washcloud Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 χμχ, τώρα το έπιασα..ακόμα κ εγώ.:Ρ Το ξέρω. Άσε κάτω το σακβουαγιάζ λοιπόν.
firewalker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Είναι ένας που βγαίνει με αυτό το alias σε μια εκπομπή που ακούω και είναι από τον Βόλο.
Lucifer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Lucifer, τα μπιφτέκια με τι συνοδεύονται; Με πατάτες τηγανητές. Οτιδήποτε άλλο με μπιφτέκια είναι σα να αντικαθιστάς κολώνα Δωρικού ρυθμού με Κορινθιακού.
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ρε εγω δν το πιασα παλι...μηπως να αρχισω να ανυσηχω μηπως χανομαι παλι οπως πριν το καλοκαιρι?
SweeT_DreamS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Γιατί...η Ελπίς πεθαίνει πάντα τελευταία :PP [ame] [/ame]
firewalker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Με πατάτες τηγανητές.Οτιδήποτε άλλο με μπιφτέκια είναι σα να αντικαθιστάς κολώνα Δωρικού ρυθμού με Κορινθιακού. Υποκλίνομαι. Από μπύρα; Ξανθιά;
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Γιατί...η Ελπίς πεθαίνει πάντα τελευταία :PP ποτε δεν λειπει η ελπις απο το 8εμα μας οποιο και να ειναι αυτο! καλως την παοκτζου μας.
status Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Το ξέρω.Άσε κάτω το σακβουαγιάζ λοιπόν. Στο δικό σου πληκτρολόγιο εύχομαι μόνο AIDS.
slipknot Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Είναι ένας που βγαίνει με αυτό το alias σε μια εκπομπή που ακούω και είναι από τον Βόλο. Holy shit, κάποιος έγραψε ότι η ζωή του Alexzzz θα γίνει σειρά, εμένα αντιγράψανε τελικά. Αυτός ο σωσίας slipknot βγαίνει τακτικά; Ποια εκπομπή είναι, για πες μας να την ακούσουμε μπας και βγει. Βέβαια θα μου πείτε, το nick είναι ένα κοινό, φλώρικο nick-με-όνομα-metal-συγκροτήματος-επειδή-είμαι-σκληρός, λογικό να μην το έχω μόνο εγώ. Και για όσους βλέπουν HIMYM: Λέτε να είναι ο moustache slipknot;
washcloud Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ρε εγω δν το πιασα παλι...μηπως να αρχισω να ανυσηχω μηπως χανομαι παλι οπως πριν το καλοκαιρι? Όχι. Mόνο αυτός θα το 'πιανε. Ινσάιντ τζόουκ καιτς.
firewalker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Holy shit, κάποιος έγραψε ότι η ζωή του Alexzzz θα γίνει σειρά, εμένα αντιγράψανε τελικά. Αυτός ο σωσίας slipknot βγαίνει τακτικά; Ποια εκπομπή είναι, για πες μας να την ακούσουμε μπας και βγει. Βέβαια θα μου πείτε, το nick είναι ένα κοινό, φλώρικο nick-με-όνομα-metal-συγκροτήματος-επειδή-είμαι-σκληρός, λογικό να μην το έχω μόνο εγώ. Και για όσους βλέπουν HIMYM: Λέτε να είναι ο moustache slipknot; Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡΤ 00:00 με 03:00. Συνήθως sms στέλνει ή email.
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Όχι.Mόνο αυτός θα το 'πιανε. Ινσάιντ τζόουκ καιτς. οκ τοτενες.... σας αφηνω να παω να καψω τα μυαλα μου στο ΑΝΝΟ
soturin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Και οι Ιάπωνες δείχνουν για μια ακόμα φορά πόσο μπροστά είναι. Aαααααααααχ τι μου θύμισες Παλιές καλές εποχές που ο ροζοπόντιος είχε ρόλο σε αυτό το forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.