PaokToTheBone Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Θα σου κατέβει το φαγητό μετά τα χθεσινά του ΠΑΟΚ;;...περίμενε να "χωνέψεις" αυτό πρώτα... Αστειάκι... κι εγώ ΠΑΟΚ είμαι. τι να κανουμε...μια ζωη 8α εν8ουσιαζομαστε και μια ζωη 8α παιζουν με την νοημοσηνη μας....(δεν αναφερομαι σε καμια διαιτησια.)Αλλα τι να κανεις συμβαινουν και αυτα.Χ8ες αν μ το λεγες αυτο θα μιλουσαμε γαλλικα τωρα!,αλλα σημερα ολα καλα!Εφαγα και τα Γεμιστα μου( δεν 8ελω fixxed ) και ειμαι ετοιμος να παω για δουλεια! Αντε ρε εγινες Παοκσου?
slipknot Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Ποιος ΠΑΟΚ μωρέ, ψάχνω να δω πόσο ήρθες χθες η Ελπίς. Δεν έχουν ενημερώσει το blog.
SweeT_DreamS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Αντε ρε εγινες Παοκσου? Πάει καιρός...
status Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Ποιος ΠΑΟΚ μωρέ, ψάχνω να δω πόσο ήρθες χθες η Ελπίς. Δεν έχουν ενημερώσει το blog. Να στείλουμε e-mail διαμαρτυρίας..:Ρ
PaokToTheBone Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Πάει καιρός... ε εγω τωρα το ακουω!τελευταια φορα που μιλησαμε αν δν με απατα η μνημη μ δν ησουν! 8ετικο αυτο.... Εγινα και γω μελος του unofficial club της ελπις...
slipknot Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Να στείλουμε e-mail διαμαρτυρίας..:Ρ Εδώ κάτι έχει αλλά δε βλέπω σκορ. Κάτι θα έπαθε το γαϊδουράκι. Έπαιζε και εκτός έδρας, εύχομαι να πήρε το διπλό.
PaokToTheBone Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Να στείλουμε e-mail διαμαρτυρίας..:Ρ πως φαινεται ο αγωνιστης, ο συνδικαλιζομενος και ο hitech συνναμα...
status Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 πως φαινεται ο αγωνιστης, ο συνδικαλιζομενος και ο hitech συνναμα... Κρύβε λόγια, το κόμμα με πληρώνει πολλά :Ρ
PaokToTheBone Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Κρύβε λόγια, το κόμμα με πληρώνει πολλά :Ρ εσυ εισαι ο λογος που η αλεκα εχει να κανει κουρα ομορφιας απο τοτε που γεννη8ηκε? 8α πρεπε να ντρεπεσαι για την αρχηγο!
slipknot Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Mail διαμαρτυρίας στο κόμμα, η Αλέκα ξανά με καρεδάκι. Λαϊκή απαίτηση.
PaokToTheBone Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Mail διαμαρτυρίας στο κόμμα, η Αλέκα ξανά με καρεδάκι. Λαϊκή απαίτηση. και οχι μονο...Να δεις την Αλεκα με το μινι της και το ξωβυζα της ,να σου ξανασηκω8ει μετα απο 2 μηνες...
slipknot Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 και οχι μονο...Να δεις την Αλεκα με το μινι της και το ξωβυζα της ,να σου ξανασηκω8ει μετα απο 2 μηνες... Έβλεπα σήμερα το πρωί στην τηλεόραση στιγμιότυπα από παλιά debates. Αυτό το καρεδάκι μου λείπει.
status Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 και οχι μονο...Να δεις την Αλεκα με το μινι της και το ξωβυζα της ,να σου ξανασηκω8ει μετα απο 2 μηνες... Καλύτερα να φάω κατσαρίδες:Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.