Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στον ΑΝΤ1 ο Ευαγγελάτος μιλάει πάλι για τα "προγράμματα στάζ" και σα να μην έφτανε αυτό, "στάζ" τα λέει και ο δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ. Ένας δεν υπάρχει να τους πει να πάρουν ένα γαμημένο lower;

Ο ίδιος πρέπει να είναι.

Δημοσ.
Μήπως εννοείς αυτό; Βέβαια δε θυμάμαι κανέναν αρκούδο, απλά έτυχε να το δω πρόσφατα και είπα "ποτέ δε ξέρεις".

Ο Λογοθέτης είναι-δεν είναι 1.70 έχω την εντύπωση...

..βέβαια ΚΑΙ τα 170 εκατοστά του *μπιπ* *μπιπ*, όσον αφορά την ηθοποιία...

...Βut that's another story ...

...Κι ούτε νομίζω πως ασχολήθηκε ποτέ με παιδικές εκπομπές.

Στο κόνσεπτ δε μου λέει απολύτως τίποτα - το "ψηλόλιγνος" όμως μου έφερε στο νου τον [ame=http://www.youtube.com/watch?v=9pxG17J5s_E&feature=related]Φωτούλη[/ame]...(νομίζω ότι είχε περάσει ΚΑΙ από ΕΤ3 κάποτε...)

...ΚΑΙ από φυλακές Διαβατών βέβαια...

...But that's another story too...

Δημοσ.
λολ "προγραμματα σταζ"; μηπως μπουμπουνιζ κιολας; σε λιγο θα λεμε και ξαναεπαναλαμβανεται

οταν "σταζ" , "μπουμπουνιζ"?

μαλλον οταν "αστραφτ" ,"μπουμπουνιζ"

Δημοσ.

...η χαριτωμένη δις εκ Βελγίου μάλλον ήθελε να πει << πλημμυρίζ' >> , μεσιέ Παόκ...don't be hard on her...

(και τόσο ψηλά που κρατάει την ελληνική γλώσσα, ούσα μετανάστιδα, πάλι καλά να λέμενζ...)

Δημοσ.
...η χαριτωμένη δις εκ Βελγίου μάλλον ήθελε να πει << πλημμυρίζ' >> , μεσιέ Παόκ...don't be hard on her...

(και τόσο ψηλά που κρατάει την ελληνική γλώσσα, ούσα μετανάστιδα, πάλι καλά να λέμενζ...)

ok ok...Δεν ειπα και τπτ...ενα λογοπαιγνιο εκανα ! :-)

evabb να ευχαριστησεις τον υπερασπιστη σου!

πλακα πλακα δεν χρειαζεται να εισια στο βελγιο η καπου αλλου για να ξεχασεις τα ελληνικα σου...αρκει να βρε8εις σε μια παρεα 15χρονων...

Δημοσ.
Στον ΑΝΤ1 ο Ευαγγελάτος μιλάει πάλι για τα "προγράμματα στάζ" και σα να μην έφτανε αυτό, "στάζ" τα λέει και ο δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ. Ένας δεν υπάρχει να τους πει να πάρουν ένα γαμημένο lower;

Ο ίδιος πρέπει να είναι.

Δεν παιζει ρολο που η λεξη χρησιμοποιειται με τη γαλλικη της σημασια, ε;

Οτι ειναι γαλλικο κι οχι αγγλικο δανειο, ε;

Να τα αγγλοπροφερουμε ολα, ε;

Γιατι τελειωνω ολες μου τις προτασεις με "ε", ε;

Σωστο ειν' το σταζ.

Δημοσ.

Βλέπω "stage" και αυτομάτως το μυαλό πάει εκεί. Συν το ότι όλοι οι άλλοι το λένε "στέιτζ".

Δε γνώριζα ότι ο Ευαγελλάτος είναι με γαλλικά και πιάνο. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...