washcloud Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν έχετε ανακαλύψει το ιντερνετ ακόμα, ε...; Να στις μεγάλες πόλεις ψάχνεις για το που έχει βιβλιοπωλείο ο παπασωτηρίου, κάνεις κλικ και τσουπ μαθαίνεις... ...γιου μισντ δε πόιντ καρντάση. ο απώτερος σκοπός είναι όπως είπα να γίνεται μπιζ-μπιζέ τηλεφωνικό, και να πέσει η τσούπρα αλλά εσείς οι πρωτευουσιάνοι τα έχετε ξεχάσει αυτά, και τη βγάζετε με κλικς Ναι,καλά,και μετά η περιγραφή ταπαυτού σου να κάνει το γύρο της Β.Ελλάδας ...αυτό δεν το γλιτώνεις, ΟΥΤΩΣ ή άλλως εδαπάν' , αφεντικό ...εμπίπτει στα μειονεκτήματα των επαρχιακών πόλεων...
UpToDate_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Χμμμ...ίδια ακριβώς ανάλυση έχουν. Θα έχεις λίγο μεγαλύτερο pixel size στη 19άρα, λίγο πιο ξεκούραστη εργασία και θα είναι πιο κυριλέ να βλέπεις ταινίες από απόσταση (αν το κάνεις). Εγώ θα την έκανα την τράμπα, DVI be damned! Θεεεεεεεεεεεεεεενξ παρσι Θα την παρω να την τεσταρω κανα 2ωρο και βλεπω .
duende Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν έχετε ανακαλύψει το ιντερνετ ακόμα, ε...; Να στις μεγάλες πόλεις ψάχνεις για το που έχει βιβλιοπωλείο ο παπασωτηρίου, κάνεις κλικ και τσουπ μαθαίνεις... μονο που καποια απο αυτα γινανε καρβουνο πριν λιγο καιρο.. smartass
insomniaK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 μονο που καποια απο αυτα γινανε καρβουνο πριν λιγο καιρο.. smartass Τα άλλα 10 καταστήματα της αττικής πάντως ανοιχτά είναι... are you jealous of my ass?
minarokeftes Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν αντέχω άλλο!!!!!! Πότε θα βγούν οι υπότιτλοι του House!!!!!!????
Members gsarig Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 για να μην ανοιγω topic, οποιος ξερει ο Παπασωτηριου στο κεντρο (Στουρναρη) εξακολουθει να ειναι κλειστος? Ακουσα οτι εκλεισε και το καταστημα στην Ακαδημιας.. οποτε για βιβλια μονο Ελευθερουδακη?.. Υπάρχει και η Πολιτεία στην Ακαδημίας και Ασκληπιού πάντως... εγώ γενικά το προτιμώ, εκτός αν βρεθώ στο Σύνταγμα, οπότε πάω Ελευθερουδάκη που είναι λίγο πιο κοντά
PaokToTheBone Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 εγω μολις το ειδα...Πολυ μελο και κα8ολου νταιλικη απο τον τον Ηouse...
slipknot Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Και εκτός από την Πολιτεία υπάρχει και η επίσης φθηνή Πρωτοπορία κοντά στη πλατεία Κάνιγγος.
minarokeftes Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Πο πο με γάλα είναι σκέτη πρέζα!!!!
alexzzz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 αν η κόρη του κλέφτηκε με κανέναν από την Καβάλα έλα μωρέ το βλαμμένο... της το είχα πει από την αρχή ότι δεν το βλέπω σοβαρά...
jason_rethymno Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Πο πο με γάλα είναι σκέτη πρέζα!!!! χαχαχαχα καλά οτι θυμάται χαίρεται ο καθένας
slipknot Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι jason, μιλάγαμε για πρέζες γι' αυτό και έκανε το post ο minarokeftes.
jason_rethymno Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα μ αρέσει πάντως να τρώω κεφτέδες πάνω στο μιναρέ.
little loulou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα μ αρέσει πάντως να τρώω κεφτέδες πάνω στο μιναρέ. τι ειπεεεεε...................
minarokeftes Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα μ αρέσει πάντως να τρώω κεφτέδες πάνω στο μιναρέ. Jason τον minarokeftes δεν βγαίνει απο αυτό που λές. Αλλα είναι μια άλλη εκδοχή του "μινάρα" όπως λέμε στην Πάτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.