Garnele Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Ναι ρε lucifer, το αποτέλεσμα μετράει. Κρύο>κακή αιμάτωση>κακό καταπολέμηση>τσουπ ο ιός! Το "θα κρυώσεις αν περπατάς ξυπόλυτος" εμπειρικά βγήκε, προφανώς δεν σημαίνει πως ο ιός μπαίνει από την φτέρνα ναι, απλώς αν δεν υπάρχει κάποιος τριγύρω να σε κολλήσει και με κοντομάνικο στη σιβηρία να είσαι, δεν πρόκειται να κρυολογήσεις. ψύξη ναι, χιονίστρες ναι, πολικές αρκούδες ναι, αλλά όχι ρινοϊός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 ναι, απλώς αν δεν υπάρχει κάποιος τριγύρω να σε κολλήσει και με κοντομάνικο στη σιβηρία να είσαι, δεν πρόκειται να κρυολογήσεις. ψύξη ναι, χιονίστρες ναι, πολικές αρκούδες ναι, αλλά όχι ρινοϊός. αυτό βασικά. θα μπορούσα να το 'χα γράψει εγώ, ακριβώς στα λόγια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 και ξαναλέω: μια μέρα θα γίνω λούσιφερ στη θέση του λούσιφερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Θα βάζεις σέξυ πεθαμένες Γερμανίδες για άβαταρ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 αλλά με τη σημερινή μορφή τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Κάπως έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 δε θα μπορούσα να το εκφράσω καλύτερα. εκτός κι αν είμαστε άτυχοι και συναντήσουμε αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν ιοί στον αέρα σχεδόν ανά πάσα στιγμή, που απλά καταπολεμούνται διαρκώς από το ανοσοποιητικό, μέχρι να βρούνε την ευκαιρία να μπουκάρουν λόγω της εξάντλησης; Πρέπει να κολλήσεις υποχρεωτικά από άνθρωπο; Εγώ άλλη εντύπωση είχα (με 80% πιθανότητες να λέω μπαρούφες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Σκαστε απο το κακο σας! Σημερα νοιωθω απολυτσ υγιης. Δυστυχως, χτυπησε οικογενειακη υποχρεωση και σε λιγο θα την κανω για ταβερνα στα βλαχικα, οπου θα αρρωστησω απο την κακογουστια. Η απο τους Β ποιοτητας μεζεδες-χαλια ποιοτητας κρασι. Ελπιζω να χει κανα εμφιαλωμενο τουλαχιστον, αλλιως, Καιζερ μπυριτσα και καλα ειμαστε. Οχι, μονο αθλητικος δεν ειμαι Lucifer. Αποφευγω τη σωματικη εργασια, ειμαι intellectual μαμουχαλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Εγώ κάνω σκέψεις να πάω σήμερα στο γήπεδο και προσπαθώ ν' αποφασίσω αν είμαι βλάκας ή όχι. Αν είμαι δε θα πάω. Αν όμως δεν είμαι θα πάω. Αυτό που έχω δεν πρέπει να είναι κολλητικό κατ' αρχάς. Φλεγμονή πρέπει να είναι. Ούτε πρέπει να έχει να κάνει με το αν ταλαιπωρηθώ λιγάκι. Σωστά; ...ή μπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Αθάνατο Source 5 μήνες έχω να παίξω και ακόμα τα καταφέρνω,πέσανε ωραία headshots πρωινιάτικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδια κάθε στιγμή αναπνέουμε ιούς και μικρόβια, αλλά ο οργανισμός έχει άπειρες άμυνες. Το θέμα είναι οι πιθανότητες (δεν "στοχεύει" ο ιός τον αδύναμο οργανισμό, θέμα τύχης) που έχεις και ότι μπορείς να τις κουμαντάρεις με κάποιους παράγοντες. Και καλοκαίρια τυχαίνει να συναχώνονται κάποιοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Φυσικά εγώ το καλοκαίρι τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον μια φορά το παθαίνω.Είναι θέμα οργανισμού και άλλων παραγόντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 σας ανοίγει η σελίδα του youtube? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 εμενα οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.