little loulou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 χαχαχαχα!:lol: βασικα πολυ αισχος στα ισπανικα!! το δειχνει το σταρ τα σαββατοκυριακα βρε..ντοντ μπαδερ! ;p jeeeeeeeeeeeeeeeeesus!!! μου κανανε το figaro μπιτακι! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=NG3aaJI8K9U&feature=related[/ame]
eSATA Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 κατσε..κατσε..ποιο θα εχει γελιο??ο τυπος στο βιντεακι αν ειχε ντραμς κι οχι τον κουβα??? σωστα?αυτο δεν εννοεις?εε? οχι.ξηφηφηφγηφγηφγη
little loulou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 ^^ δεν σε πιανω τοτε.. ------------------------------------------------------------------------------------------------ λαε του οφτοπικ και κυριως του ootr υστερα απο δυο βδομαδες κουλτουρας και μετα την επιρροη που δεχτηκα απο το παιδι που επαιξε rossini με τη ντραμς,σας υποσχομαι πως θα κανω μια απο αυτες τις μερες μια ραδιοφωνικη εκπομπη που θα περιλαμβανει: Wagner,Tchaikovsky,Rossini,Bizet,Ruslana..οχι λαθος!Βach,Beethoven,Mozart ... ελατε στην αγκαλια των πιο αξιολογων συνθετων και ταξιδεψτε μεσα στις μαγευτικες συγχορδιες τους,ονειροπολωντας και περιμενοντας την αληθινη αγαπη... σορρυ αλλα καπως επρεπε να το κλεισω.. συντομα κοντας σας...
eSATA Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 αφου θα παιξεις Ruslana θα σε ακουσω! Round and round and round shi-di-ri-di-day, shi-di-ri-di-da-na shi-di-ri-di-day, shi-di-ri-di-da-na!...
little loulou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 ναι!! τον επεισα τον ενα μου ακροατη!! τωρα μου λειπει να πεισω ολους τους υπολοιπους συμφορουμιτες...ποσοι να ειναι αραγε?;p
gang Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 σιγά το δύσκολο... απλά θα διαδώσουμε ότι κάνει εκπομπή μια γυναίκα και θα σπάσεις άνετα τα ρεκόρ
little loulou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 χαχαχα!ξερεις ποσες φορες εχω κανει εκπομπη και δεν εχει πατησει κανενας? με το ζορι κραταω τον esata καθε φορα..
gang Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 χαχαχα!ξερεις ποσες φορες εχω κανει εκπομπη και δεν εχει πατησει κανενας?με το ζορι κραταω τον esata καθε φορα.. ε τότε δεν κάνεις καλό promotion βρε!
eSATA Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Αστραφτει το σπαθι του καβαλαρη σαν τη φωτια...!
status Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Αστραφτει το σπαθι του καβαλαρη σαν τη φωτια...! Καινούρια ναρκωτικά ή ληγμένα της γιαγιάς που μας άφησε χρόνους επί Ράλλη!;
gang Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Καινούρια ναρκωτικά ή ληγμένα της γιαγιάς που μας άφησε χρόνους επί Ράλλη!; in the mix..
eSATA Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Καινούρια ναρκωτικά ή ληγμένα της γιαγιάς που μας άφησε χρόνους επί Ράλλη!; αι ρε! φδηξδηξδηγ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:56 ---------- in the mix.. αι κι εσυ!
PaokToTheBone Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 ρε γιαγια μηπως ειδες τα lsd μου?Ποια lsd ρε μαλακισμενο...τους δεινοσαυρους στην κουζινα εσυ τους ειδες? eSATA τι καβαλαρηδες ονειρευεσαι ωρε? κα8ε τετοια μερα 8α λεω οτι οι γυναικες ειναι Τατιανες...
eSATA Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 επειδή η επίδραση της καφεΐνης τελείωσε σας καληνυχτίζω για να είμαι ξεκούραστος να πολεμάω τις μέρες στα κάστρα και το σπαθί μου να πιάνει φωτιά.. εεε να σηκωθω για το σχολειο...
little loulou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 βασικα ηρεμησε εσυ κυριε απο πανω γιατι απ`οτι βλεπω κι απ`το πμ στο μσν πολυ περιεργα μας τα λες... edit:damn!δεν εννοουσα τον esata.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:08 ---------- ε τότε δεν κάνεις καλό promotion βρε! σε αυτο εχεις ενα δικιο..οχι εχεις...η αληθεια να λεγεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.