Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά, το χάσαμε το ένα ματάκι στον ψιψίνο :(

Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε το δεύτερο τώρα.

Μας έδωσε ο γιατρός 3-4 φάρμακα για να του δίνουμε.

Δημοσ.
e-sata:Κρέμασε το σαγώνι μου μέχρι το γόνατο.

Thnkz.

:o:o

Είναι από το παλιότερο thread DUO/QUAD διευρκινιση. [sic]. Όσοι δε βαριέστε ρίξτε του μια ματιά, νομίζω πως είχε γίνει αρκετά ενδιαφέρουσα συζήτηση...

και αυτο οταν δε τα ειχα ξεκαθαρισει στο μυαλο μου:-)

Τελικά, το χάσαμε το ένα ματάκι στον ψιψίνο :(

Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε το δεύτερο τώρα.

Μας έδωσε ο γιατρός 3-4 φάρμακα για να του δίνουμε.

κριμα..:-(

Δημοσ.

(μα καλά, χθες είχε υποχωρήσει αισθητότατα η φλεγμονή........;! Δεν είχες σταματήσει το Tobradex; Διότι "τόσο γρήγορα" δεν σκάει ένας βολβός που καλυτερεύει...)

...ρώτα τον και τί ακριβώς μπορείς να κάνεις για τον περιβάλλοντα χώρο και τα υπόλοιπα ζωντανά, γιατί οι επιμολύνσεις (κυρίως για τον μικρό που είναι με ένα μόνο πλέον και θέλει προσοχή) είναι δυνητικά πολύ πιθανές.

Ρώτα δηλαδή τί μπορεί να γίνει για να "εξαφανιστεί" το μικρόβιο στην αυλή σου, έστω...

(με πιθανά φάρμακα στα άλλα γατιά, και κυρίως "καθαρισμό" της αυλής, του σπιτιού κτλ, όσο είναι δυνατόν). Είναι "τραβηγμένο" λίγο, αλλά ταυτόχρονα ΚΑΙ το "περισσότερο" που μπορείς να κάνεις.

Όταν ενηληκιωθεί (όσο περνάει ο καιρός δλδ, ας πούμε του χρόνου τέτοια εποχή), θα "κινδυνεύει λιγότερο".

Επίσης, "φρόντισέ τον ιδιαίτερα" αν μπορείς (με εξτρά βιταμίνες γι' αυτόν κτλ), γιατί όσο πιο εύρωστο οργανισμό έχει, τόσο πιο καλά θα ανταπεξέλθει σε μολύνσεις (ακόμα και αυτού του είδους, οφθαλμικές δλδ)...

Αν "ζει καλά", το ένα μάτι "δε θα του είναι πρόβλημα" πάντως, να ξέρεις, οπότε παρ' το όσο πιο θετικά μπορείς. Είχα κάποια με ένα μάτι, που "κοπροσκυλιάζανε" κανονικότατα, "κάνανε τη ζωή τους" δηλαδή.

(είχα κι έναν που τον είχα βρει τοσοδούλη με και τα 2 του σκασμένα, και παρ' ολο που δεν ήταν εννοείται για μακρυά απ' το σπίτι, μεγάλωσε μια χαρά, ανέβαινε ΠΑΝΤΟΥ, γενικώς δεν κόλλαγε πουθενά, έκανε και τη....."δουλειά του" με θηλυκές, γενικώς ζούσε ευτυχισμένος, παρ' ότι δεν έβλεπε καθόλου...)

Δημοσ.

Το πρόβλημα μας είπε οτι το πήρε μάλλον από τη μάνα του πάνω στη γέννα.

Φαίνεται, οτι η μάνα, είχε το μικρόβιο, και όπως έβγαιναν τα μικρά, "πήραν" το μικρόβιο από τον κόλπο της.

Όντως είχε υποχωρήσει κατά πολύ, είχα σταματήσει και εγώ το φάρμακο, αλλά δυστυχώς, δεν σταθήκαμε τυχεροί.

Τέλος πάντων.

Από το να μη ζούσε ο ίδιος ή να είχαμε κάτι χειρότερο...

Είχαμε ξανά έναν γάτο ο οποίος είχε ένα μάτι, άλλα εγώ τότε ήμουν 7-8 ετών.

Ας δούμε και τα θετικά.

Σίγουρα στην ζωή του ο γατούλης, θα έχει μια extra περιποίηση από εμάς.

Είπε ο γιατρός, όταν γίνει 3-4 μηνών, καλό θα ήταν να του κάναμε εξαγωγή του ματιού(δεν ήξερα πως αλλιώς να το πω), γιατί λέει θα είναι πιο προσιτός σε αρρώστιες.

Δε ξέρω. Δεν θέλω να κάνω όμως κάτι τέτοιο :/

Δημοσ.
Είναι ο Obama μαύρος;

Βασικά είναι mix-race οπότε όταν βαράει μ@λ@κ1@ κάνει interracial sex μόνος του :Ρ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ:Ρ

Δημοσ.
Το πρόβλημα μας είπε οτι το πήρε μάλλον από τη μάνα του πάνω στη γέννα.

