washcloud Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ...όχι καλέ μου Ιάσωνα, δεν εννοούσα εσένα... ...come to think of it όμως................
SweeT_DreamS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ...να και η ωραία ξυπνημένη (μισό, google search iz on) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:11 ---------- http://www.google.gr/search?client=opera&rls=el&q=%CE%9C%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%82+%CE%94%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82+%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AE+%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 ...google search iz over Καλά...περιττό να πω ότι όλα τ'αποτελέσματα είναι άσχετα με αυτό που ρώτησα...ε; Τέτοια αναζήτηση κάνω κι εγώ! τς τς! Θενξ πάντως :]
washcloud Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ...σουήτ ντρημζ, είσαι όμως σίγουρη ότι ΗΤΑΝ ο Δεστούνης;; Εκτός του απ' ό,τι ξέρω πως γενικά μετά την μεταπολίτευση (θάνατος σινεμά κτλ), ψιλο-φυτοζωούσε "θεατρικά", ΔΕΝ τον θυμάμαι σε κάτι τέτοιο όπως λες... Και ήταν συμπαθής αρκετά, φιγούρα, για να μην τον "προσέξω"... (και γενικώς δεν ήταν τέτοια η φάση του : παιδικά κτλ...) ...αρ γιου σουρ 100.01% λοιπόν; * η αρχική αναζήτηση έγινε σφαίρα, μη προλάβουν άλλα δοξο-λιγούρια - κι ως γνωρίζουμε, αν η σφαίρα δεν βρει το σωστό στόχο, εξοστρακίζεται με δυσάρεστα ενίοτε αποτελέσματα.... (...πάντως πριν ποστάρω τη συγκεκριμένη, που ΝΟΜΙΣΑ ότι το πρώτο της αποτέλεσμα έδινε την απάντηση στην περίληψη, είχα ήδη τσεκάρει 2-3 παραλλαγές με όρους όπως Δεστούνης εκπομπή ποδήλατο παιδικό )
giorgos147 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 φιουυυυυυ ησυχασα τωρα Αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα με μένα και ρωτάς; :/
SweeT_DreamS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ...σουήτ ντρημζ, είσαι όμως σίγουρη ότι ΗΤΑΝ ο Δεστούνης;;Εκτός του απ' ό,τι ξέρω πως γενικά μετά την μεταπολίτευση (θάνατος σινεμά κτλ), ψιλο-φυτοζωούσε "θεατρικά", ΔΕΝ τον θυμάμαι σε κάτι τέτοιο όπως λες... Και ήταν συμπαθής αρκετά, φιγούρα, για να μην τον "προσέξω"... (και γενικώς δεν ήταν τέτοια η φάση του : παιδικά κτλ...) ...αρ γιου σουρ 100.01% λοιπόν; Ναι washcloud, είμαι 100% σίγουρη πως ήταν ο Δεστούνης. Την παρακολουθούσα ανελλιπώς τη συγκεκριμένη εκπομπή!
jason_rethymno Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα με μένα και ρωτάς; :/ Αντιμετώπιζα πριν κανα 2 μηνες στα 2 απο τα 5 γατάκια μου (Στο ένα το ένα μάτι του είχε το ίδιο πρόβλημα [νομίζω] με το δικό σου και στο άλλο τα ματάκια του ήταν κλειστά και έιχαν κάτι σαν τσίμπλα αλλα δεν έφευγε ουτε με χαμομήλι)Δυστυχώς πεθάνανε και τα 5 μετά απο λίγες μέρες.Αλλα η μάνα τους δεν κόλλησε τίποτα.
giorgos147 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Αντιμετώπιζα πριν κανα 2 μηνες στα 2 απο τα 5 γατάκια μου (Στο ένα το ένα μάτι του είχε το ίδιο πρόβλημα [νομίζω] με το δικό σου και στο άλλο τα ματάκια του ήταν κλειστά και έιχαν κάτι σαν τσίμπλα αλλα δεν έφευγε ουτε με χαμομήλι)Δυστυχώς πεθάνανε και τα 5 μετά απο λίγες μέρες.Αλλα η μάνα τους δεν κόλλησε τίποτα. Πιθανός να είχες το ίδιο πρόβλημα με μένα. Ο γιατρός μου έδωσε να τους δίνω: Vibramycin Garamycin Zovirax Και στον έναν γατούλη που είχε το μεγάλο πρόβλημα(τύφλωση), ένα επιπλέον: Xalatan Το Xalatan ήταν το πιο ακριβό. Αν το δείτε, είναι ένα πολύ πολύ μικρό φιαλίδιο.
