Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λοιπόν,θέλω να φτιάξω (για δωράκια,όχι για εμπόριο) κάμποσα μπλουζάκια σ' αυτό στο στυλ και δεν μπορώ να αυξήσω το μέγεθος σε σχέση με την ποιότητα.Καταλαβαίνετε υποθέτω.

Κανας καλός φωτοσουπιάς στη γύρα;

60cvnrfrkvqow0ytln5i.jpgl6k2pii0grkw93m7m5d0.jpgnwphs74z6800by288bow.jpgs0coqpes6iip3ljx6ukw.jpgmrao8oedjz7ij827kr3p.jpg6a87qkzicwzxdz2qr193.jpg

Με ξεχάσατε ρε ή να πάω ν' αγαπήσω αλλού;

Δημοσ.

χχχχχμμμμμ... τελικά είναι μεγάλη μανούρα μαγαζάτορ...για να γίνει σωστή δουλειά κατ'εμε θέλει ξανά πέρασμα με photoshop...

με τις κλασσικές λύσεις δεν βγαίνει και πολύ ωραίο (αν και δεν ξέρω πόση λεπτομέρεια θα χανόταν έτσι και αλλιώς κατά την μεταφορά στην μπλούζα)

http://rapidshare.com/files/287678198/spiderman.zip

Δημοσ.
Με ξεχάσατε ρε ή να πάω ν' αγαπήσω αλλού;

οπως ελεγε κι ενας πολυ σοφος ανθρωπος:

"το τσαμπα πεθανε..."

Δημοσ.

@alex:Φχαριστώ για τη προσπάθεια.

@Loulou:Όνομα και πράμα είσαι,τελείως του καναπέ.Το ξεκαθαρίζω ότι δεν πρόκειται περί κερδοσκοπικής κίνησής μου,δωράκια θα γίνουν τα ρημάδια.Και μιλάς σε μένα,πανάθεμα.Αν ήξερες μόνο.

Btw,πόσο κοστολογείς το δικό σου;

Και πάμε στον parsi:Αγορίνα,σε περιμένει στο μαγαζάκι μου το μπλουζάκι σου.Δεν στο στέλνω,νάρθεις εσύ.

Δημοσ.

Συνήθως torrent που κατέβαζα από το xxxxnova πήγαιναν κομμάτια. Τώρα από 10~50 kBps. Τι έχει γίνει; Επειδή αφαιρέθηκαν οι πόροι του pirates bay;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...