alexzzz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ντύνομαι και φεύγω... μη περιμένεις να σου τηλεφωνήσω πάρσι... θα μείνω στην μάνα μου απόψε...
o_magazatoras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Άντε, επειδή ο άλλος έχει σκάσει θα το πω, κι ας τον απογοητεύσω που δεν χρησιμοποίησα «μαγικό» πρόγραμμα. Το παρακάτω: ...δεν ισχύει. Ήταν θέμα 2 λεπτών τρυφερού έρωτα με τον Γούγλη να βρεθεί η πηγή. Ούτε εκεί είναι τρομερά μεγάλης ανάλυσης οι εικόνες, αλλά αρκετά μεγαλύτερης από αυτές που πόσταρε αρχικά o_magazatoras. Και τα περιθώρια upsampling με ποιοτικό τελικό αποτέλεσμα (ακόμη και με το «ταπεινό» IrfanView που χρησιμοποίησα) αυξάνονται κατακόρυφα όσο αυξάνεται η ανάλυση του αρχικού δείγματος. Δεν μπορώ να δω κάτι σχετικό μ' αυτά που postάρισα.
parsifal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Έχει τις 4 τουλάχιστον από τις 6 εικόνες που ανέβασες. Από εκεί τις πήρα. Από το μενού Archives (είναι κάτω αριστερά στο συγκεκριμένο template) αλλάζεις μήνα, όπως και στα περισσότερα Blogspot blogs. Και τώρα μόλις είδα ότι σε άλλο blog του ιδίου δημιουργού, υπάρχουν οι 2 από τις 4 σε ακόμη μεγαλύτερη αρχικη ανάλυση.
washcloud Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2933347&postcount=273 Γουός τρίζει η καρέκλα σου πλέον..:Ρ
status Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μόλις σχολάσω θα σου ετοιμάσω ένα βιντεάκι όλο δικό σου :ρ
slipknot Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 There's a polish film about the Stalinist atrocities in my country. It is supposed to be quite funny. .......
washcloud Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Eσείς που ασχολείστε με εικόνες, μπορούμε να βρούμε το σήμα του ΟΗΕ όπως το έχουν σε αυτό το βίντεο (με αμερική αντί κόσμου)? [yt]FCC9pzKiJ5A[yt] ...μια και οι άλλοι εξυπηρέτησαν τον τζαμπατζάτορα πώς σου φαίνεται αυτό; χόουμμέηντ, αλλά νομίζω σε καλύπτει ( ; )
soturin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ...μια και οι άλλοι εξυπηρέτησαν τον τζαμπατζάτορα πώς σου φαίνεται αυτό; χόουμμέηντ, αλλά νομίζω σε καλύπτει ( ; ) εκτιμώ την προσπάθεια αλλά είναι λίγο αίσχος homemade μπορώ κι εγώ να προσπαθήσω, έλεγα αν μπορούμε να βρούμε κανα έτοιμο σε vector για μπλουζα
washcloud Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Βασικά το επίσημο λόγκο δεν είναι κάτι "ιδιαίτερο" : πέντε ομόκεντροι, και 4 τέμνουσες. Άρα μάλλον σε χαλάει η ήπειρος, όπως μου βγήκε; (το outlining; η φορά; ήθελες και τη νότια; για πέει) (άμα είναι για μπλούζα, ναι μάλλον λέει να το πολεμήσουμε μορ) (δε νομίζω να παίζει φασόν πάντως...τουλάχιστον δεν βρίσκεται με τη μία. Τοπσακσα) ...Η-σάτα, το βίντεο-λόγκο είναι που είναι άθλιο (για 'μενα). Όχι για την ανάλυση, αλλά εν έχει καν τον ίδιο αριθμό κύκλων με τ' ορίτζιναλ
eSATA Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 αν βγαλετε κατι καλο θα το κανω και εγω μπλουζακι..καλη ιδεα!
o_magazatoras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ...υπάρχουν οι 2 από τις 4 σε ακόμη μεγαλύτερη αρχικη ανάλυση. Σαν τις δικές σου δεν είναι όμως. Ε,φανταστικέ σουπερεπιστάτη;
parsifal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Είπαμε, ξεκινώντας με μεγαλύτερη αρχική ανάλυση έχουμε περιθώριο για μεγαλύτερο upsampling. Ή, για καλύτερη ποιότητα στο ίδιο επίπεδο upsampling. Άρα, αν πάρεις αυτές τις δύο και τις κάνεις Resize/Resample στο IrfanView σε ανάλυση ίδια με αυτών που ανέβασα, θα έχεις καλύτερη ποιότητα. Τσέκαρέ το και μόνος σου, για να βεβαιωθείς.
o_magazatoras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ...Τσέκαρέ το και μόνος σου, για να βεβαιωθείς. Oυπω καιρός... @Γουώς:Πάρε φόρα:http://img3.imageshack.us/i/touitie.jpg/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.