liopyr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 ...κάτι υποννοείς αυτού λιοπυρίτσα, αλλά δεν πειράζει, καιρό έχω να σε δω, οπότε στη χαρίζω...Alles gut ωρέ; Eγώ δεν υποννοώ τίποτα. Μόνος εκφράζεις "καθαρό ενδιαφέρων" για το μέγεθος του πουλιού μου. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Λοιπόν, σύντροφε συννεφομούσια, σε έχω καταλάβει. Δουλεύεις σεζόν το καλοκαίρι, και λιώνεις όλο τον χειμώνα πάνω στον pentium3 σου! Όταν μεγαλώσω θα γίνω εσύ.
little loulou Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Όταν μεγαλώσω θα γίνω εσύ. εδω μου επιτρεπεται να πεταχτω και να πω.. αχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!:lol::lol:
washcloud Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Eγώ δεν υποννοώ τίποτα. Μόνος εκφράζεις "καθαρό ενδιαφέρων" για το μέγεθος του πουλιού μου.Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Λοιπόν, σύντροφε συννεφομούσια, σε έχω καταλάβει. Δουλεύεις σεζόν το καλοκαίρι, και λιώνεις όλο τον χειμώνα πάνω στον pentium3 σου! Όταν μεγαλώσω θα γίνω εσύ. Αφιερωμένο, μωρή λιοπυρίτσα... [ame] [/ame]
insomniaK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 http://62.103.164.228:8080/era5 μάθημα ιστορίας για το 1821, θέε τους ERA 5 είναι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:55 ---------- Υπάρχουν και χειρότερα...
Garnele Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Πες μου ότι κρατάς και σημειώσεις, σε παρακαλώ.
insomniaK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 το έχασα λίγο εκεί στην ακριβή διατύπωση της απάντησης του γεροντα του Μοριά... Κάτι με τη γη που την πατούμε είπε, αλλά αυτός δε θα έμπαινε μέσα... και κάρφωσε και τον παλιότουρκο στους στόλους των μεγάλων δυνάμεων για αυτό έγινε η ναυμαχία στο ναβαρίνο...
liopyr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 http://62.103.164.228:8080/era5 μάθημα ιστορίας για το 1821, θέε τους ERA 5 είναι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:55 ---------- Υπάρχουν και χειρότερα... Ρίχνε προειδοποίηση ρε πως είναι online stream, στο μαγαζί παίζω μουσική από winamp το κέρατό'σ! (αν και έπρεπε να μου κόψει από το link, αλλά αρχίζει και περάνει η ώρα)...
status Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 αχαχαχχαχαχααχαχχαχαχαχααχαχαχ πωωωωωω πωωωωωω δάκρυσα απ τα γέλια: Ρ
PaokToTheBone Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 ε βαλε στο μαγαζι να μα8ουν για τον πασιγνωστο συν8ετη χατζηαποστολου... που παει το ε8νος...που παει η παιδεια... τσ τσ τσ...
Garnele Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 το έχασα λίγο εκεί στην ακριβή διατύπωση της απάντησης του γεροντα του Μοριά... Κάτι με τη γη που την πατούμε είπε, αλλά αυτός δε θα έμπαινε μέσα... και κάρφωσε και τον παλιότουρκο στους στόλους των μεγάλων δυνάμεων για αυτό έγινε η ναυμαχία στο ναβαρίνο... Ins-όμνι-aK. Εμπνευσμένο πάντως, αλήθεια.
insomniaK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Ρίχνε προειδοποίηση ρε πως είναι online stream, στο μαγαζί παίζω μουσική από winamp το κέρατό'σ! (αν και έπρεπε να μου κόψει από το link, αλλά αρχίζει και περάνει η ώρα)... Sorry, τα λινξ στο προηγούμενο μήνυμα μου είναι streams... Δείτε αυτό, μία σελίδα που αξίζει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:13 ---------- Ins-όμνι-aK. Εμπνευσμένο πάντως, αλήθεια. Μου λείπει αυτό το παιδί... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:31 ---------- Liopyr, εδώ είσαι: Ι. Μητρ. Λαρίσης και Τυρνάβου Βάλε να γουστάρουν ποιοτική μουσική και κοινωνικό μήνυμα... (ο Σεραφείμ Καλογερόπουλος στον αέρα)
liopyr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Είμαι ένα κλικ (στην κυριολεξία) να το πατήσω, αλλά φοβάμαι πως δεύτερο λάθος δε θα μου το συγχωρέσουν... Θα φάω πέτρα. Και άντε να αποδείξω πως δεν είμαι και ελέφαντας μετά...
insomniaK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Ξέρει κανείς κανα σταθμό που ο speaker μιλάει με λιιι και νιιι;
caution Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 > Στη ζούγκλα είχε γίνει πόλεμος, και το λιοντάρι -ο βασιλιάς- κήρυξε γενική επιστράτευση των ελεφάντων. Όσοι πήγαιναν να το αποφύγουν θα θανατώνονταν. Οπότε, στο γραφείο επιστράτευσης είχε μία ατέλειωτη ουρά από ελέφαντες, και ανάμεσά τους και ένα ποντίκι. Όταν ήρθε η σειρά του, του λέει ο υπάλληλος (ας πούμε η μαϊμού): -Εσύ τι θες εδώ; -Ήρθα να καταταγώ. -Μα η διαταγή ήταν για τους ελέφαντες. -Δεν πειράζει. Καλύτερα έτσι παρά να με βγάλουν λιποτάκτη: άντε μετά να τους αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας!
washcloud Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Ρίχνε προειδοποίηση ρε πως είναι online stream, στο μαγαζί παίζω μουσική από winamp το κέρατό'σ! (αν και έπρεπε να μου κόψει από το link, αλλά αρχίζει και περάνει η ώρα)... ...σε σκέφτηκα με κουκούλα σε ολοκληρωτικό καθεστώς και ταγματασφαλίτες γύρω σου, να θριαμβολογείς "...ΑΥΤΟΣ!", δείχνοντας έναν καθρέφτη... ...όντως σα να πέρασε η ώρα Είμαι ένα κλικ (στην κυριολεξία) να το πατήσω, αλλά φοβάμαι πως δεύτερο λάθος δε θα μου το συγχωρέσουν...Θα φάω πέτρα. Και άντε να αποδείξω πως δεν είμαι και ελέφαντας μετά... ...+με την ελεφαντίαση που λέγαμε και πιο πριν, δύσκολο.... ...κόσιον, πολύ μάιντφακ ανέγδοτο ρε μπρο για 4 τα χαράματα.... (πράγματι, παραπέρασε η ώρα που λέγαμε πριν...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.