ANHLIKOS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 soturin ρωτα, soturin απαντα! Αυτα ειναι! Ο υπαρξισμός σε αλλα επίπεδα. Διαδικτυακά!
soturin Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 cr2032 της λένε αυτές που λες. Το μαθα και πάλι τζίφος, όλα δείχνουν σε καμμένη μητρική
slipknot Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Στον ΑΝΤ1 ο Ευαγγελάτος μιλάει πάλι για τα "προγράμματα στάζ" και σα να μην έφτανε αυτό, "στάζ" τα λέει και ο δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ. Ένας δεν υπάρχει να τους πει να πάρουν ένα γαμημένο lower; Ο ίδιος πρέπει να είναι.
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 λολ "προγραμματα σταζ"; μηπως μπουμπουνιζ κιολας; σε λιγο θα λεμε και ξαναεπαναλαμβανεται
washcloud Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μήπως εννοείς αυτό; Βέβαια δε θυμάμαι κανέναν αρκούδο, απλά έτυχε να το δω πρόσφατα και είπα "ποτέ δε ξέρεις". Ο Λογοθέτης είναι-δεν είναι 1.70 έχω την εντύπωση... ..βέβαια ΚΑΙ τα 170 εκατοστά του *μπιπ* *μπιπ*, όσον αφορά την ηθοποιία... ...Βut that's another story ... ...Κι ούτε νομίζω πως ασχολήθηκε ποτέ με παιδικές εκπομπές. Στο κόνσεπτ δε μου λέει απολύτως τίποτα - το "ψηλόλιγνος" όμως μου έφερε στο νου τον [ame=http://www.youtube.com/watch?v=9pxG17J5s_E&feature=related]Φωτούλη[/ame]...(νομίζω ότι είχε περάσει ΚΑΙ από ΕΤ3 κάποτε...) ...ΚΑΙ από φυλακές Διαβατών βέβαια... ...But that's another story too...
ANHLIKOS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 ...ΚΑΙ από φυλακές Διαβατών βέβαια... Και εκεί να παραμείνει!
washcloud Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 ...από τις λίγες φορές που το άβατάρ σου πάει γάντι με το ποστ σου, ANHLIKOS...
PaokToTheBone Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 λολ "προγραμματα σταζ"; μηπως μπουμπουνιζ κιολας; σε λιγο θα λεμε και ξαναεπαναλαμβανεται οταν "σταζ" , "μπουμπουνιζ"? μαλλον οταν "αστραφτ" ,"μπουμπουνιζ"
washcloud Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 ...η χαριτωμένη δις εκ Βελγίου μάλλον ήθελε να πει << πλημμυρίζ' >> , μεσιέ Παόκ...don't be hard on her... (και τόσο ψηλά που κρατάει την ελληνική γλώσσα, ούσα μετανάστιδα, πάλι καλά να λέμενζ...)
PaokToTheBone Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 ...η χαριτωμένη δις εκ Βελγίου μάλλον ήθελε να πει << πλημμυρίζ' >> , μεσιέ Παόκ...don't be hard on her... (και τόσο ψηλά που κρατάει την ελληνική γλώσσα, ούσα μετανάστιδα, πάλι καλά να λέμενζ...) ok ok...Δεν ειπα και τπτ...ενα λογοπαιγνιο εκανα ! evabb να ευχαριστησεις τον υπερασπιστη σου! πλακα πλακα δεν χρειαζεται να εισια στο βελγιο η καπου αλλου για να ξεχασεις τα ελληνικα σου...αρκει να βρε8εις σε μια παρεα 15χρονων...
Αδμιν Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Στον ΑΝΤ1 ο Ευαγγελάτος μιλάει πάλι για τα "προγράμματα στάζ" και σα να μην έφτανε αυτό, "στάζ" τα λέει και ο δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ. Ένας δεν υπάρχει να τους πει να πάρουν ένα γαμημένο lower; Ο ίδιος πρέπει να είναι. Δεν παιζει ρολο που η λεξη χρησιμοποιειται με τη γαλλικη της σημασια, ε; Οτι ειναι γαλλικο κι οχι αγγλικο δανειο, ε; Να τα αγγλοπροφερουμε ολα, ε; Γιατι τελειωνω ολες μου τις προτασεις με "ε", ε; Σωστο ειν' το σταζ.
slipknot Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Βλέπω "stage" και αυτομάτως το μυαλό πάει εκεί. Συν το ότι όλοι οι άλλοι το λένε "στέιτζ". Δε γνώριζα ότι ο Ευαγελλάτος είναι με γαλλικά και πιάνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.