giorgos147 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 parsi σου πει το μπλε Τι έχετε όλοι με το μπλε;
alexzzz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 ΕΛΑ... ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΟΥΜΕ... πλέον θα προσφωνείτε ΣΕΡ Πάρσιφαλ... οι οικειότητες κομμένες
eSATA Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 ΕΛΑ... ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΟΥΜΕ... πλέον θα προσφωνείτε ΡΕ Πάρσιφαλ... οι οικειότητες κομμένες δσαδασδασδασδσαδασδασδ
liopyr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Ή...μήπως κίνηση μετεκλογική, για την εφαρμογή του σκληρού προγράμματος αναδιάρθρωσης που μας/σας περιμένει... ; κλάην ΤΟ ΠΑΘΟΣ __ ΓΙΑ __ ΤΗΝ SPAM-εριά __ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΝιά __ ! Φαίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το και γράψτε το μήνυμα σας με πεζούς χαρακτήρες
giorgos147 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 ΕΛΑ... ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΟΥΜΕ... πλέον θα προσφωνείτε ΣΕΡ Πάρσιφαλ... οι οικειότητες κομμένες Όπως διατάξτε Σερ Μασκοφόρε Αλέκο Παρσιφαλίδη (=P), πότε προβλέπεται να γυρίσετε στην προηγούμενή σας περίοδο όπου όλα ήταν όμορφα και μπορούσαμε να σας μιλάμε με οικειότητα; Αυτό το Super Moderator... Δε μ'αρές ντιπ =P ΤΟ ΠΑΘΟΣ __ ΓΙΑ __ ΤΗΝ SPAM-εριά __ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΝιά __ ! [ Όχι οτι έγραψες Όχι, δεν έγραψες=P
alexzzz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 εγώ το λέω στα ίσα... αν μου σβήσει κάτι ταλαβέρια που είχα με τον νόμο και μου άφηκαν ουλές σε ούλο μου το κορμί θα τον εστηρίξω... (εχέστηκε, ξέρω... αλλά το ελέω... )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 δες την λίστα με τους Forum Leaders
Lucifer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Καιρός ήταν ε, αμφότεροι έχουν σκιστεί για το φόρουμ. Άντε και σε περισσότερες δημιουργίες παίδες. =)
ANHLIKOS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Παει και αυτος, τον εφαγε το συστημα. Για να συνεχισω αυτα που λεει ο liopyr. "Ουτε admin, ουτε moderator!" Αυτοοργάνωση τώρα! Χώρος μας η ουτοπία PS (Θα μαζεψουμε πολλα αποψε με την Αρσεναλ)
alexzzz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 εντάξει όλα αυτά αλλά πάλι αδικήθηκαν κάποιοι, έτσι; δεν μιλάμε, δεν μιλάμε αλλά... ΕΕΕΕ!
evabb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 να ρωτησω κατι ρε παιδια; (ο παρεδωσε που ειναι; ) ειναι υποχρεωτικο να ψηφιζεις στην ελλαδα η αν θες ψηφιζεις;
Lucifer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Ο νόμος λέει πως είναι υποχρεωτικό αλλά πρακτικά δεν σε πιάνουνε. Επίσης νομίζω πως αν είσαι από κάποια χλμ και πέρα από τον τόπο που ψηφίζεις, συγχωρείσαι.
washcloud Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Sir, Señor, Σιόρ parsifal, εγώ πάντως μόλις εγκαινίασα την πρόσφατη συνδρομή σας στο θρεντ με τα φρήγουερ. Να και το τεστντράιβ του ωλ-νιου Paint.NET μου : Εύα, δε χειάζεται ο πάρεδώσε - αν τον θες γι' αυτό που ρώτησες. Διότι αυτό ακριβώς που είπε ο Λούσιφερ ισχύει - και επιβεβαίωσε πριν καμμιά βδομάδα ο πάρεδώσε σε σχετικό thread : Nομικά η ψηφοφορία χαρακτηρίζεται υποχρεωτική, και θεωρητικά υπάρχουν νομοθετημένες κυρώσεις. ΠΡΑΚΤΙΚΑ, το να μην παρουσιαστείς για να ψηφίσεις, δεν έχει διωχθεί από το 1981 κι εντεύθεν (με γνώμονα λογικά κάποια "σιωπηρή αποδοχή" της πράξης της αδικαιολόγητης μη παρουσίασης στο εκλογικό κέντρο όπου είσαι εγγεγραμμένος, από τη σχετική εξουσία - κυβέρνηση, υπουργείο δικαιοσύνης, εισαγγελικό σώμα. Την ίδια περίπου απάντηση είχα πάρει ρωτώντας προ 3-4 ετών εισαγγελέα : "και να μην πας, δε θα έχεις πρόβλημα - καμμία δίωξη από κανέναν")
parsifal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Επίσης νομίζω πως αν είσαι από κάποια χλμ και πέρα από τον τόπο που ψηφίζεις, συγχωρείσαι. Πάει αυτό με τα 200+ km, καταργήθηκε αν δεν κάνω λάθος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.