alexzzz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 δουλειά έχει ο κιορατάς και δεν απαντάει ή με σιγοψήνει.... ;;;
parsifal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δε θέλω μπλουζάκι εγώ. Θέλω μόνο την αγάπη σας και την υποταγή σας! Πάρτε και Superman (η 6η εικόνα από αυτές που ζήτησε ο Μαγαζάτωρ): Superman-2000x2872.tif (5.2MB) Σε λίγο και τα άλλα...
firewalker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Θα σου πω σε λίγο! Τώρα κατεβάζω από αλλού τις pics. Fixed. This post is fixed.
alexzzz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Αν είναι πρόγραμμα... στο λέω... σε αγαπάω... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:58 ---------- Fixed. This post is fixed. το σκέφτηκα... εγώ ψάρωσα πάντως
soturin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Eσείς που ασχολείστε με εικόνες, μπορούμε να βρούμε το σήμα του ΟΗΕ όπως το έχουν σε αυτό το βίντεο (με αμερική αντί κόσμου)?
firewalker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Αν είναι πρόγραμμα... στο λέω... σε αγαπάω... Υπάρχουν προγράμματα αλλά η ανασύνθεση αργεί λίγο περισσότερο από τα intervals των post του αγαπητού και παντοδύναμου (slourp) parsifal. Εκτός και αν έχει τον αλγόρυθμο που είχε υλοποιήσει πριν μερικά χρόνια h Mossad για ανασύνθεση προσώπων σε φωτογραφίες. το σκέφτηκα... εγώ ψάρωσα πάντως Δεν έχεις Linux γι' αυτό. Με τα torrent μου τι θα γίνει;
alexzzz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 αν κάνει δουλειά... we love Mossad και ας μας μπανάρει εφόρου ζωής ο Λούσιφερ... (torrent + alekos = no idea... )
parsifal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Batman-2554x2240.tif (5.1ΜΒ) Superman2-2042x2824.tif (5ΜΒ) Τις υπόλοιπες δεν τις βρ...εεεεε...δεν προλαβαίνω τώρα!
o_magazatoras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 @parsi:Σε περιμένει πάντως. @fire:Δεν υπάρχουν δημοσιευμένες αλλού σε καλή ανάλυση.Αν ξέρεις κάτι,ελεύθερα ενημέρωσέ με.Παράτα τα torrents ή στείλε μου το αρχείο που ψάχνεις...
status Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Batman-2554x2240.tifSuperman2-2042x2824.tif Τις υπόλοιπες δεν τις βρ...εεεεε...δεν προλαβαίνω τώρα! Parsifal aka ParsifalHD (κ ντόλμπις άμα λάχει:Ρ)
alexzzz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Bυttman-2554x2240.tif (5.1ΜΒ) οοοοο... τι έγραψεεεεεεεε....
UpToDate_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Συγχωρατε με πατριωτες για την ενοχληση:lol: Μππππας και γνωριζει κανεις απο παπουτσακια με προστασια για τον στιβο; Ντις ουανς αρ ιν δε ρεϊντζζζζ;; Φακ,δεν βγαζει ακριβως στην σελιδα. Gender->Men Product type->Footwear Collection->Running
parsifal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Άντε, επειδή ο άλλος έχει σκάσει θα το πω, κι ας τον απογοητεύσω που δεν χρησιμοποίησα «μαγικό» πρόγραμμα. Το παρακάτω: @fire:Δεν υπάρχουν δημοσιευμένες αλλού σε καλή ανάλυση. ...δεν ισχύει. Ήταν θέμα 2 λεπτών τρυφερού έρωτα με τον Γούγλη να βρεθεί η πηγή. Ούτε εκεί είναι τρομερά μεγάλης ανάλυσης οι εικόνες, αλλά αρκετά μεγαλύτερης από αυτές που πόσταρε αρχικά o_magazatoras. Και τα περιθώρια upsampling με ποιοτικό τελικό αποτέλεσμα (ακόμη και με το «ταπεινό» IrfanView που χρησιμοποίησα) αυξάνονται κατακόρυφα όσο αυξάνεται η ανάλυση του αρχικού δείγματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.