angmar Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Οι μαθητές έχουν και γονείς όμως. Και οι γονείς έχουν δικαίωμα ψήφου, ε; Βαθυστόχαστη η ελληνική διαφήμιση...
andreapaog328 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 πράσινο απο δώ, πράσινο απο κεί...τη φούντα εννοούν?
washcloud Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 έμμεση διαφήμιση κάνουν τα πιάσαν' απ' το ΠΡΑΣ.ΟΚ.
giorgos147 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Το δωμάτιο μου, σε πλήρης ακαταστασία: =P Πάμε λοιπόν: Πίσω από το γραφείο και τη καρέκλα, είναι το κρεβάτι, και μπροστά από το γραφείο, ο καναπές. Είναι σε πλήρη... Dirty κατάσταση όπως μπορείτε να διακρίνετε -Όχι... Δεν είναι βρώμικο. Όχι... Δεν είναι. Θέλω να δω εσάς με τους Mac, σε τι κατάσταση βρίσκονται τα γραφεία σας
andreapaog328 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 αμα αυτό είναι ακαταστασία, το δικό μου το δωμάτιο το λές μπου...
angmar Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Το δωμάτιο μου, σε πλήρης ακαταστασία: =P Πάμε λοιπόν: Πίσω από το γραφείο και τη καρέκλα, είναι το κρεβάτι, και μπροστά από το γραφείο, ο καναπές. Είναι σε πλήρη... Dirty κατάσταση όπως μπορείτε να διακρίνετε -Όχι... Δεν είναι βρώμικο. Όχι... Δεν είναι. Θέλω να δω εσάς με τους Mac, σε τι κατάσταση βρίσκονται τα γραφεία σας Γιατί όχι εδώ;
giorgos147 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατί όχι εδώ; Γιατι ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. Αλλά και εδώ πηγαίνει.
little loulou Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 -Όχι... Δεν είναι βρώμικο. Όχι... Δεν είναι. οχι,δεν ειναι! το δικο μου εχει αδεια πακετα..χαρτια,διαφημιστικα...την αναβαση στο γογολθα ενος αμαρτωλου...πραγματικα..δεν ειναι βρωμικο.. αμα αυτό είναι ακαταστασία, το δικό μου το δωμάτιο το λές μπου... μπουμπουκι??? Σκοτώσανε το Σακαφλιά. αχ...ολα τα καλα και ομορφα παιδια πανε χαμενα τελικα..: (
giorgos147 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 οχι,δεν ειναι! το δικο μου εχει αδεια πακετα..χαρτια,διαφημιστικα...την αναβαση στο γογολθα ενος αμαρτωλου...πραγματικα..δεν ειναι βρωμικο.. Είσαι και κοπέλα. Φτου σου. =P ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:46 ---------- αμα αυτό είναι ακαταστασία, το δικό μου το δωμάτιο το λές μπου... Περιμένω με τεράστια λαχτάρα, φωτογραφία
soturin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 πράσινο απο δώ, πράσινο απο κεί...τη φούντα εννοούν? όχι βρε, αυτό είναι το μαύρο Γι' αυτό πρέπει να λένε
giorgos147 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Και για τους Linux Users μας, ορίστε μια τεράστια και πανέμορφη χασισοκαλλιέργεια
andreapaog328 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 μπουμπουκι??? αυτό ακριβώς εννοούσα... όχι βρε, αυτό είναι το μαύρο oh wait...Μπέρδεψα τα χρώματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.