eSATA Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε γμτ, ποτέ δεν το χώνεψα το iphone αλλά σήμερα έσπασε και ο μηχανισμός που έχει για να μπαινοβγάζεις την sim και τώρα έχει κολλησει η sim μου εκεί μέσα !!!! έλεος .. και εννοείται όλα αυτά συμβαίνουν πάντα όταν χρειάζεσαι και το τηλέφωνο και την sim να μαθεις να εγκαταλειπεις τα nokia:cool: αξιζει τιποτα το Blood: The Last Vampire ;
slipknot Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Bullshit department; Στο Σύνταγμα είναι αυτό;
status Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Bullshit department; Στο Σύνταγμα είναι αυτό; ας ιτ ιζ α μάττερ οφ φακτ, γιές! :Ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 αξιζει τιποτα το Blood: The Last Vampire ; το anime ναι, η live action movie όχι...
UpToDate_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 - αααααα...βοηθεια βοηθειααα.!! -ζατττ..αζζαζαζ -ααααα..!τι κανεις χριστιανε μου εκει πανω;γιατι την κρεμασες την γυναικα;; θα πεσει απ'το μπαλκονι,θα σκοτωθει!! -ΑΑΑσε μας ρε φιλε και'εσυ,η πεθερα μου ειναι . -ααααα...αχ αχ αχ αχ... -Βγαλτο καργια! -ααααα...αχ αχ αχ αχ...:cry: -Η πεθερα σου ειναι; Κοιτα ρε την ατιμη πως γατζωθηκε απ'τα καγκελα..! Τα δαχτυλα χτυπα της!! Με καμια παντοφλα με το τσοκαρο!!!! (Μπραβο σκιστηννν!!) Εχω πεθανει...:lol::lol::lol::lol::lol:
slipknot Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Όλοι ΣΤΑΡ τώρα, έχει Bing Bang Theory.
Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Next best thing μετά το gangbang practice.
status Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Next best thing μετά το gangbang practice. Το ass scretchers τη σειρά στο κλάσιμο όμως έτσι :Ρ
andreapaog328 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 ωραία τα kart στην Πάτρα, αρκετό κόσμο, μερικές στούκες...ας ελπίσουμε να ξαναγίνει του χρόνου...
soturin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Mε αυτή τη μητρική http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4 έχω ελπίδα να βρω τετραπύρηνο γι αυτήν; Γιατί ο κόσμος δεν μπορεί αν δεν είναι στα 45nm μη χέσω
eSATA Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Καποιο καλο παιδι να διορθωσει το παρακατω και κερναω παγωτο. Η εταιρια ταδε θελει να φτιαξει προγραμμα για αυτοματη μηχανη πωλησης εισιτηριων. Το προγραμμα θα δεχεται υην ποσοτητα των εισιτηριων, κοστους 50 λεπτων το καθενα, και το ποσο που πληρωσε ο πελατης. Αφου υπολογισει τον αριθμο των κερματων που θα δοθουν για ρεστα, θα εμφανιζεται ολοκληρωμενο μήνυμα της μορφης: Τα 5 εισιτηρια κανουν 2.5 ευρω, αρα τα ρεστα απο 5 ευρω ειναι 2,5 ευρω, δηλαδη 5 νομισματα των 50 λεπτων. Υποθεστε οτι ο πελατης θα δώσει χρηματα ισης αξιας ή μεγαλυτερης απο την αξια των εισιτηριων, οχι ομως μικροτερη. >ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΡΟ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: Ε, ΑΡ_ΚΕΡΜ, ΡΕΣΤΑ, ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ: Π, ΕΙΣ, Ξ [color=Red]ΑΡΧΗ[/color] ΓΡΑΨΕ 'Η ποσοτητα των εισητιριων ειναι:' ΔΙΑΒΑΣΕ Ε ΓΡΑΨΕ 'Το ποσο πληρωμης ειναι:' ΔΙΑΒΑΣΕ Π ΕΙΣ <-- 0.5 ΑΞ <-- Ε*ΕΙΣ ΑΡ_ΚΕΡΜ <-- Π DIV ΕΙΣ ΡΕΣΤΑ <-- Π-Ε*ΕΙΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ <-- ΡΕΣΤΑ DIV ΕΙΣ [center] ΓΡΑΨΕ 'Τα', Ε, 'εισιτηρια κανουν', ΑΞ, 'ευρω, αρα τα ρεστα απο', Π, 'ευρω ειναι', ΡΕΣΤΑ, 'ευρω, δηλαδη', ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, 'νομισματα των 50 λεπτων.' [left]ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΡΟ[/left] [/center] ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
soturin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Loop_quantum_gravity To λέμε κάπως στα ελληνικά τούτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.