SweeT_DreamS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ...άμα δε βγεί αλλιώς άκρη, καθόλου μπάαα. Πάρε και πες κάνω μια ερεύνα για κάποια φανατστική σχολή κτλ - θέλω ινφο - χελπ μη. Tmight as well work *...και ναι θα το ξανατσεκάρω, και θα ποστάρω βγει-δε βγει άκρεια... Και θα τσακιστούν να βοηθήσουν. Δεν παίζει να πάρω τηλ. στην ΕΡΤ. Μπα. Ok. Το ψάχνω και στο retromaniax. Άντε να δούμε...
status Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Πιθανός να είχες το ίδιο πρόβλημα με μένα. Ο γιατρός μου έδωσε να τους δίνω: Vibramycin Garamycin Zovirax Και στον έναν γατούλη που είχε το μεγάλο πρόβλημα(τύφλωση), ένα επιπλέον: Xalatan Το Xalatan ήταν το πιο ακριβό. Αν το δείτε, είναι ένα πολύ πολύ μικρό φιαλίδιο. Να κάνω μια "μαύρη" ερώτηση; Τα φάρμακα αυτά γράφουν το χαρακτηριστικό "Τhis product was NOT tested on animals!"
washcloud Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ...μη στεναχωριέσαι για τον αποπάνω Γιώργο - θα του ρίξω μερικές στον msn Και θα τσακιστούν να βοηθήσουν. ...so what βρε συ; Ντρέπεσαι; 'Η θα ξοδέψεις περιουσία; Anyway , your choice.
SweeT_DreamS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ...μη στεναχωριέσαι για τον αποπάνω Γιώργο - θα του ρίξω μερικές στον msn ...so what βρε συ; Ντρέπεσαι; 'Η θα ξοδέψεις περιουσία; Anyway , your choice. Θα το σκεφτώ.
status Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ...τάβλα ; Όπως λέμε "Τάβλα μου αΚελείωτη" :Ρ
andreapaog328 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ένα μεγάλο μπράβο στην δεη που εριξε το ρεύμα και μου έκαψε το laptop.Σας ευχαριστώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 εμ και εσύ ρε καραμήτρο που πας χωρίς πολύμπριζο προστασίας ?
andreapaog328 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 εμ και εσύ ρε καραμήτρο που πας χωρίς πολύμπριζο προστασίας ? πάνω στο πολύμπριζο ήτανε... Έκαψε το laptop ;;; πως γίνεν αυτό; όλο το story εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.