pappous_soulis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Το χέρια μου θέλουν άλλο λίγο για να ματώσουν..μάλλον αρκετές του έριξα... του σάκου ε. Άντε γιατί κυκλοφορούν ψυχανώμαλοι σ'αυτό το thread.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Εμενα παραλιγο να με νικησει ιος αλλου τυπου. Περασε απο τις αμυγδαλες-antivirus, απενεργοποιησε το ανοσοποιητικο συστημα-safe mode και μολυνε 3 εφαρμογες. Ευτυχως που ειμαι γιατρος-τεχνικος Η/Υ και με λιγο παλεμα και brainstorming ο οργανισμος-συστημα εγινε παλι υγιης, χωρις να καταφυγουμε σε μεταμοσχευση-format. Αυτο αποδικνυει οτι οι τεχνικοι/hardwareαδες ειναι κλασεις ανωτεροι απο τους προγραμματιστες (με επεκτασεις στην πραγματικη ζωη). Προγραματιστουληδες, το νου σας, IT's with balls sighted! Χα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zntoup Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Καλησπερα παιδες, οπως γραφει και ο τιτλος του τοπικ, θα ηθελα να μου πει καποιος ποσα χλμ ειναι η αποσταση μεταξυ τους και αν γνωριζει και την κατασταση του δρομου... Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Αυτα τα μ#@#@#να τα ντελιβερι με τα παπακια δεν αγαπανε τη ζωη τους. Παραλιγο να παρω εναν απο κατω μου σημερα (κλασσικα, παραβιασε στοπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δεν πειράζει. Την επόμενη φορά ίσως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Ασε μας ρε ψηλε και συ. Δεν ειναι τοσο αστειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Σημερα ηταν μια πολυ σημαντικη μερα! Γνωρισα (επιτελους) εκεινη! Λεπτομεριες δε μπορω να πω, παντος "εμαθα" πολλα απο αυτην... Ηρθε μια γυναικα στη ζωη μου να μου δωσει μια "σφαλιαρα" για να "ξυπνησω" απο την κατασταση που ημουν το τελευταιο καιρο (βλεπε παλιοτερα ποστ πριν 1 βδομαδα). κι΄ομως, οχι μονο τα καταφερε αλλα με εκανε να σκεφτω περισσοτερα πραγματα! τελικα καταλαβα οτι υπαρχουν πιο σημαντικες γυναικες απο αυτη που νομιζα.... σημερα συνειδητοποιησα οτι ειχα τυφλωθει και δεν ηξερα τι μου γινοταν! και ολα αυτα τα χρωσταω στη Β***.... ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ! Β*** ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Β*** ειμαι πολυ καλυτερα τωρα.... (παρακαλω αυτο το ποστ μη το σβησει κανεις, εχει συναισθηματικη αξια...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Είναι ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΑΣΩΩΩΩΩΩΩ!!!! ΒΑΣΩ ΜΑΚΟΥΣΣΣΣΣ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 ΒΙΚΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ? τους Ελληνες αντρες, αυτη η σιγουρια θα μας φαει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Αλέτσο Αλέτσο μην πιαστείς κορόιδο, αυτή τη φάε τον αγλέωρα όσο προλαβαίνεις γιατί που ξέρεις? Σε μια εβδομάδα μπορεί να σούρνεσαι στα πατώματα για το νέο αμόρε.... Τουλάχιστον αυτή τη φορά θα έχεις απόθεμα.. και δεν κάνουμε δουλειά έτσι, 2 μέρες τρώς, 3 δεν τρώς.. θα τρυπήσει το στομάχι σου βρε αγόρι μου μ' αυτά που κάνεις .. Αυτό είναι ρε παιδάκι μου... να μαθαίνει κανείς απο τα λάθη του και πάνω απ' όλα να μην τα ξανακάνει...μιάαα χαρά ! Με αφορμή λοιπόν το πόστ του Αλέτσου πρός την αγαπητή Βίκυ, Κατερίνα, Γιωργία, Παγώνα να πώ και εγώ ενα μεγαλο ευχαριστώ στον εβγατζή μας, που μου κράτησε την εφημερίδα την Κυριακή όπως του είχα πει... Ευχαριστώ κυρ Βαγγέλη! (με συγκίνηση) Παρακαλώ να μην σβηστεί το πόστ έχει συναισθηματική αξία, έχω ενημερώσει όλη την οικογένεια κυρ Βαγγέλη και θα πάνε σε internet cafe να δούνε το πόστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 ΒΙΚΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ? τους Ελληνες αντρες, αυτη η σιγουρια θα μας φαει! Βάσω και Βίκυ απ'το Βασιλική βγαίνει,οπότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Να ευχαριστησω την κυρια Βικυ που η καβα της παντα εχει κατι ενδιαφερον! Aue de Vie ηταν το μενου χθες, και μου αρεσε. Παρα πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 (...)σημερα συνειδητοποιησα οτι ειχα τυφλωθει και δεν ηξερα τι μου γινοταν! Σοβαρά , εύχομαι ολοψυχα να μην έχει σημβεί αυτό. Να ανοίξουν δηλαδή τα μάτια σου. Τρέμω στην ιδέα , τρέμω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 ευχαριστω φρου-φρου και Fidelio! μολις ξυπνησα (14:00), κοιμηθηκα σχεδον 11 ωρες! εχθες ημουν σε δειπνο "μαζι της" και με βοηθησε να φαω.... σημερα για αλλαγη το μενου εχει φασολαδα! χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.