Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχετε δει διαφορα σε απλη αμολυβδη απο vpower/vpowerracing/100αρες κτλπ στην αποδοση;

εγω καμια...

Καλησπερα:-)

Με Vpower Racing μου βγάζει περισσότερα χιλιόμετρα ο κινητήρας απότι η απλή....

edit. e-sata στο avatar σου ο ΜΕΓΑΣ Μάρκος είναι??? δεν φαίνεται καλά....

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με Vpower Racing μου βγάζει περισσότερα χιλιόμετρα ο κινητήρας απότι η απλή....

edit. e-sata στο avatar σου ο ΜΕΓΑΣ Μάρκος είναι??? δεν φαίνεται καλά....

ποσα περισσοτερα;

ναι αυτος ειναι:-)

Δημοσ.
ποσα περισσοτερα;

ναι αυτος ειναι:-)

10 με 15 τίποτα δηλαδή για αυτοκίνητο... το καλό που έχει είναι να γίνεται πιο "καθαρή" καύση στον κινητήρα...

Δημοσ.

Ασκηση,

Φιλος πήρε απο φιλο 19αρα(χωρις dvi),τελικα δεν χωραει στο γραφειο και τωρα μου πρότεινε να ανταλλαξω την 17αρα μου(με dvi) με την 19αρα του.

Αν τελικα δεχτω,θα χασω κατι σε ποιότητα ; χρωμα;

Λυση;:rolleyes:

ευχαριστω .

Δημοσ.

Χμμμ...ίδια ακριβώς ανάλυση έχουν. Θα έχεις λίγο μεγαλύτερο pixel size στη 19άρα, λίγο πιο ξεκούραστη εργασία και θα είναι πιο κυριλέ να βλέπεις ταινίες από απόσταση (αν το κάνεις). Εγώ θα την έκανα την τράμπα, DVI be damned! :-)

Δημοσ.
ποσο καιρο ειχαμε να δουμε τετοιο σεντονι?

...πάνε στο thread της f1, κι εκεί κι αν θα δεις σεντόνι...

(πάνε, πριν το μπαν...:whistle:)

Δημοσ.
Επιβίωση.

Τυχερός είσαι δεν φαίνεται να παίζουν βροχές κτλ..

Enjoy.

Enjoyed. Κούραση αλλά πολύ ωραία διαδρομή. $@%Ρ$@κτελ βόλου τον παίρνουν που άλλα δρομολόγια έχουν κι άλλα κάνουν. Ζήτω ο Παναγιώτης, ο Αλβανός που δουλεύει τσαγκαράδα, μένει βόλο, που μας πήρε με το audi-προσκυνώ-80 (βγαλμένο από top gear challenge: "the check oil light keeps blinking, it's sort of falling apart, speedometer is dead, rev counter is dead... but I LOVE IT"). Χίλια χρόνια να ζήσει ο παλίκαρος.

...τα στρουμφάκια λένε ότι φταίνε τα μικρά πράσινα ανθρωπάκια, που βρήκανε...

[...]

...έναν που τα λέει τσίμα-τσίμα, έναν παλιάτσο, ένα κοθώνι, έναν από το Ρόιτερ, κι έναν εισαγγελάτο (...έτσι δε λέγονται αυτοί απ' την εισαγγελία ρε παιδιά...; )

Εάν κάποιος mod σβήσει αυτό το ποστ, θα γίνει του νταρφούρ!

η Χούκλη συνεχίζει να είναι Κούκλα παρά τα 175 χρόνια της

indeed

Δημοσ.
Εάν κάποιος mod σβήσει αυτό το ποστ, θα γίνει του νταρφούρ!

συγκινήθηκα (αλήθεια) παλιόπαιδο...

...τί έγινε όμως στο καρφούρ, ρα ;

Δημοσ.

για να μην ανοιγω topic, οποιος ξερει

ο Παπασωτηριου στο κεντρο (Στουρναρη) εξακολουθει να ειναι κλειστος? Ακουσα οτι εκλεισε και το καταστημα στην Ακαδημιας..

οποτε για βιβλια μονο Ελευθερουδακη?..

Δημοσ.

...να ένα από τα λίγα ( ; ) πλεονεκτήματα των επαρχιακών πόλεων, έναντι της Αθήνας : εδώ παίρνεις ένα τηλ σε ραδιοταξί, και σου λένε αν αυτός που ρωτάς δουλεύει, έκλεισε, χρεωκόπησε, αν η κόρη του κλέφτηκε με κανέναν από την Καβάλα και μην τους είδατε, αν το παιδί θα είναι αγόρι και τί όνομα θα του βγάλουνε και σε ποιό λύκειο (4 είναι όλα κι όλα, τί επιλογές πια να έχουνε; ) θα το στείλουνε όταν με το καλό μεγαλώσει

αν το παίξεις σωστά μάλιστα, μέχρι και γκόμενα μπορείς να βγάλεις, απ' τις ραδιοταξιτζούδες που θα είναι βάρδια στα τηλέφωνα

Δημοσ.
...να ένα από τα λίγα ( ; ) πλεονεκτήματα των επαρχιακών πόλεων, έναντι της Αθήνας : εδώ παίρνεις ένα τηλ σε ραδιοταξί, και σου λένε αν αυτός που ρωτάς δουλεύει, έκλεισε, χρεωκόπησε, αν η κόρη του κλέφτηκε με κανέναν από την Καβάλα και μην τους είδατε, αν το παιδί θα είναι αγόρι και τί όνομα θα του βγάλουνε και σε ποιό λύκειο (4 είναι όλα κι όλα, τί επιλογές πια να έχουνε; ) θα το στείλουνε όταν με το καλό μεγαλώσει

αν το παίξεις σωστά μάλιστα, μέχρι και γκόμενα μπορείς να βγάλεις, απ' τις ραδιοταξιτζούδες που θα είναι βάρδια

Δεν έχετε ανακαλύψει το ιντερνετ ακόμα, ε...;

Να στις μεγάλες πόλεις ψάχνεις για το που έχει βιβλιοπωλείο ο παπασωτηρίου, κάνεις κλικ και τσουπ μαθαίνεις...

Δημοσ.

αν το παίξεις σωστά μάλιστα, μέχρι και γκόμενα μπορείς να βγάλεις, απ' τις ραδιοταξιτζούδες που θα είναι βάρδια στα τηλέφωνα

Ναι,καλά,και μετά η περιγραφή ταπαυτού σου να κάνει το γύρο της Β.Ελλάδας κι αν τύχει μάλιστα και αντανάκλαση,μέχρι τη Ν.Αφρική.Ιδίως αν πετύχεις παντόφλα.Ασυντόνιστη.:lol:

Edit.Ας είναι HF,πετυχαίνει το περίεργο στρώμα στην ιονόσφαιρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...