PaokToTheBone Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 ρε θα σας κόψω τον ΟΤΕ! σιγα την απειλη...απο μονος του κοβεται....
firewalker Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 ρε θα σας κόψω τον ΟΤΕ! Μμμμμμ... Όλο υποσχέσεις.
washcloud Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 ...το θεωρείς ΣΟΒΑΡΗ απειλή αυτό; edit ...με πρόλαβαν... (παραγεμίσαμε σαρκαστές εδώ μέσα, ή μου φαίνεται; )
alexis333 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 ding, lvl up... ευχαριστώ Επισης και για μενα level up Στοχος μου ειναι να περασω το Thresh:cry:
slipknot Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Όλη η μούργα, όλη η μούργα. Τα καθιζήματα! Κλείσαν οι φασίστες τις γραμμές του οτε και της forthnet, δε μπορούμε να μπούμε στο forum. Αισχροί κι οι δυο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 γιατί είχε μείνει άλλη σοβαρή απειλή? ο άλλο καβάτζωσε πρώτος πρώτος τον καρκίνο...
washcloud Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μόλις είδα το trailer του Assassins Creed II.Άλλαξα εσώρουχο. Ξανάλαξε το post-merge script ή απλά είναι τόσο θρίλλερ το θρίλλερ;
eSATA Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Θανατος στο φασισμο! Καρκινος στο Pc του Thresh!
PaokToTheBone Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Θανατος στο φασισμο! Καρκινος στο Pc του Thresh! Δεν επιτροπονται οι πολιτικες συζητησεις....και ουτε οι καταρες στο pc του Τhresh. Eυχαριστω. Wash...δν σε ξαναπρολλαβω...συγγνωμη
washcloud Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 γιατί είχε μείνει άλλη σοβαρή απειλή? ο άλλο καβάτζωσε πρώτος πρώτος τον καρκίνο... ...μην τα συγχέζουμεεεεεεεε : α) Ο "άλλος", δεν απείλησε..."καταράστηκε" β) ...το "ρε θα σου κόψω τον ΟΤΕ λέμε!", συνεχίζει να είναι τόσο "απειλή", όσο πχ είναι το "...ρε θα σου δώσω 20€ λέμε!" γ) ...μπορείς με το τελευταίο να με (προσωπικά) απειλήσεις όσο θες...........(κι έχω μια υποψία ότι θα ενδώσω γρήγορα). * Paoki, δεν είσαι μόνο 'συ.........άσε......ανεγξέλεκτη η κατάσταση...
status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 ρε θα σας κόψω τον ΟΤΕ! Άσε, έχω φορθνετ..κόβεται κ μόνη της δεν σε έχει ανάγκη :Ρ
Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Άσε, έχω φορθνετ..κόβεται κ μόνη της δεν σε έχει ανάγκη :Ρ
status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά, κερνάω Πω πω ρε μαλάκα πονάει η ψυχή μου, ξέρουν ότι είσαι από την Ξάνθη κ σε εκμεταλλεύονται :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.