status Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Συνιστάτε η χρήση vm για να παίξετε αυτό το παιχνίδι! Ότι αρχεία χάσετε δεν φέρω καμία ευθύνη !!!! lose/lose
parsifal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 homemade μπορώ κι εγώ να προσπαθήσω, έλεγα αν μπορούμε να βρούμε κανα έτοιμο σε vector για μπλουζα United States σε .svg + U.N. logo σε .ai (Adobe Illustrator) + InkScape + time = Profit!
washcloud Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 @Γουώς:Πάρε φόρα:http://img3.imageshack.us/i/touitie.jpg/ άντε να πάρω, αλλά πού να την εκτονώσω....;
o_magazatoras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 άντε να πάρω, αλλά πού να την εκτονώσω....; AΠ' την αλφαβήτα: Μήπως,παρακαλώ,θα μπορούσες να τετραπλασιάσεις το μέγεθος της φωτογραφίας που σου επισυνάπτω,χωρίς μείωση της ποιότητας;
andreapaog328 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ξεκίνησε η βροχή και κόπηκε το internet.hell yeah... ξέρει κανείς κανα site που απο ένα όνομα να σου λέει όσα βγαίνουν απο αυτό?
giorgos147 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά, κάτι χαζό. Θέλω 7-8 μέτρα ethernet. Μπορώ να βρω στον ηλεκτρολόγο της πόλης μου; Μη πάω και του ζητήσω ethernet καλώδιο και ρωτάει τι είναι. Πόσο θα κοστίσει; Περίπου πάντα. Φακινκ μενι θενκς =)
giorgos147 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 20 μέτρα 5€ το είχα πάρει εγώ... Πολύ ωραία. Ευχαριστώ
slipknot Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Τι τα έκανες τα 20 μέτρα χριστιανέ; Μπουγάδα, μπουγάδα;
giorgos147 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μπουγάδα, μπουγάδα; Πλάκα, πλάκα, δε το είχα σκεφθεί. Θα ενημερώσω την... Μαμά =P
klainmaingr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Eσείς που ασχολείστε με εικόνες, μπορούμε να βρούμε το σήμα του ΟΗΕ όπως το έχουν σε αυτό το βίντεο (με αμερική αντί κόσμου)? Κάτι τέτοιο; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:18 ---------- Γρουμφ.. Τώρα είδα τις χαζογραμμές στον κύκλο... Anyway αν λές κάτι τέτοιο πές να τις σιάξω λίγο :|
status Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Πλάκα, πλάκα, δε το είχα σκεφθεί. Θα ενημερώσω την... Μαμά =P -«Μάνααααα βάλε τα σώβρακα πιο εκεί, μου κάνουν θόρυβο στο καλώδιο κ με πετάει από το ίντερνετ» :Ρ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:15 ---------- χαχαχχαχα λύθηκα λέμε !!!:Ρ
klainmaingr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 -«Μάνααααα βάλε τα σώβρακα πιο εκεί, μου κάνουν θόρυβο στο καλώδιο κ με πετάει από το ίντερνετ» :lol::lol::lol::lol::lol: :-D:-D:-D:-D Διάολε Έχω να ανακοινώσω το εξής... Μέχρι την τετάρτη το πολύ, θα είμαι στο τοπ30 του music challenge του fb στον κόσμο Οι πρώτοι είναι ξεκάθαρα cheaterια... Οπότε μετά θα'μαι εγώ
status Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 :lol::lol::lol::lol::lol::-D:-D:-D:-D Διάολε Έχω να ανακοινώσω το εξής... Μέχρι την τετάρτη το πολύ, θα είμαι στο τοπ30 του music challenge του fb στον κόσμο Οι πρώτοι είναι ξεκάθαρα cheaterια... Οπότε μετά θα'μαι εγώ Inside information εεε; :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.