Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποοοοο, πήγα χτες για μπάσκετ και έβγαλα 3 φουσκάλες 2 στο δεξί και μια αριστερό, τις έσπαπα και ήταν οκ. Σήμερα ξανα πήγα και έβγαλα άλλες 3!!! Λες και είναι πυροβολημένα είναι τα πόδια μου απο κάτω ρε πουστη μου!!!! και πονάνε. Ξέρει κανείς κανα κολπάκι να μην βγάζω???

Δημοσ.

!!!

Θυμήθηκα ότι ο ηθοποιός που έκανε αυτή την παιδική εκπομπή σε κρατικό κανάλι με το ποδήλατο και τον αρκούδο, λέγεται Μανώλης Δεστούνης! :))

Μήπως τώρα καταλάβατε ποιά εκπομπή λέω;;;...:rolleyes:

πφφφ!...έχω κολλήσει...!

Δημοσ.

...να και η ωραία ξυπνημένη

(μισό, google search iz on)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:11 ----------

http://www.google.gr/search?client=opera&rls=el&q=%CE%9C%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%82+%CE%94%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82+%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AE+%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8

...google search iz over

Δημοσ.
Αυτό μπορεί να μεταδωθεί και στους ανθρώπους?Εννοώ αυτό που έπαθε το γατί του Giorgos147..

Αν και απάντησα κάπως αργά.

Το πρωί, πήγα να ρωτήσω αν μεταδίδεται, και εκεί που πήγα να πω "Μεταδίδεται", μου κάνει: Στους ανθρώπους όχι. Στα άλλα γατάκια, ναι.

Δημοσ.
Αν και απάντησα κάπως αργά.

Το πρωί, πήγα να ρωτήσω αν μεταδίδεται, και εκεί που πήγα να πω "Μεταδίδεται", μου κάνει: Στους ανθρώπους όχι. Στα άλλα γατάκια, ναι.

φιουυυυυυ ησυχασα τωρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...