washcloud Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 ...αν το ακτοπλοϊκό είναι φρη κι όχι απλά έκπτωση, υποθέτω μια από τα ίδια για το του ΚΤΕΛ. Ένα τηλεφωνάκι βέβαια στον Κηφισό, και διευκρινίζεις πλήρως...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Nα κανω μια ερώτηση? (μπορεί να ειναι ηλίθια, αλλα θα την μπουμπουνίσω). Τα windows 7 έχουν βγει?? Οχι beta. Γιατι εχουμε εναν πολιτισμένο διάλογο εδω στο γραφείο. έχουν βγει τα RTM που είναι final version, αλλά στα ράφια δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα
status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Βαλσάμικο FTW ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:57 ---------- Τον παίρνει το imageshack σε εσάς;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 το .us πάντα σέρνεται σε μένα... το μόνο ξύδι που μου αρέσει status, μπορώ να πω addicted πλέον
status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 το μόνο ξύδι που μου αρέσει status, μπορώ να πω addicted πλέον Xenia aceto balsamico di modena κορυφή απλά..κ μετά από δύο χρόνια σε κατάλληλες συνθήκες είναι το άτιμο..Ζάχαρη
giorgos147 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Όταν "βγάζω" κάποιον από Φίλο εδώ στην Insomnia, ο άλλος παίρνει κάποια σχετική "ανακοίνωση" οτι δεν υπάρχει ποια στη λίστα φίλων μου; Θέλω να της κάνω μια αικαθάριση =P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.