SweeT_DreamS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Χμμμ...για να δούμε...μπορεί να το βρω έτσι... Ξέρετε καμία ιστοσελίδα που να έχει όλες τις εκπομπές -με χρονολογική σειρά- από τα κανάλια ΕΤ1-ΝΕΤ-ΕΤ3 ;
washcloud Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ...γενικά αν αντιμετωπιστεί άμεσα, το συγκεκριμένο (αποπάνω) πρόβλημα δεν γίνεται σοβαρό. Σταγόνες Τobrex (που έχουν και "μόνο" 2€-κάτι, αρκούν). Κατά τ' άλλα, Αντιμετώπιζα πριν κανα 2 μηνες στα 2 απο τα 5 γατάκια μου (Στο ένα το ένα μάτι του είχε το ίδιο πρόβλημα [νομίζω] με το δικό σου και στο άλλο τα ματάκια του ήταν κλειστά και έιχαν κάτι σαν τσίμπλα αλλα δεν έφευγε ουτε με χαμομήλι)Δυστυχώς πεθάνανε και τα 5 μετά απο λίγες μέρες.Αλλα η μάνα τους δεν κόλλησε τίποτα. ...νομίζω στο είχα πει και τότε jason, κρέμα για εντερικά παράσιτα. Οι θάνατοι νεογνών εξ' αιτίας τους είναι of the highest rate. Η μάνα τους για την ακρίβεια τα "κόλλησε" (πιθανώς από την κύηση κι όλας) - κι ας μην εκδηλώνεται κάτι σε αυτήν (μιλάω για τα μάτια). Η τσίμπλα που λες είναι πυώδεις εκκρίσεις λόγω της φλεγμονής. Ναι washcloud, είμαι 100% σίγουρη πως ήταν ο Δεστούνης. Την παρακολουθούσα ανελλιπώς τη συγκεκριμένη εκπομπή! οκ then, έψαξα όμως "αρκετά" (και προχτές που το ξανάπες), αλλά δε βγαίνει κάτι (...ελληνικό web.............). Συγκεκριμένα για τις εκπομπές που λες, υπάρχει κατάλογος των ελληνικών σειρών (γενικώς) στη Wiki - αλλά για να βρεις ΠΑΙΔΙΚΗ εκπομπή........χμμμμμμμμμμμμ ...για βοήθα λίγο; Πότε παίζει να γυρίστηκε (κρίνοντας πχ απ' την ηλικία του Δεστούνη κτλ) ; Και πότε την έβλεπες εσύ;
jason_rethymno Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Πιθανός να είχες το ίδιο πρόβλημα με μένα. Ο γιατρός μου έδωσε να τους δίνω: Vibramycin Garamycin Zovirax Και στον έναν γατούλη που είχε το μεγάλο πρόβλημα(τύφλωση), ένα επιπλέον: Xalatan Το Xalatan ήταν το πιο ακριβό. Αν το δείτε, είναι ένα πολύ πολύ μικρό φιαλίδιο. Όλα αυτά τα φάρμακα πόσο τα πήρες αν επιτρέπεται? ...γενικά αν αντιμετωπιστεί άμεσα, το συγκεκριμένο (αποπάνω) πρόβλημα δεν γίνεται σοβαρό.Σταγόνες Τobrex (που έχουν και "μόνο" 2€-κάτι, αρκούν). Κατά τ' άλλα, ...νομίζω στο είχα πει και τότε jason, κρέμα για εντερικά παράσιτα. Οι θάνατοι νεογνών εξ' αιτίας τους είναι of the highest rate. Η μάνα τους για την ακρίβεια τα "κόλλησε" (πιθανώς από την κύηση κι όλας) - κι ας μην εκδηλώνεται κάτι σε αυτήν (μιλάω για τα μάτια). Η τσίμπλα που λες είναι πυώδεις εκκρίσεις λόγω της φλεγμονής. Ναι έχεις δίκιο λάθος μου που το παραμέλησα.Στην επόμενη γέννα θα είμαι πιο προσεκτικός.
washcloud Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ....καμμιά 10άρα-15άρα όλα μαζί, ίσως...
