Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

6 χιλιόμετρα σε 32 λεπτά. Πονάω παντού, κάνω κρουτς κρτας και μου την είπαν που θεωρώ το πολύ αλκοόλ καταστρεπτικό για τη γεύση της μπύρας.

Δημοσ.

Μην ανησυχάς τζέησον, πιο πιθανό είναι να βγάλεις ουρά σαν της γάτας, παίρνοντάς την αγκαλιά, παρά να σε κολλήσει Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ

(με εξαίρεση ΙΣΩΣ τριχόφυτα, δερματική πάθηση δηλαδή, αλλά κι αυτό είναι περίπτωση που έχει να κάνει με αυξημένη ευαισθησία του ατόμου, με συχνή επαφή με παθούσα γάτα, κτλ, και δεν είναι και κάτι τραγικό. Αν δεις άτομο με τριχόφυτα -ας πούμε ψώρα δλδ- παίζει να είναι...κτηνίατρος, αν με πιάνεις....)

insomniaK, αφιερωμένο

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

Είμαι ένα βήμα πριν εκραγώ... να αρχίσω να πετάω πράγματα; να πάρω το αμάξι; δεν λέει θα κάνω καμιά μαλακία με τα νεύρα που έχω. Θέλω κάτι να χτυπήσω κάτι να σπάσω.

Άρχισε να πονάει η καρδιά μου από τα νεύρα...

Δημοσ.
Είμαι ένα βήμα πριν εκραγώ... να αρχίσω να πετάω πράγματα; να πάρω το αμάξι; δεν λέει θα κάνω καμιά μαλακία με τα νεύρα που έχω. Θέλω κάτι να χτυπήσω κάτι να σπάσω.

Άρχισε να πονάει η καρδιά μου από τα νεύρα...

....ΕΕΕΕ ΦΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

...καρντάση!

Τί έγινε ρα;

(πιές κάτι αλκοολούχο και πες...)

Δημοσ.

Βγήκαν πολλά στην φόρα αδερφέ... πολλά που τα είχα πολύ καιρό μέσα μου.

Είναι μία από εκείνες τις πουτάνες τι γαμώμέρες...

Δημοσ.
Τί εννοάεις;

Απλά νόμιζα ότι οι γνώσεις αυτές δεν προέρχονται από εμπειρίες αλλά από το σχετικό επάγγελμα.

Βέβαια εδώ μπορεί κάποιος να μου πει ότι είμαι λάθος. Το επάγγελμα δε συνδέεται άμεσα με τις εμπειρίες; Εγώ θα του πω πως αυτά είναι μικροαστικές φανφάρες, οι εμπειρίες δε προσφέρουν πάντοτε χρήματα ούτε μπορείς να τις κρεμάσεις στο τοίχο του σπιτιού σου. Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι όσοι έζησαν επί Στάλιν θα έπρεπε τώρα να είναι στη θέση των νεόπλουτων Ρώσων, ωραία εγώ δεν το δέχομαι αυτό. Αλλά ναι, είναι στη μόδα να τάσσεσαι υπέρ των εμπειριών. Αν οι εμπειρίες προσδιόριζαν το επάγγελμα μου, τώρα θα ήμουν ένας διανοούμενος νταβατζής που έχει πάρει νόμπελ. Διαβάστε το "Έγκλημα και Τιμωρία" και θα δείτε.

Δημοσ.

...ό,τι και να είναι, κανόνισε να ξεσπάσεις ναι μεν - με την καμμία όμως σε αμάξια κι άλλα εδώδιμα κι αποικιακά.

Είσαι καλός σπόρος και δεν κάνει.

...άσε που μετά το σίτε [sic] του OOTr θα μείνει χωρίς τεχνική υποστήριξη...

...να δες τον σλιπνοτ για να χαλαρώσεις - υπάρχουν και χειρότερα...

btw νόμιζα ότι το Έγκλημα Και Τιμωρία, το έχει γράψει ο Ντασταγέβσκυ...

Δημοσ.

Αυτός το έχει γράψει, διαβάστε να δείτε που μπορούν να οδηγήσουν οι εμπειρίες. Γιατί το Χόλυγουντ προπαγανδίζει.

Δημοσ.
Άλτερ, κάνε μια βουτιά στην πισίνα σου να χαλαρώσεις.

:-D

άστα να πάνε Άλτερ... η κατάσταση είναι απλά για τον πέο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...