klainmaingr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Λαοθάλλασα σαλόνικα πνιγήκαμε για να φύγουμε απο τον φραπέ μας ??? Όχι ρε φούστη... Είχα ξεχάσει οτι είχε και σήμερα προβατοσυγκέντρωση στην αριστοτέλους... Χθές ήθελα να βγάλω τα μάτια μου με πηρούνι όταν περνούσα απο εκεί... Ευτυχώς φρόντισε ο ζύθος και είχε κουτραντάν συναυλία θηβαίου οπότε οι άνθρωποι διαχωρίστηκαν απο τα ζώα στις δύο πλευρές του κέντρου. Σήμερα ο ζύθος έχει γλυκερία... Μα γλυκερία;; Oh well... Απο το ολότελα...
alexzzz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 μπανάρετε τον πόστη τον κλαϊνμαϊν ρε... Σαντορίνες, Θηβαίους... σιχτίρι
kosmasgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 ???Όχι ρε φούστη... Είχα ξεχάσει οτι είχε και σήμερα προβατοσυγκέντρωση στην αριστοτέλους... Χθές ήθελα να βγάλω τα μάτια μου με πηρούνι όταν περνούσα απο εκεί... Ευτυχώς φρόντισε ο ζύθος και είχε κουτραντάν συναυλία θηβαίου οπότε οι άνθρωποι διαχωρίστηκαν απο τα ζώα στις δύο πλευρές του κέντρου. Σήμερα ο ζύθος έχει γλυκερία... Μα γλυκερία;; Oh well... Απο το ολότελα... ΧεΧε χτές την έκανα απο περιφεριακό και την γλίτωσα Σήμερα ήμουν χαμηλα και τον ήπια για να φύγω
kabamaru21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 αληθεύει οτι οι πεταλουδες ζουνε μονο μια ημερα?
klainmaingr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 ΧεΧε χτές την έκανα απο περιφεριακό και την γλίτωσα Σήμερα ήμουν χαμηλα και τον ήπια για να φύγω Ε εγώ εκ των πραγμάτων κατέβαινα κέντρο για μπύρα οπότε δεν είχα και πολλές επιλογές ;p Για σήμερα ίσως το πίτσα μπύρα τσουλού και φίφα να είναι καλύτερο τελικά...
kosmasgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 ΧαΧα τσουλού εννοείται Μεγάλα match σήμερα
washcloud Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Φάιαρ, κατέβακέ το τότε από 'δωκα, γιόκα... (αμά κολάς κι εδώ - τότε τα λίνουξ σου μέσα...Τί τα θες; ) Ενημέρωσε για τα χαΐρια σου, να δω εναλλακτικές
firewalker Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστώ! Σφάλμα του server ήταν. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:13 ---------- Χτυπιέμαι! Δεν παίζεστε! Με ποιο πρόγραμμα;
washcloud Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 ...με το "φτωχό" Windows Movie Maker... (συν κάτι editions και κοψο-ραψίματα με VirtualDub, mp3DirectCut, KMPlayer και Paint.NET...)
parsifal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 lol @ #49171, το αυτόματο linkification μερικές φορές παράγει χιουμοριστικά αποτελέσματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.