Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν,θέλω να φτιάξω (για δωράκια,όχι για εμπόριο) κάμποσα μπλουζάκια σ' αυτό στο στυλ και δεν μπορώ να αυξήσω το μέγεθος σε σχέση με την ποιότητα.Καταλαβαίνετε υποθέτω.

Κανας καλός φωτοσουπιάς στη γύρα;

60cvnrfrkvqow0ytln5i.jpgl6k2pii0grkw93m7m5d0.jpgnwphs74z6800by288bow.jpgs0coqpes6iip3ljx6ukw.jpgmrao8oedjz7ij827kr3p.jpg6a87qkzicwzxdz2qr193.jpg

Δημοσ.

δεν είναι τόσο θέμα γνώσης photoshop όσο δουλίτσας... θέλει αρκετή για να μην κάνει κόκο.

Αν έχω χρόνο το βράδυ θα δοκιμάσω ένα για να δούμε...

Δημοσ.

Μπράβο μελετηρό μου παιδί.Άρχισε με τον Spiderman και άμα έχεις κουράγιο κάνε αυτό με τον Superman και το τσιγάρο στο χέρι.Μετά κάτι θα βρούμε...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Τίποτα...

αν πάρεις το αφεντικό μου και του πεις να μη με πρίζει τώρα που είναι εδώ τα ξεκινάω αμέσως :P

Δημοσ.
Τίποτα...

αν πάρεις το αφεντικό μου και του πεις να μη με πρίζει τώρα που είναι εδώ τα ξεκινάω αμέσως :P

To ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετώπιζα και γω όταν ήμουν στη γαλέρα.Τόλυσα με κοινωνική μηχανική.Κανα softwarάκι,κανα pronούλι,τπτ moviez,ξέρεις εσύ,δίπλα του είσαι...

Τελικά το data είναι χρήμα σήμερα.Αρκεί να μην πέσει στην παγίδα του easy money...

Δημοσ.
Σε 10 μηνύματα παίζει πενιχρό level up, και λίαν συντόμως θα πέσει ο κομμουνισμός.

μια νύχτα του θρες, ολάκερη η ζωή σου...

To ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετώπιζα και γω όταν ήμουν στη γαλέρα.Τόλυσα με κοινωνική μηχανική.Κανα softwarάκι,κανα pronούλι,τπτ moviez,ξέρεις εσύ,δίπλα του είσαι...

Τελικά το data είναι χρήμα σήμερα.Αρκεί να μην πέσει στην παγίδα του easy money...

μπα... είμαστε ένα βήμα από το να παίξουμε μπουνιές οπότε αποφεύγω ακόμα και τις καλημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.
μια νύχτα του θρες, ολάκερη η ζωή σου...

ε δεν βγάζω και 2k posts σε μια νύχτα, 3-4 βδομάδες αν το παλέψω :P

Δημοσ.

Nα κανω μια ερώτηση? (μπορεί να ειναι ηλίθια, αλλα θα την μπουμπουνίσω). Τα windows 7 έχουν βγει?? Οχι beta. Γιατι εχουμε εναν πολιτισμένο διάλογο εδω στο γραφείο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...