενοχλήσω... θα κάνω μια δοκιμή. Εδώ και χρόνια θέλω να κάνω μια μπλούζα που όλο την αφήνω:

HARD ROCK CAFE ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ

(ή ΣΑΜΣΟΥΝΤΑ... αλλά ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ είναι η καταγωγή)

στο πλαίσιο των hard rock cafe ανά τον κόσμο

Δημοσ.
Ναι ραααα... και εγώ για μεταξύ μας θέλω...

Αν το θυμάμαι ακόμα μετά το τέλους του τεύχους θα σε ενοχλήσω... θα κάνω μια δοκιμή. Εδώ και χρόνια θέλω να κάνω μια μπλούζα που όλο την αφήνω:

HARD ROCK CAFE ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ

(ή ΣΑΜΣΟΥΝΤΑ... αλλά ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ είναι η καταγωγή)

στο πλαίσιο των hard rock cafe ανά τον κόσμο

Μπλουζάκια πουλάνε από 2κάτι+φπα.Βρες καμια θερμομεταφερόμενη στάμπα,κάνε κανα-δυο πειράματα και φτιάχτο μόνος σου,με καλό εκτυπωτή + μελάνια που αντέχουν στο χρόνο και τα πλυσίματα.Εύκολο είναι,συμβουλές δωρεάν.

Ή με έκχυση μελάνης (το καλύτερο) από 5 το Α3.Βάλε και το μπλουζάκι στα λ7 που είπαμε (2+) και με κάτω από δέκα γιούργια έχεις τη μαγγιά σου ατόφια και τη τσέπη σου άδεια...;)

Δημοσ.

το έχω δοκιμάσει και εκτός του ότι η μπλούζα θύμιζε Βαν Γκογκ μετά από μερικά πλυσίματα ήτο για πέταμα...

ευχαριστώ πάντως... ίσως κάνω ακόμα μία απόπειρα

Δημοσ.

Άλλη μία και σταματώ.

Καλό σιδέρωμα πριν,μετά το στάμπωμα (που θα γίνει όπως ακριβώς πηδιούνται οι σκατζόχοιροι:με προσοχή!!!) και πριν πρωτοφορεθεί θέλει πλύσιμο με τη μπλούζα στο ανάποδο,άπλωμα στο ίσιο και σίδερο με

(καπότα)

αντοκολλητικό χαρτί.Ίσως κρατήσει κανα δυο σαιζόν,πάνω κάτω 50 πλυσίματα.

Τα εκτυπωμένα απ' ευθείας καμια δεκαετία (είδες τον τουήτυ) και αυτά που έχουν στην ύφανση το σχέδιο (εργοστασιακά γαρ...) μιά ζωή (της μπλούζας...),έχω τέτοιo (mordillo) πριν απ' το στρατό και πριν το είχε η κυρούλα μου για κάτι χρόνια,λάφυρο,μέρος της προίκας...:o

Δημοσ.
Βασικά το επίσημο λόγκο δεν είναι κάτι "ιδιαίτερο" : πέντε ομόκεντροι, και 4 τέμνουσες.

Άρα μάλλον σε χαλάει η ήπειρος, όπως μου βγήκε;

(το outlining; η φορά; ήθελες και τη νότια; για πέει)

(άμα είναι για μπλούζα, ναι μάλλον λέει να το πολεμήσουμε μορ)

(δε νομίζω να παίζει φασόν πάντως...τουλάχιστον δεν βρίσκεται με τη μία. Τοπσακσα)

...Η-σάτα, το βίντεο-λόγκο είναι που είναι άθλιο (για 'μενα).

Όχι για την ανάλυση, αλλά εν έχει καν τον ίδιο αριθμό κύκλων με τ' ορίτζιναλ

Όπως είναι στο βίντεο, κοντά σε αυτό που έκανε ο klain

United States σε .svg

+

U.N. logo σε .ai (Adobe Illustrator)

+

InkScape

+

time

=

Profit!

Αυτός που ήθελε U.N. + U.S. mix σε SVG, να έρθει να παραλάβει παρακαλώ:

[ATTACH]20935[/ATTACH]

Θα παλέψω λίγο με το inkscape, αλλά με δουλεύεις έτσι; Δεν υπάρχει περίπτωση να κατάλαβες ότι εννοούσα αυτό...

Όπως στο βίντεο σε όψη την αμερική, να δίνει την ίδια εντύπωση με το original, κι όπως είπε ο wash αν το κάνουμε, ας είναι με τις σωστές γραμμές

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:44 ----------

Οκ people, το .ai αρχείο του parci τα σπάει, ένα κλικ κι έφυγε ο κόσμος ολάκερος, τώρα θέλουμε μια άποψη της αμερικής τύπου υδρόγειος

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:44 ----------

κάτι σαν αυτό πχ http://www.canstockphoto.com/globe-view-america-0395559.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...