Φαίνεται, οτι η μάνα, είχε το μικρόβιο, και όπως έβγαιναν τα μικρά, "πήραν" το μικρόβιο από τον κόλπο της.

Όντως είχε υποχωρήσει κατά πολύ, είχα σταματήσει και εγώ το φάρμακο, αλλά δυστυχώς, δεν σταθήκαμε τυχεροί.

Τέλος πάντων.

Από το να μη ζούσε ο ίδιος ή να είχαμε κάτι χειρότερο...

Είχαμε ξανά έναν γάτο ο οποίος είχε ένα μάτι, άλλα εγώ τότε ήμουν 7-8 ετών.

Ας δούμε και τα θετικά.

Σίγουρα στην ζωή του ο γατούλης, θα έχει μια extra περιποίηση από εμάς.

Είπε ο γιατρός, όταν γίνει 3-4 μηνών, καλό θα ήταν να του κάναμε εξαγωγή του ματιού(δεν ήξερα πως αλλιώς να το πω), γιατί λέει θα είναι πιο προσιτός σε αρρώστιες.

Μήπως πρέπει να τον απομονώσεις λίγο; Μην το μεταδώσει στα άλλα;

Αχ, θυμήθηκα τον γατούλη που είχα μικρός. Είχε πολλές ψείρες και ο γιατρός μας έδωσε ένα σπρέι να του ρίξουμε. Δεν μας είπε όμως ότι θα χρειαστεί και χωνί. Αυτός έγλειψε το τρίχωμα του και...

Δημοσ.
... γενικώς δεν κόλλαγε πουθενά, έκανε και τη....."δουλειά του" με θηλυκές, γενικώς ζούσε ευτυχισμένος, παρ' ότι δεν έβλεπε καθόλου...)

Τον έβλεπαν ανάπηρο και του έκαναν την χάρη από λύπη δηλαδή ε; :Ρ

----------------------------------------------------------------------------------------

Πολύ ωραίο το Flashforward!

Δημοσ.
Μήπως πρέπει να τον απομονώσεις λίγο; Μην το μεταδώσει στα άλλα;

Τα αδερφάκια του έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Τώρα, να κολλήσουν οι μεγάλες; Είναι 2 ετών+. Υπάρχει κίνδυνος; :/

Δε ξέρω. Να μείνει απομονωμένος για 15 μέρες; Είναι και τα αδέρφια του, μη ξεχνάμε, που έχουν το μικρόβιο. :/

Πάντως, φτου φτου φτου, πήγα στη κουζίνα να πάρω κάτι, και τον είδα έξω στο καλαθάκι με τα αδέρφια του να παίζει. =)

Δημοσ.

...αν -χτύπα ξύλο- τον πυροβολούσαν με αεροβόλο, δε θα τον πήγαινες να του βγάλει τα σκάγια; Το ίδιο "ξένο σώμα" θα είναι πλέον ο σκασμένος βολβός γι' αυτόν. Οπότε "κακό" ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να του κάνει, αν μείνει. Ο γιατρός καλά τα λέει, οπότε μην το βλέπεις ως "κάτι τέτοιο" ( = ΚΑΚΩΣ το βλέπεις έτσι). Καταλαβαίνω το πως σκέφτεσαι, αλλά είναι "αντιπρακτικό"...

Anyway, καλή συνέχεια με τον μικρό.

...όχι boys, τί πίτι σεξ..........ΣΠΙΤΙ ΣΕΞ - και μάλιστα βαρέων βαρών...

ΚΑΜΜΙΑ "χάρη"' δεν του έκαναν - αυτός είχε βγει τσαμπουκάς, και παρ' ολη την...τύφλα του, δε χαριζόταν κάστανο σε τίποτα...:-)

"Τόσο τον ενοχλούσε" δηλαδή...

(...και η "πλάκα" ήταν, ό,τι όταν τον μάζεψα δίπλα από έναν κάδο, ήταν ένα τρισάθλιο τριχωτό μπαλάκι αφυδατωμένο κι εξασθενημένο που χωρούσε σε δυο παλάμες...Δεν θύμιζε καν γατάκι...Κι εκεί που έλεγα "κρίμα", ο τυφλός έζησε -και καλοέζησε- και μας....έβαλε τα γυαλιά...)

Δημοσ.
...αν -χτύπα ξύλο- τον πυροβολούσαν με αεροβόλο, δε θα τον πήγαινες να του βγάλει τα σκάγια; Το ίδιο "ξένο σώμα" θα είναι πλέον ο σκασμένος βολβός γι' αυτόν. Οπότε "κακό" ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να του κάνει, αν μείνει. Ο γιατρός καλά τα λέει, οπότε μην το βλέπεις ως "κάτι τέτοιο" ( = ΚΑΚΩΣ το βλέπεις έτσι). Καταλαβαίνω το πως σκέφτεσαι, αλλά είναι "αντιπρακτικό"...

Είναι εύκολη επέμβαση;

Να μεγαλώσει λιγάκι ακόμα, και θα το σκεφθώ. Απλά, πως θα είναι όταν βγει; Δε θα νιώθει κάποιον πόνο; Κάποια ενόχληση; :/

Αν είναι για καλό του, θα το κάνω. Απλά θέλω να ξέρω κάποια βασικά πράγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...