Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε, καληνύχτα παίδες.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:46 ----------

Έχε το νου σου πάντως, το "firewalker", μπορεί να μην κάνει και πολύ rhyme με το "κοπτοραπτού", αλλά είμαστε όλο καλόπαιδα εδώ μέσα, δε μπορεί, κάτι θα βρούμε....:-)

Είμαι σίγουρος. :P:p:p

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε σεις ο πόντιος που είναι;

αν λες εμένα και όχι τον ζούπερ.... αδακά...

δοκίμαζα tropico 3 και trine... 2 ώρες gaming (πλην fifa και fm) μου φτάνουν για 10-11 μήνες...

Δημοσ.
Από τα καλύτερα! Ο πρόεδρος τον έχει καβατζάρει για 100 ευρώ στα 3 χρόνια :P

Για 6 χρόνια τον έκλεισε. Βέβαια στα 3 χρόνια θα έχει φύγει για Ολυμπιακό και στα 6 θα έχει πάει Αγγλία.

Δημοσ.
αν λες εμένα και όχι τον ζούπερ.... αδακά...

δοκίμαζα tropico 3 και trine... 2 ώρες gaming (πλην fifa και fm) μου φτάνουν για 10-11 μήνες...

Τώρα που πάω για νάνι έρχεσαι; Καλό αυτό το tropiko trio (sexy ακούγετε); Μου θύμισε ένα παγωτό Tropicana, ή μπερδεύομαι;

Δημοσ.
Για 6 χρόνια τον έκλεισε. Βέβαια στα 3 χρόνια θα έχει φύγει για Ολυμπιακό και στα 6 θα έχει πάει Αγγλία.

Αυτό εννοείται...! :P

Πλάκα έχουν...

Δημοσ.
Τώρα που πάω για νάνι έρχεσαι; Καλό αυτό το tropiko trio (sexy ακούγετε); Μου θύμισε ένα παγωτό Tropicana, ή μπερδεύομαι;

τελικά υπάρχουν βρώμικα μυαλά... :P

παιχνίδι όπου το παίζεις Φιντέλ είναι... πάει και με τα μούσια μου...

Δημοσ.
Ο Στογιάνοφ ή αλλιώς Γκορμπατσώφ (όπως είναι το nick του) είναι καλό παικτάκι πάντως.[/quote']Από τα καλύτερα! Ο πρόεδρος τον έχει καβατζάρει για 100 ευρώ στα 3 χρόνια :P

lenipalm.jpg

Δημοσ.

Τελικά, μου ήρθε φλασιά και σκέφθηκα οτι κανονικά δε θα έπρεπε να υπάρχει μόνο η narpax για να πάρω RS account, και πήρα από εδώ κανονικότατα στα 10 ευρώ.

Δημοσ.
100 ευρώ τον αγώνα βασικά. Δεν είναι άσχημα, πάω κι εγώ άμα είναι.

:rolleyes:

leninapprov.jpg

Αυτό πάει στον Στογιάνοφ, τον πρόεδρο ή σ'εμένα; :P

(...στο μαλάκα τον Ιωσήφ πήγαινε που βασικά τα ρήμαξε όλα)

Δημοσ.

Καλημερα!

Θελουμε εναν αριθμο με 5 ψηφια. Να εχει το 7 στις χιλιαδες. Να εχει μονο δυο ιδια ψηφια ενναλαξ και το αθροισμα των ψηφιων του να ειναι 32.

λεω ο 57578 σωστα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...