Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Manuel,

αρχικά, για όσο διάστημα δηλαδή δεν έπαιρνα αντιβίωση, το είχα ρίξει στο ρακόμελο. Ρακάκι με κανέλα, γαρύφαλλα και μέλι σε χαμηλή φωτιά είναι η συνταγή. Μισό (αν είναι και παραπάνω δεν πειράζει) μπρίκι πριν τον ύπνο κάνει θαύματα. Αν το πίνεις γρήγορα, θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα κοιμηθείς καλά. Αν μπορείς να το αφήνεις και λίγο στο στόμα σου, θα λειτουργήσει και ως ένα ήπιο αντισηπτικό. Στην περίπτωση μου δούλεψε ή αυτή την εντύπωση αποκόμισα εγώ. Όταν άρχισα την αντιβίωση, σταμάτησα το αλκοόλ. Έπινα ζεστά και έτρωγα καραμέλες, για να μην ξεραίνεται ο λαιμός μου.Φυσικά πονούσα, και τώρα πονώ :mad:, αλλά είμαι στο στάδιο της ίασης.

Περαστικά μας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, ευχαριστώ για τις συμβουλές, αλλά τελικά πήγα σήμερα νοσοκομείο (δεν άντεχα άλλο) και μου είπε πως έχω ρινοφαρυγγίτιδα (κάτι τέτοιο). Μου έδωσε αντιβίωση (augmentin), σταγόνες για τη μύτη και αντιφλεγμονώδες (nimesulide).

Κάτι έπρεπε να γίνει τελικά, δε θα περνούσε από μόνο του. Σε 24 ώρες μου είπε ότι θα με έχουν ανακουφίσει κάπως τα φάρμακα.

^Περαστικά Manu!

Απλά μην κάνεις το λάθος να κόψεις την αντιβίωση μόλις νιώσεις καλύτερα, θα τη συνεχίσεις για όσες μέρες σου είπε ο γιατρός. ;)

Help, μήπως είδε κάποιος σε ποια εφημερίδα δίνουν σήμερα (ίσως και αύριο;) ένα τόμο σχετικά με το να φτιάχνεις ωραιότερες παρουσιάσεις στο powerpoint? Δε θα με χάλαγε να έπαιρνα κάποιες ιδέες.

Πήγα στο περίπτερο και δεν μπόρεσα να τη βρώ (όλες ίδιο όνομα έχουν ρε γμτ) όποιος είδε τη διαφήμιση ας πει!

Ευχαριστω :)

^Περαστικά Manu!

Απλά μην κάνεις το λάθος να κόψεις την αντιβίωση μόλις νιώσεις καλύτερα, θα τη συνεχίσεις για όσες μέρες σου είπε ο γιατρός. ;)

Μπα, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση με μένα. RPG παίζουμε; Είμαι ο ορισμός του lawful creature.

Κανείς ποτέ δεν αρρώστησε απ'τον αέρα.

Απο τους 13 βαθμους που βλεπω στο θερμομετρο μου ομως, ναι. Οχι οτι ειμαι και με μπουφαν σπιτι, το κατω ενος κλασσικου addidas αθλητικου και ενα φανελακι φοραω.

Απο τους 13 βαθμους που βλεπω στο θερμομετρο μου ομως, ναι. Οχι οτι ειμαι και με μπουφαν σπιτι, το κατω ενος κλασσικου addidas αθλητικου και ενα φανελακι φοραω.

αρχικά να σου πω πως ερεθίζομαι με αθλητικά αγόρια!!!!11111111111111

δευτερευόντως, εννοούσα πως γενικά το "θα κρυώσεις επειδή περπατάς ξυπόλητος/κάνει κρύο/με λένε πόπη" δν ισχύει. το κρύωμα είναι ΜΟΝΟ κάποιος ιός του αναπνευστικού, συνήθως κάποιος ρινοϊός. το κρύο απλώς συμβάλλει στην κακή αιμάτωση άρα και κακή καταπολέμηση μέσω του ανοσοποιητικού σου και εδώ είναι το σημείο που βαριέσαι!:!

Ναι ρε lucifer, το αποτέλεσμα μετράει. Κρύο>κακή αιμάτωση>κακό καταπολέμηση>τσουπ ο ιός! Το "θα κρυώσεις αν περπατάς ξυπόλυτος" εμπειρικά βγήκε, προφανώς δεν σημαίνει πως ο ιός μπαίνει από την φτέρνα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...