Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ασχετο...το ξερω...αλλα εκει που εβλεπα τα βιντεακια για την κινα επεσα σε αυτο...

μπρρρρ....

και θυμηθηκα πως και καπου αλλου ειδα δει τετοιο βηματισμο και συγκεκριμενα εδω...

http://www.youtube.com/watch?v=L0AiN8vrn9Y&feature=related

απο 1:54 και μετα...:o

Όσο αστείο κ να φαίνεται είναι τρομακτικά δύσκολο να συγχρονιστούν τόσοι άνθρωποι...τρόμαξα μπορώ να πω.!

Δημοσ.
Όσο αστείο κ να φαίνεται είναι τρομακτικά δύσκολο να συγχρονιστούν τόσοι άνθρωποι...τρόμαξα μπορώ να πω.!

Σιγά, τόσους έχουν, διαλέγουν τους καλύτερους... :P

Δημοσ.
Σιγά, τόσους έχουν, διαλέγουν τους καλύτερους... :P

Αν δε το κατάλαβες πέρασε σχεδόν ίδια ποσότητα (από όσο είδαμε ) σχεδόν 2 φορές όσο όλης της Ελλάδας:Ρ

Δημοσ.

...ευτυχώς που ήταν η ποσότητα......Γιατί άμα ήταν κι η ποιότητα.............

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

άιβ γκοτ (τζανκ) μέιλ.

και σαν γκουντ μέιλ τζάνκι, διαβάζω και τα τζανκ (οκ, ρίχνω μια ματιά στους τίτλοι =P)

...να ένα "ξεχωριστό" (διότι συνήθως απλά κάτι Τούρκοι θέλουν να μου επιμηκύνουν το πέος) που μου τράβηξε την προσοχή και είπα να το ανοίξω :

ATM ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Γραφείου του αρχηγού ΕΛΕΓΚΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ,

INTERNATIONAL CREDIT ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ

ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ σας ενημερώσουμε ότι έχουμε επαληθεύσει ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΑΣ / ΑΡΧΕΙΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και ανακάλυψα ότι ΓΙΑΤΙ δεν έχετε λάβει πληρωμής σας είναι επειδή δεν το έχετε εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που σας έχει δοθεί ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ / διαδοχής ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

Δεύτερον, Έχουμε πληροφορηθεί ότι εξακολουθείτε ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ υπαλλήλων ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ όλες σας τις προσπάθειες να εξασφαλίσει την απελευθέρωση ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΕ ΣΑΣ. Θέλουμε να σας συμβουλέψει πάντως ότι η παράνομη πράξη όπως αυτό έχουν να σταματήσει εάν σας εύχεται να λάβετε πληρωμών, δεδομένου ότι έχουμε αποφασίσει να λύσει ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Τώρα έχουμε την οποία οργανώνει ΣΑΣ πληρωμή μέσω SWIFT ΚΑΡΤΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΕΝΤΡΟ Ασίας-Ειρηνικού, ότι η τελευταία εντολή του νέου Προέδρου, AIHAJI UMAR MUSA YARADUA Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Νιγηρίας.

Αυτή η κάρτα CENTER θα σας στείλει ένα ΑΤΜ κάρτα που θα χρησιμοποιήσετε για την ανάκληση ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΤΜ μηχανή σε κάθε μέρος του κόσμου, αλλά το μέγιστο είναι δέκα χιλιάδων, πεντακόσια ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ δολάρια την ημέρα. Έτσι, εάν επιθυμείτε να λάβετε ΣΑΣ ΤΑΜΕΙΟ Με τον τρόπο αυτό PLEASE LET ΗΠΑ KNOW σε επαφή με την ΑΤΜ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τις ακόλουθες πληροφορίες, που αναφέρονται παρακάτω.

