aledjo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 τα νευρα μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!! σκοτωνω ανθρωπο τωρα!!!! μου ηρθε ενα εμαιλ που το hi-5 οτι εχω πολλες προσκλησεις. μπαινω και γω ο κακομοιρος υστερα απο 2 χρονια στο hi-5 γιατι δεν ασχολουμαι, και τι να δω? εκτος απο τις προσκλησεις εχει και ενα μενου που λεει "φλετρ"! το πατησα απο περιεργια και τι να δω? φωτογραφιες και διαλεγεις πια σου αρεσει να κανεις φλερτ! και το γραφει ξεκαθαρα, "ψαξε για φλερτ"! η κατασταση εχει ξεφυγει εντελος! το σιχάθηκα!
PaokToTheBone Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 τα νευρα μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!σκοτωνω ανθρωπο τωρα!!!! μου ηρθε ενα εμαιλ που το hi-5 οτι εχω πολλες προσκλησεις. μπαινω και γω ο κακομοιρος υστερα απο 2 χρονια στο hi-5 γιατι δεν ασχολουμαι, και τι να δω? εκτος απο τις προσκλησεις εχει και ενα μενου που λεει "φλετρ"! το πατησα απο περιεργια και τι να δω? φωτογραφιες και διαλεγεις πια σου αρεσει να κανεις φλερτ! και το γραφει ξεκαθαρα, "ψαξε για φλερτ"! η κατασταση εχει ξεφυγει εντελος! το σιχάθηκα! ηταν ολες πανω απο 16 ε?ασε και γω τα ιδια...
aledjo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 ηταν ολες πανω απο 16 ε?ασε και γω τα ιδια... οχι πετυχα και μερικες που εγραφαν 15,14.......... αραγε αυτες το επιλεξανε να μπουν εκει ή μονο του το βαζει το hi-5? τεσπα ξερει κανεις αν ειναι νομιμο να εχω μουσικα βιντεο στη σελιδα μου ή σε blog??
PaokToTheBone Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 οχι πετυχα και μερικες που εγραφαν 15,14..........αραγε αυτες το επιλεξανε να μπουν εκει ή μονο του το βαζει το hi-5? τεσπα ξερει κανεις αν ειναι νομιμο να εχω μουσικα βιντεο στη σελιδα μου ή σε blog?? δεν ξερω αν το επιλεξανε...αλλα ποσο πιο κατω να πας?14-15 καλα ειναι.... λογικα αν τα video που 8ες να βαλεις δν ειναι παρανομα(copyrights κτλ) δεν υπαρχει προβλημα.Δεν ειμαι και ο πλεον ειδικος να στο πω αυτο βεβαια.
PaokToTheBone Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερες!!! για μενα ειναι τα παραπανω 2 σχολια ρε?
firewalker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Το site του Πλαισίου το μάμησαν λίγο;
PaokToTheBone Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Το site του Πλαισίου το μάμησαν λίγο; αρκετα...το search τους ηταν απο τα καλυτερα που υπηρχαν σε sites.Αλλα τωρα ειναι πιο ειναι πιο καλαισ8ητο και καλα...
firewalker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Πως μπορείς όμως να παραμετροποιήσεις τα προϊόντα που σου εμφανίζει; Πριν για παράδειγμα πατούσες στους επεξεργαστές και μπορούσες να διαλέξεις εταιρία, socket κ.τ.λ.
andreapaog328 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 βαράς στο "πατήστε εδώ για να περιορίσετε τα αποτελέσματα"
firewalker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Χα χα χα! πατήστε εδώ για να περιορίσετε τα αποτελέσματα. Εγώ πήγαινα το ποντίκι πάνω από το "εδώ" ενώ το link ενεργοποιείται στο "περιορίσετε τα αποτελέσματα". Ευχαριστώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 θέλει πολύ δουλειά ακόμα το site του Πλαισίου, υπομονή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.