republican Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Γιατί βρε χαπάκι δε σου άρεσε? Εγώ ήπια και δεύτερο και αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι από εκείνο το βράδυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 ασε χαπι δεν ειναι για σενα αυτα. μια από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω μαζί σου ! (φαρμάκι λέμε...Σα να έπινες πράσινο οινόπνευμα !!!! Νόμιζω έχει 80-90 βαθμούς) έντιτ/ νομίζω σε κάλυψα ρεπ, με την παραπάνω απάντηση μου ! Ε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 μια από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω μαζί σου !(φαρμάκι λέμε...Σα να έπινες πράσινο οινόπνευμα !!!! Νόμιζω έχει 80-90 βαθμούς) ετσι....υπαρχει και μια μαλακια που το ενισχυει που το ριχνεις μεσα. εκει να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
republican Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Ζάχαρη ρίχνεις! Το κάνει μεν πιο γλυκό για να κατεβαίνει πιο εύκολα αλλά ανεβάζει τους βαθμούς αλκοόλ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Absinthe Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Συγκεκριμενα μαυρη ζαχαρη, την οποια ορισμενοι την ψηνουμε πρωτα. Εναλλακτικα, και λαβδανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Έχουμε και εδώ αψέντια, δεν είναι τπτ σπάνιο. Στο θέμα μας, φέρων, τι ποσοστό thujone έχει και τι χώρα παραγωγής λέει η ετικέτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
republican Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Εμένα στην Τσεχία μου δώσανε άσπρη ζάχαρη, ένα κουταλάκι, κι έναν αναπτήρα για να την κάψω μόνος μου! Μιλάμε για απίστευτο γέλιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 όχι, το απίστευτο γέλιο ξεκινάει όταν σκύβεις να δεις αν καραμέλωσε η ζάχαρη στο φλεγόμενο κουταλάκι και συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις μαζέψει τα μαλλιά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 οχι δεν λεω για την ζαχαρη. ειναι ενα ενισχυτικο ψιλοπαρανομο. εκτος και αν η τυπισα μου εριξε κατι αλλο ξερω γω. δεν ρωτησα και πολλα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 οχι δεν λεω για την ζαχαρη. ειναι ενα ενισχυτικο ψιλοπαρανομο. εκτος και αν η τυπισα μου εριξε κατι αλλο ξερω γω. δεν ρωτησα και πολλα . thujone λέμε =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 οχι δεν λεω για την ζαχαρη. ειναι ενα ενισχυτικο ψιλοπαρανομο. εκτος και αν η τυπισα μου εριξε κατι αλλο ξερω γω. δεν ρωτησα και πολλα. διανύουμε την εποχή που απλά δε σ΄ενδιαφέρει να ξέρεις τι σου ρίχνουν στο ποτο. γενικά πάντως η παραδοση θέλει το αψεντι με ζάχαρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 thujone λέμε =ρ και τούτο. αλλά υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να κόψεις το αυτί σου μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Absinthe Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Οι φημες πως η ουσια thujone ευθυνεται για τις υποτιθεμενες "παραισθησεις" που προκαλει το αψεντι, ελεγχονται ως αναληθεις. Εγω προσωπικα δεν εχω δει καμια πρασινη νεραιδα να ιπταται γυρω μου και αν μη τι αλλο το εχω τιμησει πολυ στην ζωη μου. Μονο μια φορα ειδα την αντριανα (την σκλεναρικοβα ντε) να μου κλεινει το ματι στην Πραγα κ να μου γνεφει αλλα δεν ειχα πιει πολλα, 5-6 σφηνακια μονο. Τοτε νομιζα οτι ειχα παραισθησεις. Τωρα πια ομως ειμαι βεβαιος οτι αυτη ηταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 γκαρνέλ! το θέμα είναι όμως πως πολλοί απλώς λιώνουν ζάχαρη και την πετάνε μέσα στο αψέντι ενώ είναι ακόμα σμαραγδί. είναι 100 φορές προτιμότερο και σωστότερα ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ να τη λιώνεις ρίχνοντας απλώς κρύο νερό μέχρι να νεφελώσει (σικ) το ποτό. Υπάρχουν δε κάποιοι απίθανοι σαλτιμπάγκοι που έχοντας βρέξει την ζάχαρη με το αψέντι (θεμιτό) την πετάνε έτσι μέσα στο ποτήρι, με αποτέλεσμα να παίρνει όλο το ποτό φωτιά και στο τέλος να πίνουν non-alcoholic χυμό νερατζάκι. αμπζινθ, κάτι έκανε στις αρχικές του αναλογίες, απλώς εντάξει, αν ήσουν στο παρίσι την εποχή της κομμούνας ξερωγώ, ε δε θα το πινες και ξεροσφύρι. κάτι το λάβδανο, κάτι κάνα οπιούχο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 δεν ξερω πως την λενε την ουσια μαλλον το ιδιο λεμε αλλα ξερω οτι καλυτερο ακουσμα στο κεφαλι δεν εχω ξαναπαθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.