1.Η ΟΝΟΜΑ

2.FULL ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (P.O Box δεν είναι αποδεκτό)

3.PHONE ΑΡΙΘΜΟΣ

4.YOUR ΗΛΙΚΙΑ

5.SEX

6.OCCUPATION

7.Nationality

Πάντως, kindly βρείτε παρακάτω ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΠΑΦΗΣ

DR Derick Meyers

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΜΗΜΑ

E-MAIL: [email protected]

Τηλέφωνο: +2347038923937

Η κάρτα ATM ΠΛΗΡΩΜΗΣ CENTER έχει λάβει εντολή να ΕΚΔΟΣΗΣ OUT $ 500,000.00 ΩΣ ΜΕΡΟΣ πληρωμής αυτού του φορολογικού έτους 2009. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ, θα πρέπει να σταματήσει κάθε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (S) ή το Office (S) την αποφυγή κάθε HITCH όσον αφορά την υποδοχή πληρωμής σας.

Σημειωτέον ότι, λόγω απατεώνες, Με την παρούσα εκδίδεται ΣΑΣ ΜΑΣ κώδικα συμπεριφοράς, η οποία IS (ATM-811) Έτσι πρέπει να ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΡΟΝ ΚΩΔΙΚΟΣ Όταν επικοινωνείτε με ΚΑΡΤΑ ΚΕΝΤΡΟΥ από τη χρήση του ως ΣΑΣ ΘΕΜΑ.

MR. Sadiq Alman

ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Νιγηρίας

ν' απαντήσω;

αν ναι, ένα απλό fuck off φτάνει;

Δημοσ.

...ευτυχώς που ήταν η ποσότητα......Γιατί άμα ήταν κι η ποιότητα.............

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

άιβ γκοτ (τζανκ) μέιλ.

και σαν γκουντ μέιλ τζάνκι, διαβάζω και τα τζανκ (οκ, ρίχνω μια ματιά στους τίτλοι =P)

...να ένα "ξεχωριστό" (διότι συνήθως απλά κάτι Τούρκοι θέλουν να μου επιμηκύνουν το πέος) που μου τράβηξε την προσοχή και είπα να το ανοίξω :

ATM ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Γραφείου του αρχηγού ΕΛΕΓΚΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ,

INTERNATIONAL CREDIT ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ

ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ σας ενημερώσουμε ότι έχουμε επαληθεύσει ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΑΣ / ΑΡΧΕΙΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και ανακάλυψα ότι ΓΙΑΤΙ δεν έχετε λάβει πληρωμής σας είναι επειδή δεν το έχετε εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που σας έχει δοθεί ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ / διαδοχής ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

Δεύτερον, Έχουμε πληροφορηθεί ότι εξακολουθείτε ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ υπαλλήλων ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ όλες σας τις προσπάθειες να εξασφαλίσει την απελευθέρωση ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΕ ΣΑΣ. Θέλουμε να σας συμβουλέψει πάντως ότι η παράνομη πράξη όπως αυτό έχουν να σταματήσει εάν σας εύχεται να λάβετε πληρωμών, δεδομένου ότι έχουμε αποφασίσει να λύσει ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Τώρα έχουμε την οποία οργανώνει ΣΑΣ πληρωμή μέσω SWIFT ΚΑΡΤΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΕΝΤΡΟ Ασίας-Ειρηνικού, ότι η τελευταία εντολή του νέου Προέδρου, AIHAJI UMAR MUSA YARADUA Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Νιγηρίας.

Αυτή η κάρτα CENTER θα σας στείλει ένα ΑΤΜ κάρτα που θα χρησιμοποιήσετε για την ανάκληση ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΤΜ μηχανή σε κάθε μέρος του κόσμου, αλλά το μέγιστο είναι δέκα χιλιάδων, πεντακόσια ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ δολάρια την ημέρα. Έτσι, εάν επιθυμείτε να λάβετε ΣΑΣ ΤΑΜΕΙΟ Με τον τρόπο αυτό PLEASE LET ΗΠΑ KNOW σε επαφή με την ΑΤΜ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τις ακόλουθες πληροφορίες, που αναφέρονται παρακάτω.

