washcloud Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 ...γιατί ρε, ποιός σου είπε ότι η Ξάνθη βγάζει μαλάκες. Καπνά βγάζει. ...νταξ' όχι ότι δε βγαίνουν μαλάκες...αλλά καλύτερα να το σταματήσω εδώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Άσε, έχω φορθνετ..κόβεται κ μόνη της δεν σε έχει ανάγκη :Ρ προφανώς εννοώ και το καλώδιο που έρχεται σπίτι
status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 ...γιατί ρε, ποιός σου είπε ότι η Ξάνθη βγάζει μαλάκες.Καπνά βγάζει. Πως λέμε καπνιστή γαλοπούλα, καπνιστός μαλάκας ή μαλάκας στον ατμό :Ρ
PaokToTheBone Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 ...γιατί ρε, ποιός σου είπε ότι η Ξάνθη βγάζει μαλάκες.Καπνά βγάζει. ...νταξ' όχι ότι δε βγαίνουν μαλάκες...αλλά καλύτερα να το σταματήσω εδώ κλαιω....χαχαχαχα εχει πεινα ρε η εγω πειναω?
status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 προφανώς εννοώ και το καλώδιο που έρχεται σπίτι Όχι, μη, κατεβάζω τσόντες τώρα :Ρ
Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 εχει πεινα ρε η εγω πειναω? Ψήνονται μπιφτέκια γεμιστά με μπέηκο. Κόπιασε.
status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Ψήνονται μπιφτέκια γεμιστά με μπέηκο. Κόπιασε. μπιφτέκια κ εγώ - μπέικο Ή κεφτέδες τέλος πάντων! :Ρ
washcloud Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Πως λέμε καπνιστή γαλοπούλα, καπνιστός μαλάκας ή μαλάκας στον ατμό :Ρ ...άλλο ρε τα καπνά - κι άλλο τα καπνιστά. (...πάντως...για το "μαλάκας στον ατμό", δεν πολυπέφτεις κι έξω....)
PaokToTheBone Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Ψήνονται μπιφτέκια γεμιστά με μπέηκο. Κόπιασε. πφφφφ....εισαι και μακρια ρε αδερφακι μου...αλλα πιο γρηγορα 8α ρ8ω 'σα κει παρα 8α ρ8ει ο deliveras 'σα δω...
aledjo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 RealTouch is finally here! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=295961 οεο οεο οεοοοοοοοο βγηκε επιτελους το DIGITAL! οεοοοοοοοο Pre-Launch Special Offer Of $149.95 περιμενω να ερθει σπιτι μου..... 10 μηνες το περιμενωωωωωω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Όχι, μη, κατεβάζω τσόντες τώρα :Ρ ok, let me know για να κανονίσω...
status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 RealTouch is finally here! οεο οεο οεοοοοοοοο βγηκε επιτελους το DIGITAL! οεοοοοοοοο Pre-Launch Special Offer Of $149.95 περιμενω να ερθει σπιτι μου..... Κ έκανα μιά χαρά ότι πόσταρες, σκέφτηκα "πάει την έχασε την παρθενιά του κ αυτός." :Ρ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:57 ---------- ok, let me know για να κανονίσω... Γουίλ ντου :Ρ
Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 RealTouch is finally here!http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=295961 οεο οεο οεοοοοοοοο βγηκε επιτελους το DIGITAL! οεοοοοοοοο Pre-Launch Special Offer Of $149.95 περιμενω να ερθει σπιτι μου..... 10 μηνες το περιμενωωωωωω Σιδεροκέφαλος και καλή τύφλωση, θα ανεβάζουμε voice posts για σένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.