Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΕΛΑ... ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΟΥΜΕ... πλέον θα προσφωνείτε ΡΕ Πάρσιφαλ... οι οικειότητες κομμένες

δσαδασδασδασδσαδασδασδ

Δημοσ.
Ή...μήπως κίνηση μετεκλογική, για την εφαρμογή του σκληρού προγράμματος αναδιάρθρωσης που μας/σας περιμένει... ; :whistle:

:P κλάην

ΤΟ ΠΑΘΟΣ __ ΓΙΑ __ ΤΗΝ SPAM-εριά __ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΝιά __ !

:P

Φαίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το και γράψτε το μήνυμα σας με πεζούς χαρακτήρες

Δημοσ.
ΕΛΑ... ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΟΥΜΕ... πλέον θα προσφωνείτε ΣΕΡ Πάρσιφαλ... οι οικειότητες κομμένες

Όπως διατάξτε :P

Σερ Μασκοφόρε Αλέκο Παρσιφαλίδη (=P), πότε προβλέπεται να γυρίσετε στην προηγούμενή σας περίοδο όπου όλα ήταν όμορφα και μπορούσαμε να σας μιλάμε με οικειότητα; :P

Αυτό το Super Moderator... Δε μ'αρές ντιπ =P

ΤΟ ΠΑΘΟΣ __ ΓΙΑ __ ΤΗΝ SPAM-εριά __ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΝιά __ !

[

Όχι οτι έγραψες :P Όχι, δεν έγραψες=P

Δημοσ.

εγώ το λέω στα ίσα... αν μου σβήσει κάτι ταλαβέρια που είχα με τον νόμο και μου άφηκαν ουλές σε ούλο μου το κορμί θα τον εστηρίξω...

(εχέστηκε, ξέρω... αλλά το ελέω... )

Δημοσ.

Παει και αυτος, τον εφαγε το συστημα. Για να συνεχισω αυτα που λεει ο liopyr.

"Ουτε admin, ουτε moderator!"

Αυτοοργάνωση τώρα!

Χώρος μας η ουτοπία

PS (Θα μαζεψουμε πολλα αποψε με την Αρσεναλ)

Δημοσ.

να ρωτησω κατι ρε παιδια; (ο παρεδωσε που ειναι; ) ειναι υποχρεωτικο να ψηφιζεις στην ελλαδα η αν θες ψηφιζεις;

Δημοσ.

Ο νόμος λέει πως είναι υποχρεωτικό αλλά πρακτικά δεν σε πιάνουνε.

Επίσης νομίζω πως αν είσαι από κάποια χλμ και πέρα από τον τόπο που ψηφίζεις, συγχωρείσαι.

Δημοσ.

Sir, Señor, Σιόρ parsifal, εγώ πάντως μόλις εγκαινίασα την πρόσφατη συνδρομή σας στο θρεντ με τα φρήγουερ.

Να και το τεστντράιβ του ωλ-νιου Paint.NET μου :

paradicedtost.jpg

Εύα, δε χειάζεται ο πάρεδώσε - αν τον θες γι' αυτό που ρώτησες.

Διότι αυτό ακριβώς που είπε ο Λούσιφερ ισχύει - και επιβεβαίωσε πριν καμμιά βδομάδα ο πάρεδώσε σε σχετικό thread :

Nομικά η ψηφοφορία χαρακτηρίζεται υποχρεωτική, και θεωρητικά υπάρχουν νομοθετημένες κυρώσεις.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ, το να μην παρουσιαστείς για να ψηφίσεις, δεν έχει διωχθεί από το 1981 κι εντεύθεν (με γνώμονα λογικά κάποια "σιωπηρή αποδοχή" της πράξης της αδικαιολόγητης μη παρουσίασης στο εκλογικό κέντρο όπου είσαι εγγεγραμμένος, από τη σχετική εξουσία - κυβέρνηση, υπουργείο δικαιοσύνης, εισαγγελικό σώμα.

Την ίδια περίπου απάντηση είχα πάρει ρωτώντας προ 3-4 ετών εισαγγελέα : "και να μην πας, δε θα έχεις πρόβλημα - καμμία δίωξη από κανέναν")

Δημοσ.
Επίσης νομίζω πως αν είσαι από κάποια χλμ και πέρα από τον τόπο που ψηφίζεις, συγχωρείσαι.

Πάει αυτό με τα 200+ km, καταργήθηκε αν δεν κάνω λάθος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...