1.Η ΟΝΟΜΑ

2.FULL ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (P.O Box δεν είναι αποδεκτό)

3.PHONE ΑΡΙΘΜΟΣ

4.YOUR ΗΛΙΚΙΑ

5.SEX

6.OCCUPATION

7.Nationality

Πάντως, kindly βρείτε παρακάτω ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΠΑΦΗΣ

DR Derick Meyers

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΜΗΜΑ

E-MAIL: [email protected]

Τηλέφωνο: +2347038923937

Η κάρτα ATM ΠΛΗΡΩΜΗΣ CENTER έχει λάβει εντολή να ΕΚΔΟΣΗΣ OUT $ 500,000.00 ΩΣ ΜΕΡΟΣ πληρωμής αυτού του φορολογικού έτους 2009. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ, θα πρέπει να σταματήσει κάθε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (S) ή το Office (S) την αποφυγή κάθε HITCH όσον αφορά την υποδοχή πληρωμής σας.

Σημειωτέον ότι, λόγω απατεώνες, Με την παρούσα εκδίδεται ΣΑΣ ΜΑΣ κώδικα συμπεριφοράς, η οποία IS (ATM-811) Έτσι πρέπει να ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΡΟΝ ΚΩΔΙΚΟΣ Όταν επικοινωνείτε με ΚΑΡΤΑ ΚΕΝΤΡΟΥ από τη χρήση του ως ΣΑΣ ΘΕΜΑ.

MR. Sadiq Alman

ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Νιγηρίας

ν' απαντήσω;

αν ναι, ένα απλό fuck off φτάνει;

Σαν σωστός Ελληνάρας πρέπει να ορθώσεις το ανάστημα σου και με στόμφο να πεις..

Τράβα γαμήσου εσύ κι η κάρτα σου! Για μαλάκες ψάχνεις; Εκλογές έρχονται!

Δημοσ.
Πώς σκατά έχετε junk? Έχω ΠΟΛΛΑ χρόνια να λάβω junk mails...

Φίλτρα δεν έχετε;

ίσως επειδή τα θεωρείς χρήσιμα.. (βλέπε καλές τιμές σε βιάγκρα..>:Ρ)

Δημοσ.
Που είναι ο φορτιστής του washcloud? οεο :Ρ

you sir, are sick =p

...πάντως ρε παιδιά, απ' όλο το μέιλ, ΚΑΤΙ μου έμεινε :

>Δεύτερον, Έχουμε πληροφορηθεί ότι εξακολουθείτε ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ υπαλλήλων ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ

...με νιώθουν....

Δημοσ.
δεδομένου ότι έχουμε αποφασίσει να λύσει ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Τι κάθεσαι και σκας νυχτιάτικα, αφού σου είπαν οτι θα λύσουν σου το πρόβλημα. Άνοιξε μια μπύρα και χαλάρωσε...

Δημοσ.

ΔΕ θελω να μου μιλαει καμια γυναικα!

δε θελω να εχω καμια ειδους επικοινωνια με καμια γυναικα.

δε θελω επαφη με γυναικα!

δε ψαχνω καμια γυναικα

δεν θελω να υπαρχει καμια γυναικα στη ζωη μου!

μονος μου περναω πολυ καλυτερα.....

Δημοσ.
ΔΕ θελω να μου μιλαει καμια γυναικα!

δε θελω να εχω καμια ειδους επικοινωνια με καμια γυναικα.

δε θελω επαφη με γυναικα!

δε ψαχνω καμια γυναικα

δεν θελω να υπαρχει καμια γυναικα στη ζωη μου!

μονος μου περναω πολυ καλυτερα.....

Εδώ είσαι τρισμέγιστε!!!

Καλή διασκέδαση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...