andreapaog328 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 το Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2] πώς και ήρθε στο Μπλά - Μπλά?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 γιατί θα το βλέπουν περισσότερα άτομα...
o_magazatoras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν,θέλω να φτιάξω (για δωράκια,όχι για εμπόριο) κάμποσα μπλουζάκια σ' αυτό στο στυλ και δεν μπορώ να αυξήσω το μέγεθος σε σχέση με την ποιότητα.Καταλαβαίνετε υποθέτω. Κανας καλός φωτοσουπιάς στη γύρα; Με ξεχάσατε ρε ή να πάω ν' αγαπήσω αλλού;
alexzzz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 η αλήθεια είναι ότι το ξέχασα ... λίιιιιγο.... μισό
alexzzz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 χχχχχμμμμμ... τελικά είναι μεγάλη μανούρα μαγαζάτορ...για να γίνει σωστή δουλειά κατ'εμε θέλει ξανά πέρασμα με photoshop... με τις κλασσικές λύσεις δεν βγαίνει και πολύ ωραίο (αν και δεν ξέρω πόση λεπτομέρεια θα χανόταν έτσι και αλλιώς κατά την μεταφορά στην μπλούζα) http://rapidshare.com/files/287678198/spiderman.zip
little loulou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Με ξεχάσατε ρε ή να πάω ν' αγαπήσω αλλού; οπως ελεγε κι ενας πολυ σοφος ανθρωπος: "το τσαμπα πεθανε..."
parsifal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Ίσσσσσαα ρε, που πέθανε το τσάμπα! Ορίστε Μαγαζάτορά μου, στα (περίπου) 6 Mpixels: Spiderman-2272x2556.tif (4.7MB)
little loulou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ηρεμα εσυ... κι ειναι μονο η μια pic απο αυτες που ποσταρε...
o_magazatoras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 @alex:Φχαριστώ για τη προσπάθεια. @Loulou:Όνομα και πράμα είσαι,τελείως του καναπέ.Το ξεκαθαρίζω ότι δεν πρόκειται περί κερδοσκοπικής κίνησής μου,δωράκια θα γίνουν τα ρημάδια.Και μιλάς σε μένα,πανάθεμα.Αν ήξερες μόνο. Btw,πόσο κοστολογείς το δικό σου; Και πάμε στον parsi:Αγορίνα,σε περιμένει στο μαγαζάκι μου το μπλουζάκι σου.Δεν στο στέλνω,νάρθεις εσύ.
alexzzz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 μη του δίνεις τίποτα μαγαζάτορ μέχρι να μας πει τι έκανε...
o_magazatoras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 μη του δίνεις τίποτα μαγαζάτορ μέχρι να μας πει τι έκανε... Μα δεν πρόκειται να του δώσω κάτι.Αυτός θάρθει να πάρει!
firewalker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Συνήθως torrent που κατέβαζα από το xxxxnova πήγαιναν κομμάτια. Τώρα από 10~50 kBps. Τι έχει γίνει; Επειδή αφαιρέθηκαν οι πόροι του pirates bay;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.