giorgos147 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι... Δε κυνηγούσαμε με τον αδερφό μου επί μία+ ώρα μια νυχτερίδα η οποία μπήκε από την καπνοδόχο του τζακιού! Τι άσχημα ζώα:
status Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Και που'σαι ακόμα.. Trainwrecked soon at a theater near γιού :Ρ Άλλη μια μαθητική νύστα εεε νύχτα έφτασε στο τέλος της:Ρ
MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Θα μαζέψω τα pm και θα τα ποστάρω παιδιά... έχω ψοφήσει στο γέλιο... τώρα μου βρίζει την μάνα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:16 ---------- τα pm... http://www.evernote.com/pub/alexzzz/public θα συμπληρώνω την συνέχεια Αν δεν μου έστελνε το λινκ ο Chrisxxx, θα το χάναμε το κορμί πατριώτη. Περνάς δυνατά τη μέρα σου εσύ.
evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Όχι... Δε κυνηγούσαμε με τον αδερφό μου επί μία+ ώρα μια νυχτερίδα η οποία μπήκε από την καπνοδόχο του τζακιού! Τι άσχημα ζώα: πες μου οτι αυτο ειναι fs:fear:
firewalker Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δεν μοιάζει με νυχτερίδα τις Ελληνικής υπαίθρου.
giorgos147 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 πες μου οτι αυτο ειναι fs:fear: Τι να σου πω Εύα μου. Εσύ ξέρεις Δεν μοιάζει με νυχτερίδα τις Ελληνικής υπαίθρου. Χμμ.. Στην Google την βρήκα, δεν ανέφερα ότι είναι Borned in Greece
washcloud Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Borned Κατάλοιπα θητείας καθηγητού. Συνεχίστε.
aledjo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 μια ερωτηση στα γρηγορα, ξερει κανεις απο AdSense? λεφτα σου δινει μονο αμα γινει κλικ σε διαφημιση, ή πληρωνουν απλα για υπαρχουν στη σελιδα σου και πληρωνει αναλογα με ποσους επισκεπτες εχει η σελιδα?????
alexzzz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Αν δεν μου έστελνε το λινκ ο Chrisxxx, θα το χάναμε το κορμί πατριώτη. Περνάς δυνατά τη μέρα σου εσύ. το κατά δύναμιν Μοχίτο μας... το κατά δύναμιν.... Καλημέρα είπαμε; καλημέρα λεπόν...
ANHLIKOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα καλημέρα, μια χαρούμενη μέρα... Τα πουλάκια τιτιβίζουν και στο πλαίσιο συνεχίζουν να τον παίζουν!
alexzzz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 πολύ πιθανό να την βρίσκουν με το τιτίβισμα των πουλιών...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.