Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν είναι πρόγραμμα... στο λέω... σε αγαπάω...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:58 ----------

Fixed. This post is fixed.

το σκέφτηκα... εγώ ψάρωσα πάντως :P

Δημοσ.

Eσείς που ασχολείστε με εικόνες, μπορούμε να βρούμε το σήμα του ΟΗΕ όπως το έχουν σε αυτό το βίντεο (με αμερική αντί κόσμου)?

Δημοσ.
Αν είναι πρόγραμμα... στο λέω... σε αγαπάω...

Υπάρχουν προγράμματα αλλά η ανασύνθεση αργεί λίγο περισσότερο από τα intervals των post του αγαπητού και παντοδύναμου (slourp) parsifal. Εκτός και αν έχει τον αλγόρυθμο που είχε υλοποιήσει πριν μερικά χρόνια h Mossad για ανασύνθεση προσώπων σε φωτογραφίες.

το σκέφτηκα... εγώ ψάρωσα πάντως :P

Δεν έχεις Linux γι' αυτό.

Με τα torrent μου τι θα γίνει;

Δημοσ.

αν κάνει δουλειά... we love Mossad και ας μας μπανάρει εφόρου ζωής ο Λούσιφερ...

(torrent + alekos = no idea... )

Δημοσ.

@parsi:Σε περιμένει πάντως.

@fire:Δεν υπάρχουν δημοσιευμένες αλλού σε καλή ανάλυση.Αν ξέρεις κάτι,ελεύθερα ενημέρωσέ με.Παράτα τα torrents ή στείλε μου το αρχείο που ψάχνεις...

Δημοσ.

Συγχωρατε με πατριωτες για την ενοχληση:P:lol:

Μππππας και γνωριζει κανεις απο παπουτσακια με προστασια για τον στιβο;:rolleyes:

Ντις ουανς αρ ιν δε ρεϊντζζζζ;;:rolleyes::o

Φακ,δεν βγαζει ακριβως στην σελιδα.:fear:

Gender->Men

Product type->Footwear

Collection->Running

:o

Δημοσ.

Άντε, επειδή ο άλλος έχει σκάσει θα το πω, κι ας τον απογοητεύσω που δεν χρησιμοποίησα «μαγικό» πρόγραμμα. Το παρακάτω:

@fire:Δεν υπάρχουν δημοσιευμένες αλλού σε καλή ανάλυση.

...δεν ισχύει. Ήταν θέμα 2 λεπτών τρυφερού έρωτα με τον Γούγλη να βρεθεί η πηγή.

Ούτε εκεί είναι τρομερά μεγάλης ανάλυσης οι εικόνες, αλλά αρκετά μεγαλύτερης από αυτές που πόσταρε αρχικά o_magazatoras. Και τα περιθώρια upsampling με ποιοτικό τελικό αποτέλεσμα (ακόμη και με το «ταπεινό» IrfanView που χρησιμοποίησα) αυξάνονται κατακόρυφα όσο αυξάνεται η ανάλυση του αρχικού δείγματος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...