Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι ρε lucifer, το αποτέλεσμα μετράει. Κρύο>κακή αιμάτωση>κακό καταπολέμηση>τσουπ ο ιός! Το "θα κρυώσεις αν περπατάς ξυπόλυτος" εμπειρικά βγήκε, προφανώς δεν σημαίνει πως ο ιός μπαίνει από την φτέρνα

ναι, απλώς αν δεν υπάρχει κάποιος τριγύρω να σε κολλήσει και με κοντομάνικο στη σιβηρία να είσαι, δεν πρόκειται να κρυολογήσεις. ψύξη ναι, χιονίστρες ναι, πολικές αρκούδες ναι, αλλά όχι ρινοϊός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
ναι, απλώς αν δεν υπάρχει κάποιος τριγύρω να σε κολλήσει και με κοντομάνικο στη σιβηρία να είσαι, δεν πρόκειται να κρυολογήσεις. ψύξη ναι, χιονίστρες ναι, πολικές αρκούδες ναι, αλλά όχι ρινοϊός.

αυτό βασικά. θα μπορούσα να το 'χα γράψει εγώ, ακριβώς στα λόγια μου.

Είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν ιοί στον αέρα σχεδόν ανά πάσα στιγμή, που απλά καταπολεμούνται διαρκώς από το ανοσοποιητικό, μέχρι να βρούνε την ευκαιρία να μπουκάρουν λόγω της εξάντλησης; Πρέπει να κολλήσεις υποχρεωτικά από άνθρωπο; Εγώ άλλη εντύπωση είχα (με 80% πιθανότητες να λέω μπαρούφες)

Σκαστε απο το κακο σας! Σημερα νοιωθω απολυτσ υγιης. Δυστυχως, χτυπησε οικογενειακη υποχρεωση και σε λιγο θα την κανω για ταβερνα στα βλαχικα, οπου θα αρρωστησω απο την κακογουστια. Η απο τους Β ποιοτητας μεζεδες-χαλια ποιοτητας κρασι. Ελπιζω να χει κανα εμφιαλωμενο τουλαχιστον, αλλιως, Καιζερ μπυριτσα και καλα ειμαστε. Οχι, μονο αθλητικος δεν ειμαι Lucifer. Αποφευγω τη σωματικη εργασια, ειμαι intellectual μαμουχαλος.

Εγώ κάνω σκέψεις να πάω σήμερα στο γήπεδο και προσπαθώ ν' αποφασίσω αν είμαι βλάκας ή όχι. Αν είμαι δε θα πάω. Αν όμως δεν είμαι θα πάω.

Αυτό που έχω δεν πρέπει να είναι κολλητικό κατ' αρχάς. Φλεγμονή πρέπει να είναι. Ούτε πρέπει να έχει να κάνει με το αν ταλαιπωρηθώ λιγάκι.

Σωστά; ...ή μπα...

Ρε παιδια κάθε στιγμή αναπνέουμε ιούς και μικρόβια, αλλά ο οργανισμός έχει άπειρες άμυνες. Το θέμα είναι οι πιθανότητες (δεν "στοχεύει" ο ιός τον αδύναμο οργανισμό, θέμα τύχης) που έχεις και ότι μπορείς να τις κουμαντάρεις με κάποιους παράγοντες. Και καλοκαίρια τυχαίνει να συναχώνονται κάποιοι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...