SweeT_DreamS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ...γενικά αν αντιμετωπιστεί άμεσα, το συγκεκριμένο (αποπάνω) πρόβλημα δεν γίνεται σοβαρό.Σταγόνες Τobrex (που έχουν και "μόνο" 2€-κάτι, αρκούν). Κατά τ' άλλα, ...νομίζω στο είχα πει και τότε jason, κρέμα για εντερικά παράσιτα. Οι θάνατοι νεογνών εξ' αιτίας τους είναι of the highest rate. Η μάνα τους για την ακρίβεια τα "κόλλησε" (πιθανώς από την κύηση κι όλας) - κι ας μην εκδηλώνεται κάτι σε αυτήν (μιλάω για τα μάτια). Η τσίμπλα που λες είναι πυώδεις εκκρίσεις λόγω της φλεγμονής. οκ then, έψαξα όμως "αρκετά" (και προχτές που το ξανάπες), αλλά δε βγαίνει κάτι (...ελληνικό web.............). Συγκεκριμένα για τις εκπομπές που λες, υπάρχει κατάλογος των ελληνικών σειρών (γενικώς) στη Wiki - αλλά για να βρεις ΠΑΙΔΙΚΗ εκπομπή........χμμμμμμμμμμμμ ...για βοήθα λίγο; Πότε παίζει να γυρίστηκε (κρίνοντας πχ απ' την ηλικία του Δεστούνη κτλ) ; Και πότε την έβλεπες εσύ; Δε θυμάμαι ακριβή χρονολογία. Είμαι σίγουρη όμως, πως ήταν πριν 12-15 χρόνια περίπου. Βοήθησα καθόλου;...
washcloud Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ...θα δείξει. Το έχω προσωπικά κατά νου, και καμμιά άλλη φορά, με αυτό στο νου επίσης, θα το ξανακοιτάξω (διότι ΤΩΡΑ my mind is mush, και θέλει πολύ ψάξιμο, ως φαίνεται, ΑΝ είναι να βγει κάτι...) Πάντως, πόσταρε στο retromaniax.gr που σου είπανε τις προάλλες. Όλοι οι retro-freaks εκεί βόσκουν, κι έχουν καλή μνήμη, διαπιστωμένα... Πιστεύω θα βοηθηθείς. Γιατί με γκούγκλινγκ, δε βλέπω να γίνει δουλειά... Τελευταία επιλογή, τηλ στην ΕΡΤ (σοβαρολογώ)
SweeT_DreamS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ...θα δείξει.Το έχω προσωπικά κατά νου, και καμμιά άλλη φορά, με αυτό στο νου επίσης, θα το ξανακοιτάξω (διότι ΤΩΡΑ my mind is mush, και θέλει πολύ ψάξιμο, ως φαίνεται, ΑΝ είναι να βγει κάτι...) Πάντως, πόσταρε στο retromaniax.gr που σου είπανε τις προάλλες. Όλοι οι retro-freaks εκεί βόσκουν, κι έχουν καλή μνήμη, διαπιστωμένα... Πιστεύω θα βοηθηθείς. Γιατί με γκούγκλινγκ, δε βλέπω να γίνει δουλειά... Τελευταία επιλογή, τηλ στην ΕΡΤ (σοβαρολογώ) Α ναι!...το είχα ξεχάσει το retromaniax.gr. Θααα το ψάξω κι εκεί. Τηλεφώνημα στην ΕΡΤ; μπαααα... ...ή μήπως...χμ όχι όχι...μπααα... Ευχαριστώ washcloud! ΑΝ βρεις κάτι, πες μου.
washcloud Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ...άμα δε βγεί αλλιώς άκρη, καθόλου μπάαα. Πάρε και πες κάνω μια ερεύνα για κάποια φανατστική σχολή κτλ - θέλω ινφο - χελπ μη. Tmight as well work *...και ναι θα το ξανατσεκάρω, και θα ποστάρω βγει-δε βγει άκρεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.