teo64x Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Άρα άμα δίνεις θετικές ψήφους γίνεσαι moderator;
little loulou Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 χαχα α επιτρέπεται?Ε να επειδή έδωσα 4 αρνητικές ψήφους σε 4 άτομα. απαραδεχτοι....και που ξερεις κυριε παρσι οτι καταχραστηκε το δυνατοτητα ψηφοφοριας? υπαρχει συγκεκριμενο οριο ψηφων που πρεπει να δινουμε? και μεσα σε ποσο χρονικο διαστημα εγινε αυτο?μεσα σε 1 λεπτο εδωσε 4 ψηφους?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Άρα άμα δίνεις θετικές ψήφους γίνεσαι moderator; αν είναι μέρα θετικής ενέργειας σίγουρα! απαραδεχτοι....και που ξερεις κυριε παρσι οτι καταχραστηκε το δυνατοτητα ψηφοφοριας?υπαρχει συγκεκριμενο οριο ψηφων που πρεπει να δινουμε? και μεσα σε ποσο χρονικο διαστημα εγινε αυτο?μεσα σε 1 λεπτο εδωσε 4 ψηφους? 4. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια. δεν χρειάζεται απαραίτητα να το ξέρει
frenzy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Είχανε πέσει και κάτι ρηπόρτ, ένα σίγουρα.
little loulou Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 δεν χρειάζεται απαραίτητα να το ξέρει εσενα να δουμε ποτε θα σε μπαναρει καποιος... και τοτε να εισαι σιγουρος πως οοοοοοολοι μας θα αποδεχτουμε την κριση του μοδερειτορ και δεν θα βγαλουμε αχνα..
parsifal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Άρα άμα δίνεις θετικές ψήφους γίνεσαι moderator; Γίνεσαι moderator της καρδιάς μας!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 εσενα να δουμε ποτε θα σε μπαναρει καποιος...και τοτε να εισαι σιγουρος πως οοοοοοολοι μας θα αποδεχτουμε την κριση του μοδερειτορ και δεν θα βγαλουμε αχνα.. την βδομάδα που δεν έχει Σάββατο...αλλά δεν χρειάζεται να περιμένεις, μπορείς και τώρα με το ignore ποσώς με νοιάζει τι θα κάνεις ή όχι...
frenzy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως σε θαυμάζω thresh για την ηρεμία σου. Δεν νομίζω να σε έχω διαβάσει τσαντισμένο ποτέ. Θα ήθελα να το δω όμως, να αποδειχθεί πως δεν είσαι bot. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:59 ---------- Bot test ...................................... NEGATIVE. Human Detected
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 ε δεν έχει ειπωθεί και κάτι τόσο βαρύ/σημαντικό για να τσαντιστώ πριν από 2-3 χρόνια λογικά όλο και κάνα τσαντισμένο post θα είχα κάνει
frenzy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μπα με έπεισες με το edit/συμπλήρωμα που έκανες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 είδες για να μην παραπονιέσαι
Vatos_locos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 μπορεί να μου εξηγήσει κανένας σε τι οφείλεται αυτό που φαίνεται στο 3.50 - 3.54? εκτός απο αυτό γιατί η μηχανή κάνει έτσι? hi slide & tank slapping Hal9000The_Edge paredwse και ChrisAce ; ζεις ? Πάντως σε θαυμάζω thresh για την ηρεμία σου. Δεν νομίζω να σε έχω διαβάσει τσαντισμένο ποτέ. Θα ήθελα να το δω όμως, να αποδειχθεί πως δεν είσαι bot. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:59 ---------- Bot test ...................................... NEGATIVE. Human Detected εγώ τον έχω πετύχει πάντως απλά τα βγάζει στο τηλ και όχι γραπτώς
UpToDate_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Πηγε κανεις εχτες οακα,να μου λυσει μια απορια;
washcloud Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 ζεις ? ζω ποντικαρά μου... γιου; όλα καλά;
TeZaS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Πηγε κανεις εχτες οακα,να μου λυσει μια απορια; Θα σου την λύσω αλλα θα την δέσεις μόνος σου μετά........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.